• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar ben de haftalarca kız diye sevdiğim bebeğimin erkek olacağını öğrendim 14. Haftada. Çok şaşırdım doktorum hiç yapılmamıştı o da şaşırdı.
Kızıma isim bile bulmuştuk Zeynep Asya koyacaktır. Şimdi eğer 2 hafta sonraki kontrolümde tekrar erkek derse Göktuğ Turan koymayı düşünüyoruz. Hepimiz sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah 🥰🥰🤗🤗

Kızlar ben de haftalarca kız diye sevdiğim bebeğimin erkek olacağını öğrendim 14. Haftada. Çok şaşırdım doktorum hiç yapılmamıştı o da şaşırdı.
Kızıma isim bile bulmuştuk Zeynep Asya koyacaktır. Şimdi eğer 2 hafta sonraki kontrolümde tekrar erkek derse Göktuğ Turan koymayı düşünüyoruz. Hepimiz sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah 🥰🥰🤗🤗
Ahahha bende böyle bişey yaşamaktan korkuyorum 😂😂 yani korkma değil de ben baya şaşırırım çünkü erkek bekliyordum nedense kız dedi doktor 14. Haftada şimdi bi sonraki randevudan sonra netleşir tam olarak

Aynen ama şehir
Hastanesinde acaba sistem nasıl ilerliyo onu tam bilmiyorum kadın doğum direk kendi mi veriyor. Yoksa biz mi alıyoruz çünkü şuan bakıyorum mesela perinatolojiden randevu alabiliyorum ben sevk açık ama detaylı usg bakılmıyor randevular çıkıyor ortaya.
devlette buguun kadın doguma muayene gıttım perıntolojı ıcın sevkı soyledım, yesil alan açtıklarını artık perıntolojı ıstedıgım hastaneden randevu alabılecegımı soyledı ama mhrs den debıyorum hala uyarı verıyor acmıyor randevu, sızın hemen acılmısmıydı

devlette buguun kadın doguma muayene gıttım perıntolojı ıcın sevkı soyledım, yesil alan açtıklarını artık perıntolojı ıstedıgım hastaneden randevu alabılecegımı soyledı ama mhrs den debıyorum hala uyarı verıyor acmıyor randevu, sızın hemen acılmısmıydı
Evet açılmıştı ama perinatolojide randevu yok ya çok sıkıntılı detaylı usg yok diye yazıyor çoğunda ne yapacağız bilmiyorum. Dışarda yaptırılacak muhtemelen

Ahahha bende böyle bişey yaşamaktan korkuyorum 😂😂 yani korkma değil de ben baya şaşırırım çünkü erkek bekliyordum nedense kız dedi doktor 14. Haftada şimdi bi sonraki randevudan sonra netleşir tam olarak
O zaman inşallah bir dahaki kontrolden çıkınca net bir şekilde öğreniriz.🥰🥰

Çam sakura da yok gibi zaten hiç bi şekilde açık değil oranın perşnatolojisi. Zeynep kamil Kartal da vi hastane gösteriyor felan.
Randevu açılan hastanelerın bı kısmı Acıklama olarak hastanemızde takıplı olmayan hastalara detaylı usg bakılmamaktadır yazıyor, dıger randevu acık olan hstanelerde de detaylı usg bakılmamaktadır yazıyor..

Randevu açılan hastanelerın bı kısmı Acıklama olarak hastanemızde takıplı olmayan hastalara detaylı usg bakılmamaktadır yazıyor, dıger randevu acık olan hstanelerde de detaylı usg bakılmamaktadır yazıyor..
Aynen bende onu demek istemiştim.
Yani acaba hastanelerin kendi sistemi mi var doktor randevu veriyor sıraya sokuyor rahim filmi gibi diye bi düşünüyorum ama cuma devlete randevu aldım bakalım soracağım. Ama size Randevu alabilirsiniz dediklerine göre öyle bişey de yok anladığım kadarıyla. Bilemedim özel yolları görünüyor anladığım kadarıyla

kızlR hepınız erkenden ogrenmıssınız 16.haftada benım doktor nıye goremıyo daha ya 😔😔 net değil ıkı hafta sonra dedı ;(
Ultrasonun kalitesinden de olabilir mi ? Bana 13. Haftada söyledi yüksek ihtimalle dedi ama tabi kesin değil 16dan sonra belli olur dedi ben de tam 16 da gideceğim , kaynanam rüyasında görmüş zaten herkes aynı fikirde cinsiyet konusunda biz de kabullendik gibi bu yüzden benim odaklandigim en büyük şey sağlıklı olması :) fetal DNA yaptırmadım ultrasonda bir bulgu görmedikce de yaptirasim yok.

Ultrasonun kalitesinden de olabilir mi ? Bana 13. Haftada söyledi yüksek ihtimalle dedi ama tabi kesin değil 16dan sonra belli olur dedi ben de tam 16 da gideceğim , kaynanam rüyasında görmüş zaten herkes aynı fikirde cinsiyet konusunda biz de kabullendik gibi bu yüzden benim odaklandigim en büyük şey sağlıklı olması :) fetal DNA yaptırmadım ultrasonda bir bulgu görmedikce de yaptirasim yok.
Bende sizin gibi düşünüyorum bende yaptırmadım. Sağlıklı sıhhatli olsunlar bebişler. 🌸

13+4 de cuma gittim randevuya.
Ultrasonda hersey normal çıktı
İkili test yaptırdım
Pazartesi de nipt testi yaptırdım 300 usd.
Doktor geçen sene hersey normal.olan 41 yaşındaki 2 kişide Down sendromu görüldü o yüzden yapalım dedi
İnşallah sonuç temiz çıkar.

Erkek hissediyorum dedim
Erkeğe benziyor ama net değil dedi.
Hayırlısı sağlıklı olsun da inşallah

Bebeğin pozisyonu da önemli
Göstermiyorsa ondan da göremiyordur
11 de gıttıgımzde erken dıye umursamadı sanırım 16 hafta 5 günluktu ıkı gun once ama pozısyondan goremedı bunsefer de arkadı dönuktıu.Özel hastanedeyız aslnda ıyı olur dıye dusunuyorum ultrason ama olmayadabıkır tabı.Ben de yaptırmanıstım fetal dna yı ama uclu test dortlu test tekrar ugrasmayım dedım dun verdım kan bakalm yurtdısında yapılıp on gün sonra gelecek sonuc

11 de gıttıgımzde erken dıye umursamadı sanırım 16 hafta 5 günluktu ıkı gun once ama pozısyondan goremedı bunsefer de arkadı dönuktıu.Özel hastanedeyız aslnda ıyı olur dıye dusunuyorum ultrason ama olmayadabıkır tabı.Ben de yaptırmanıstım fetal dna yı ama uclu test dortlu test tekrar ugrasmayım dedım dun verdım kan bakalm yurtdısında yapılıp on gün sonra gelecek sonuc
3lü de yaptırmayacağım ben yani zaten yapılacaksa içlerinde en güveniiir gene ikili test.
Devlet bakalım ne diyecek onlar da imza alacak mı Özel imza aldı ikilş istemediğimize dair.

Back