2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kanama pembeydi rahim agzina yakin biryerden geliyormus ben serklajliyim rahim agzi yetmezligim var ve yarim rahimliyim bebekte bir sıkıntı yok dua edin insallah rahmim bebegi tasir
Pembe kanamalar genelde oluyor sanırım ben de ayniydim umarım daha iyisinizdir. Rabbim sağlıklı gebelik geçirip sağlıklı bebis kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar ayrıntılı ultrason yaptıran, yaptıracak olan var mı ? 1 saat sürüyormuş ve her şeyini inceliyormus 2500 TL gibi bir fiyat verildi şimdilik... 20-24 haftalarda yapılıyormuş.

Fetal DNA yaptırma konusunda da kararsızım.

Genetik taramalı tüp bebek olduğu için ikili tarama vs onlara hiç görmedik bile.

Ben 2 ocakta detaylı ultrason yaptiricam 3000 tl fiyatı. Tam 20+0 oluyorum

Ben daha araştırmadım ama devlete gidip bi randevu açmaları için görüneceğim perinatolojiden açıyorlar sanırım. Bi randevu bulmaya çalışırım baktırabilirsem baktırırım beğenmezsem özele tekrar görünürüm diye düşünüyorum.

Ben de 23 Ocak için randevu aldım detaylı ultrasona 23 haftalık olacaklar devlette yaptıracağım peritonoloji bölümüne gittim o kadar güzel ilgilendiler ki organlarının hepsine baktılar çok memnun kaldım ama daha cinsiyet öğrenemedik

Bunun için de önce kadın doğum sevk açıyor değil mi ? İkili test için açtılar ama şuan acaba alabilir Miyim ki o açılan sevkle

Bana direk peritonolojiden alabilirsin dediler bence sorun olmaz
Benimde sevk halen açık acaba kadın doğuma görünmeden direk alsam sorun yaratırlar mı ki bence yaratmazlar ama. Gene de sistemden bişey yapmaları gerekiyor mu acaba
Kızlar ayrı tılı ultrason ıcın devletten nasıl randevu aldınız. Haftanız dolmusmuydu.ileri tarıh ıcınse kaç haftaya gore ayarladınz.

Kızlar ayrı tılı ultrason ıcın devletten nasıl randevu aldınız. Haftanız dolmusmuydu.ileri tarıh ıcınse kaç haftaya gore ayarladınz.
Ben daha almadım da 20-24. Haftam Ocak ayına denk geliyor burda Zeynep kamilde aralık sonuna kadar ara ara var randevu daha Ocak göremedim. Cemil taşçıoğlunu da talep açtım bakalım o zamana açılırsa o zaman alırım

Ben 2 ocakta detaylı ultrason yaptiricam 3000 tl fiyatı. Tam 20+0 oluyorum
Hangi il ? Fiyatlar guncellenmeden yaptırmış oluyorsunuz ne güzel , bana fiyatlar Ocak ayindan sonra güncellenecek dendi 3-4bin arası olur herhalde bizim de..

Devlette renkli , ayrıntılı ultrason var mı ? Bu tamamen özel yaptırılmak istenilen bir şeymiş gibi düşündüm hep :) sizin ikiz olacak galiba tek yumurta mı cift yumurta mı ?
Bana da 13. Haftamda belli olduğunu söyledi ama kesinlesmedi tabiki bir sonraki gelişinde kesinleşmiş olur kimseye söyleme dedi

Çift yumurta ikizi evet devlette de var

Ankara evet fiyat güncellenmemis olacak. Siz de şimdiden anlasin isterseniz

Haftam dolmadı çok yoğun olduğu için şimdiden randevu al dedi doktor
Tesekkurler, sız dedıkten sonra baktım ben de perıntolojı den direkt randevu acmıyor, ozaman haftaya gore bakıp 22 de fılan kadın doguma bı randevu ayarayıp ordan sevkle perıntolojıye mı gıdıcez. Tabı her hastanede de o bolum yontur sanırım arastırma hastanesı olması gerek sanırım?

Her hastanede var mı bilmiyorum eğer gidecekseniz biraz erken gitmenizi tavsiye ederim her ihtimale karşı

yani bence daha erken gitmelisiniz mesela haftaya gidip muayene olup onlar size diyecek zaten perinatolojiye sevk açıyoruz detaylı için ordan randevu alın diye. Ondan sonra randevu açılacak. Bende ikili testten dolayı açtıkları için sevk alabiliyorum sistemim halen açıkmış şuanda.
Araştırma hastanelerinde var ama orası hiç randevu açmıyor nerdeyse Cemil Taşçıoğlu hep dolu mesela.
Zeynep kamil ama uygun sürekli randevu var. Ocak ayı için aceleye gerek yok şimdiden şuan Aralık ayı için randevular açık gördüğüm kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…