• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Her halimize binlerce kez sükürler olsun canim Veren RABBIM alan RABBIM. Bizim ne haddimize isyan etmek. ❤️🤲🏻 güzel Dua larimiz oldugu sürece RABBIM büyük..Elbet gönlümüzdekini bize Nasip edicektiir..🕊️
Kaybiniza üzüldüm Cenabı Allah size en yakın zamanda salih ve salihalardan hayırlı evlatlar versin.

Ozaman ılk buldugum tarıhte bı kadın doguma bakıyım sonra artık sevk acılınca ılerı tarıh perıntolojı bakarım ıns. Ben de cam sakuraya denıycem bakalım
Aynen ama şehir
Hastanesinde acaba sistem nasıl ilerliyo onu tam bilmiyorum kadın doğum direk kendi mi veriyor. Yoksa biz mi alıyoruz çünkü şuan bakıyorum mesela perinatolojiden randevu alabiliyorum ben sevk açık ama detaylı usg bakılmıyor randevular çıkıyor ortaya.

gunaydın kızlar.Artık samımıyetımıze guvenerek soruyorum çünlü kendı doktoruma soramadım 😂 diğer gittiğim bir doktor serbest demişti ama ilişkiye gırebılıyor muyuz.zaten tedavı sırasında yasaktı ılk uc ay yasaktı son uc ayda yasak 😂 uc ay bırınce bırkac kez oldu benım ama bısı olur dıye de cok korkuyorum bır yandan.15.haftadayım 😏🥹🤗şükür kanama falan olmadı da.

gunaydın kızlar.Artık samımıyetımıze guvenerek soruyorum çünlü kendı doktoruma soramadım 😂 diğer gittiğim bir doktor serbest demişti ama ilişkiye gırebılıyor muyuz.zaten tedavı sırasında yasaktı ılk uc ay yasaktı son uc ayda yasak 😂 uc ay bırınce bırkac kez oldu benım ama bısı olur dıye de cok korkuyorum bır yandan.15.haftadayım 😏🥹🤗şükür kanama falan olmadı da.
Tekil gebelikse sorun olmaz zaten ama yinede kılcal damarlarda yırtılma sorunu olabiliyor dikkatli olun♥️

Evet ben de de ara ara oldu ufak parça geliyor kurumuş bir şekilde tansiyon mu acaba diye düşünüyorum bir yandan ama hep normal çıkıyor. Yine de bir tansiyon aleti almak lazım galiba.

Kasik ve bel ağrısını normal diye düşünüyorum çünkü bu ağrıları ara ara çekeceğiz malum içimizde büyüyen birileri var yer açıyor kendine :) ama aşağıya doğru baskı olayını bilmiyorum aklınızdan olumsuzlukları çıkarın lütfen 🙏

20-24. Haftalarda diye biliyorum ben de sonraki haftalara randevu açılır. Devlette çok zor randevu bulmak ya...

Off çok zor bir durum , kafanizin üstünde mi şakaklarda mı ağrının yeni de önemli ense tarafından ve basının üstünden vuruyorsa tansiyon muydu :KK64:
Komple ağrıyor bende migren var tansiyonumda normal çıkıyor

Çoğu doktor serbest diyor eğer ki
Kanama alanınız yada başka bir risk yoksa. Ancak ilişki durumu her türlü Risk yaratabiliyor. Öncelikle enfeksiyon riski İle gebelikte önemli
Enfeksiyon korunarak ilişki tavsiye ediliyor o yüzden bildiğim kadarıyla Diğer türlü de ilişkiye bağlı olarak kanama şeklinde bi durum olabiliyor.. Yani o yüzden tercih edip etmemek size kalmış eğer ki Doktorunuz serbest
Dedikse bu şekilde durumları bilerek hareket edebilirsiniz.

Çok zor değil aslında ben yakın hastanede bulmak için çabalıyorum değilse Zeynep kamilde haftasına var randevu bulunuyor yani. Kadın doğum hastanelerinde yani daha kolay bulmak.
Bizim de Kocaeli'de perinatoloji bir tek şehir hastahanesinde var galiba buralarda randevu bulmak zor ben de dikkat ettim Zeynep Kamil de hep randevular var. Benim de aklımda perinatologa gitmek var ama korkuyorum da doktorların tepkilerinden terslemelerinden, ozeldeki gibi olmuyor.
Komple ağrıyor bende migren var tansiyonumda normal çıkıyor
Migren varsa onu tetikliyordur o zaman çok zor inşallah bir çözüm bulursunuz 😞

Biz de hiç cesaret edemedik ben de merak ediyorum 🤣

sanırım uzak durmak daha ıyı 😂 yarın doktorum var bakalım bır aydır gıtmedık ınsalalh ıyıdır cınsıyet de öğrenecegız 🤗😍
Bizimle de paylaşın sonucu . Ben de bu hafta cuma gideceğim kısmetse erkek diye düşünüyorum demişti ama bakalım ben hala değişebilir bu hafta sonuç diye düşünüyorum 🤣

Bizimle de paylaşın sonucu . Ben de bu hafta cuma gideceğim kısmetse erkek diye düşünüyorum demişti ama bakalım ben hala değişebilir bu hafta sonuç diye düşünüyorum 🤣
tamamdır ben de rüyamda iki kez erkek gördüm ama kız ıstıyordum 🤗🤪 sağlıklı olsun da ne diyelım 🤗 doktorum serbest demişti ama işte insanın ıxıne kurt düşüyor inşallah bişi olmamıstır bakalm 🤗😢 guzel haberler almak dılegıyle ıyı geceler 😍🧿

Bizim de Kocaeli'de perinatoloji bir tek şehir hastahanesinde var galiba buralarda randevu bulmak zor ben de dikkat ettim Zeynep Kamil de hep randevular var. Benim de aklımda perinatologa gitmek var ama korkuyorum da doktorların tepkilerinden terslemelerinden, ozeldeki gibi olmuyor.

Migren varsa onu tetikliyordur o zaman çok zor inşallah bir çözüm bulursunuz 😞
Zeynep kamilde de sanırım tek doktor varmış detaylı için. Şuan orda da randevu göremiyorum artık görsem direk alacağım. Neyini tersleyecekler ki işlerini yapıyorlar. Bazen test felan isteyince değişik tepki verebiliyorlar o kadar ona da alıştık. Detaylı ultrasonda tersleyecekler bişey yok yani

Ben doktoruma sordum bunda utanacak bişey yok acıkcası doganın kanunu sonucta ☺️aksıne bebekler anne karnında mutluluk hormonu salgıladıgı ıcın anne adayları bi anlamda iyi oluyomus bı sıkıntınız riskiniz yoksa doktor serbest dıyor sadece dikkat edin o kadar ama doktorunuza sorun konusamıyosanız mesaj yoluyla sorun.. 😊

sordum sordum bugun serbest dedi 😂 şükğr bi sıkıntı vs yaratmamış.Bir aydır gitmediğimiz için panıkle gırdım ıyı mı dıye ama kalbının attıgını gorunce rahatladım cok şükür.15 artı 4 olmus, 2 gün önden gitmiş.Ama hep poposunu döndü bize cinsiyeti bi türlü göremedi doktor.Vurdu karnıma, öksürttü beni falan ama yok etki etmedi inatcı.Bi tahmınım var dedı ama bıkracvhaftaya kesınleşir dedi bakalm.Kagıda yazdırdık haftasonu pastasını yıyecegız eşimle 😂 sonradan değişirse de artık yapacak bısı yok.Sağlıklı olsunlar da hepımızınkı 😂 bı de benm canım cok sosis istemıstı onu sordum bı tane ıyıce pısırıp yıyebılırsın dedı ıyı pısmıs olunca bısı olmaz dedı.

Kızlar ben 14. Haftada ögrenmiştim cinsiyeti bir oğlumuz olacak şuan 17, haftadayım kız olursa ismini Lavin erkek olursa ismini Zeyd koyacaktık yani Zeyd geliyor 🥰 sizler isim düşündünüz mü güzel anneler ❤️😘🥰
Daha ben cinsiyetlerini öğrenemedim kilom olduğu ve ikiz olduğu için göremedi daha hiç isim düşünmedik

Kızlar ben 14. Haftada ögrenmiştim cinsiyeti bir oğlumuz olacak şuan 17, haftadayım kız olursa ismini Lavin erkek olursa ismini Zeyd koyacaktık yani Zeyd geliyor 🥰 sizler isim düşündünüz mü güzel anneler ❤️😘🥰
Bizim de kızımız geliyor inşallah 🥰 babası almila istiyor da bakalım daha var diye şimdilik öyle bakınıyoruz 😂

Back