2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

İkili testten anlayan var mi kızlar yada atmış doktoru olan bana free beta hgc yüksek dediler perinatolojiye yönlendirdiler oraya gittim bişi demediler korktum da hala endişeliyim özel hastanede var perinatoloji ve fiyatlar oldukça yüksek

Kızlar 16 haftam bitti iki gündür sol kasık ve belde ağrı aşağı doğruda baskı hissediyorum normal mi düşük ihtimali varmı çarşamba gidicem doktora

İnsallah tez vakitte toparlarsiniz benim ilk 4 gun akintim biraz kahverengiydi serklajdan sonra , sonra gecmisti doktor 1 haftaya kadar kahverengi akinti olabilir demisti

Detaylı ultrasonu 19. Haftada alsak sıkıntı olur mu sizce.? Biliyor musunuz tam detaylı aralığını Devlette randevu buldum da tam 19 umuza girince denk geliyor.

Benimde bu sabah burnun kanadi.Ama telas etmedim genelde oluyor diye duymustum.
Evet ben de de ara ara oldu ufak parça geliyor kurumuş bir şekilde tansiyon mu acaba diye düşünüyorum bir yandan ama hep normal çıkıyor. Yine de bir tansiyon aleti almak lazım galiba.
Kızlar 16 haftam bitti iki gündür sol kasık ve belde ağrı aşağı doğruda baskı hissediyorum normal mi düşük ihtimali varmı çarşamba gidicem doktora
Kasik ve bel ağrısını normal diye düşünüyorum çünkü bu ağrıları ara ara çekeceğiz malum içimizde büyüyen birileri var yer açıyor kendine :) ama aşağıya doğru baskı olayını bilmiyorum aklınızdan olumsuzlukları çıkarın lütfen

Detaylı ultrasonu 19. Haftada alsak sıkıntı olur mu sizce.? Biliyor musunuz tam detaylı aralığını Devlette randevu buldum da tam 19 umuza girince denk geliyor.
20-24. Haftalarda diye biliyorum ben de sonraki haftalara randevu açılır. Devlette çok zor randevu bulmak ya...

Hayır bende o yok assla geçmeyen baş ağrısı var uyuyunca da fayda etmiyor deli olmak üzereyim vallahi
Off çok zor bir durum , kafanizin üstünde mi şakaklarda mı ağrının yeni de önemli ense tarafından ve basının üstünden vuruyorsa tansiyon muydu

Çok zor değil aslında ben yakın hastanede bulmak için çabalıyorum değilse Zeynep kamilde haftasına var randevu bulunuyor yani. Kadın doğum hastanelerinde yani daha kolay bulmak.

Ozaman ılk buldugum tarıhte bı kadın doguma bakıyım sonra artık sevk acılınca ılerı tarıh perıntolojı bakarım ıns. Ben de cam sakuraya denıycem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…