- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var ya fenayım. YaniKızlar selam 14+2deyim hiç geçmeyen baş ağrım var sizlerde de var mı bu tarz şikayet
Benim var 13+ dayım ben de ama gün içinde uyuyup uyanınca geçiyor. Hafif pihtili burun kanaması da oluyor bazen sizde oluyor mu ?Kızlar selam 14+2deyim hiç geçmeyen baş ağrım var sizlerde de var mı bu tarz şikayet
4289 da 1 riskiniz nesi riskliymiş bunun ya
Evet çok kötü baş ağrısı ama 16. Haftada azalıyorBende de var ya fenayım. Yani
Ben 1 hafta önce bi grip oldum öksürük tarzı sinüzit mi bilmiyorum ama fena başım ağrıyor hiç geçmiyor
Ben 16. Haftada yaşıyorum herşeyim ters zatenEvet çok kötü baş ağrısı ama 16. Haftada azalıyor
Benimde bu sabah burnun kanadi.Ama telas etmedim genelde oluyor diye duymustum.Benim var 13+ dayım ben de ama gün içinde uyuyup uyanınca geçiyor. Hafif pihtili burun kanaması da oluyor bazen sizde oluyor mu ?
Allah razı olsun cok şükür simdi iyiyim :)Allaha güvenin hiç kuşkusuz ferahlık verecektir.Rabbimiz sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Amin insallah hepimizinPembe kanamalar genelde oluyor sanırım ben de ayniydim umarım daha iyisinizdir. Rabbim sağlıklı gebelik geçirip sağlıklı bebis kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnsallah tez vakitte toparlarsiniz benim ilk 4 gun akintim biraz kahverengiydi serklajdan sonra , sonra gecmisti doktor 1 haftaya kadar kahverengi akinti olabilir demistiRahimdeki damarlar da catlayabiliyormus belki oyle olmustur bebegin yakininda olmamasi çok iyi bu arada bende dun serklaj oldum doktorum kanaman olursa haberim olsun dedi.Bu durumda belki yaşanilan bir durumdur.Rabbim iyilikler versin İnşAllahDualarim sizinle
Hayır bende o yok assla geçmeyen baş ağrısı var uyuyunca da fayda etmiyor deli olmak üzereyim vallahiBenim var 13+ dayım ben de ama gün içinde uyuyup uyanınca geçiyor. Hafif pihtili burun kanaması da oluyor bazen sizde oluyor mu ?
Benim bildiğim 20-24 arası yapılıyor bence erkenDetaylı ultrasonu 19. Haftada alsak sıkıntı olur mu sizce.? Biliyor musunuz tam detaylı aralığını Devlette randevu buldum da tam 19 umuza girince denk geliyor.
Evet ben de de ara ara oldu ufak parça geliyor kurumuş bir şekilde tansiyon mu acaba diye düşünüyorum bir yandan ama hep normal çıkıyor. Yine de bir tansiyon aleti almak lazım galiba.Benimde bu sabah burnun kanadi.Ama telas etmedim genelde oluyor diye duymustum.
Kasik ve bel ağrısını normal diye düşünüyorum çünkü bu ağrıları ara ara çekeceğiz malum içimizde büyüyen birileri var yer açıyor kendine :) ama aşağıya doğru baskı olayını bilmiyorum aklınızdan olumsuzlukları çıkarın lütfenKızlar 16 haftam bitti iki gündür sol kasık ve belde ağrı aşağı doğruda baskı hissediyorum normal mi düşük ihtimali varmı çarşamba gidicem doktora
20-24. Haftalarda diye biliyorum ben de sonraki haftalara randevu açılır. Devlette çok zor randevu bulmak ya...Detaylı ultrasonu 19. Haftada alsak sıkıntı olur mu sizce.? Biliyor musunuz tam detaylı aralığını Devlette randevu buldum da tam 19 umuza girince denk geliyor.
Off çok zor bir durum , kafanizin üstünde mi şakaklarda mı ağrının yeni de önemli ense tarafından ve basının üstünden vuruyorsa tansiyon muyduHayır bende o yok assla geçmeyen baş ağrısı var uyuyunca da fayda etmiyor deli olmak üzereyim vallahi
Bekleyelim bakalım biraz daha öyleyseBenim bildiğim 20-24 arası yapılıyor bence erken
Çok zor değil aslında ben yakın hastanede bulmak için çabalıyorum değilse Zeynep kamilde haftasına var randevu bulunuyor yani. Kadın doğum hastanelerinde yani daha kolay bulmak.Evet ben de de ara ara oldu ufak parça geliyor kurumuş bir şekilde tansiyon mu acaba diye düşünüyorum bir yandan ama hep normal çıkıyor. Yine de bir tansiyon aleti almak lazım galiba.
Kasik ve bel ağrısını normal diye düşünüyorum çünkü bu ağrıları ara ara çekeceğiz malum içimizde büyüyen birileri var yer açıyor kendine :) ama aşağıya doğru baskı olayını bilmiyorum aklınızdan olumsuzlukları çıkarın lütfen
20-24. Haftalarda diye biliyorum ben de sonraki haftalara randevu açılır. Devlette çok zor randevu bulmak ya...
Off çok zor bir durum , kafanizin üstünde mi şakaklarda mı ağrının yeni de önemli ense tarafından ve basının üstünden vuruyorsa tansiyon muydu
Ozaman ılk buldugum tarıhte bı kadın doguma bakıyım sonra artık sevk acılınca ılerı tarıh perıntolojı bakarım ıns. Ben de cam sakuraya denıycem bakalımyani bence daha erken gitmelisiniz mesela haftaya gidip muayene olup onlar size diyecek zaten perinatolojiye sevk açıyoruz detaylı için ordan randevu alın diye. Ondan sonra randevu açılacak. Bende ikili testten dolayı açtıkları için sevk alabiliyorum sistemim halen açıkmış şuanda.
Araştırma hastanelerinde var ama orası hiç randevu açmıyor nerdeyse Cemil Taşçıoğlu hep dolu mesela.
Zeynep kamil ama uygun sürekli randevu var. Ocak ayı için aceleye gerek yok şimdiden şuan Aralık ayı için randevular açık gördüğüm kadarıyla.
Ikı hafta once ben de yogun bı bas agrısı yasadım ıkı gun boyunca bol su ıcmemı tavsıye ettıler cok sukur rahatlattı. Susuz kalıyorsanz ondan da olmus olabılır.Kızlar selam 14+2deyim hiç geçmeyen baş ağrım var sizlerde de var mı bu tarz şikayet