- 17 Ocak 2021
- 400
- 296
- 53
- 25
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.741
Ben de fıkrım olsun dıye bakıyorum oyle, sız hangısını tercıh ettınızKasım indiriminde bebek arabası aldım Baya uyguna geldi. Şimdilik tek şey o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de fıkrım olsun dıye bakıyorum oyle, sız hangısını tercıh ettınızKasım indiriminde bebek arabası aldım Baya uyguna geldi. Şimdilik tek şey o
Bagi neo aldık. Cybex baktım maxi cosi baktım benim için en konforlusu bu oldu. Cybex gereksiz pahalı geldi. Kasım indirimlerinde olduğu halde. Aslında çok hafif bi marka.Ben de fıkrım olsun dıye bakıyorum oyle, sız hangısını tercıh ettınız
Onun bi önemi yok ben sağlıkçıyım kalp bi dakika sonra 120 de atabilir 150 de normal değerlerde olduğu süreçe problem olmazKızlar merhaba Ben 9 haftalık hamileyim ekim ayı grubundayım. Bugunki kontrolde kalp atışı 164 olarak çıktı. Sanki geçen hafta daha iyiydi daha hızlıydı. Sizin bu haftada kaçtı hatırlıyor musunuz?
Çok teşekkür ederim Doktorum da bir sorun yok dedi ama daha önce bir kayıp olunca endişeleniyorumOnun bi önemi yok ben sağlıkçıyım kalp bi dakika sonra 120 de atabilir 150 de normal değerlerde olduğu süreçe problem olmaz
Onu duymadım ama bakarım, cybex prego kanz stokke bunlar gorduklerım Kımı cok pahalı ya okadar para vermek gereklı mı xok kullanılıyormu bende emın degılım. Herkes sonrasında bastona gectıgını soyluyor.Bagi neo aldık. Cybex baktım maxi cosi baktım benim için en konforlusu bu oldu. Cybex gereksiz pahalı geldi. Kasım indirimlerinde olduğu halde. Aslında çok hafif bi marka.
Maxi cosi de incelediğimde boyuma uygun gelmedi. Bide ben puset almadım yakınımdan puseti vardı onu alacağım 4ay için gereksiz bulduğum için para vermek istemedi
Gidip görüp bakmanız daha faydalı olur. İşte indirim zamanı baya inmişti şuan kaç bilmiyorum o yüzden bişey diyemiyorum baston 2-3 yaş için uygun ilk zamanlar 2 yaşa kadar o çocuğun gene normal kabin tipi kullanması gerek bel ergınomiği için.Onu duymadım ama bakarım, cybex prego kanz stokke bunlar gorduklerım Kımı cok pahalı ya okadar para vermek gereklı mı xok kullanılıyormu bende emın degılım. Herkes sonrasında bastona gectıgını soyluyor.
ebebekte baktık oyle fıkrımız olsun dıye kabın ne portbebe ne vs hıc bılmedıgım ıcın ınternetten de arastırıyorum, bıkac model var aklımızda bakalım ınsAllah saglıkla kullanmak nasıp olur hepımızdGidip görüp bakmanız daha faydalı olur. İşte indirim zamanı baya inmişti şuan kaç bilmiyorum o yüzden bişey diyemiyorum baston 2-3 yaş için uygun ilk zamanlar 2 yaşa kadar o çocuğun gene normal kabin tipi kullanması gerek bel ergınomiği için.
Bekliyoruz bakalım canımÇok acele etme canım 20 li haftalarda yapılırsa iyi oluyor bebek bir kaç hafta daha gelişmiş büyümüş oluyor.
Rabbim yardımcın olsun şimdi nasılsın inşaallah iyisinizdirMerhaba kizlar herkesten cok dua istiyorum kanama nedeniyle hastanedeyim simdi 13+2 hafta dun sabah asiri kanamayla hastaneye geldim bebege birsey oldu sandim Allaha cok sukur benekte veya kesede bir sıkıntı yok rahimde bir kanama var ama cok yogun cok korkuyorum litfen dua edin
Allah yardımcınız olsun.Tez vakitte iyilesirsiniz inşallahMerhaba kizlar herkesten cok dua istiyorum kanama nedeniyle hastanedeyim simdi 13+2 hafta dun sabah asiri kanamayla hastaneye geldim bebege birsey oldu sandim Allaha cok sukur benekte veya kesede bir sıkıntı yok rahimde bir kanama var ama cok yogun cok korkuyorum litfen dua edin
Aminn insallah kanamam durdu insallah ama yasattigi korku nasil gececek hic bilmiyorumRabbim yardımcın olsun şimdi nasılsın inşaallah iyisinizdir
Nasıl oldunuz iyi misiniz simdi Rabbım yardımcınız olsunMerhaba kizlar herkesten cok dua istiyorum kanama nedeniyle hastanedeyim simdi 13+2 hafta dun sabah asiri kanamayla hastaneye geldim bebege birsey oldu sandim Allaha cok sukur benekte veya kesede bir sıkıntı yok rahimde bir kanama var ama cok yogun cok korkuyorum litfen dua edin
Cok tesekkur ederim durmustu bugun hic olmamisti simdi tekrar basladi iki gun once ultrasonda kanamanin bebekle bir yakinligi yoktu ama yinede insan tedirgin oluyor hastanede yatiyorum ve korkuyorumNasıl oldunuz iyi misiniz simdi Rabbım yardımcınız olsun
Merhaba kizlar herkesten cok dua istiyorum kanama nedeniyle hastanedeyim simdi 13+2 hafta dun sabah asiri kanamayla hastaneye geldim bebege birsey oldu sandim Allaha cok sukur benekte veya kesede bir sıkıntı yok rahimde bir kanama var ama cok yogun cok korkuyorum litfen dua edin
Merhaba , bebek iyiyse endişelenmeyin çok fazla... Bol bol dua edin inşallah atlatacaksiniz yeterki bebek sağlıklı olsun kanama yoğun ve pihtili mi ? Pembe akıntı şeklinde mi sadece ? Daha öncesinde hiç kanamaniz olmuş muydu ?Cok tesekkur ederim durmustu bugun hic olmamisti simdi tekrar basladi iki gun once ultrasonda kanamanin bebekle bir yakinligi yoktu ama yinede insan tedirgin oluyor hastanede yatiyorum ve korkuyorum
Kanama pembeydi rahim agzina yakin biryerden geliyormus ben serklajliyim rahim agzi yetmezligim var ve yarim rahimliyim bebekte bir sıkıntı yok dua edin insallah rahmim bebegi tasirMerhaba , bebek iyiyse endişelenmeyin çok fazla... Bol bol dua edin inşallah atlatacaksiniz yeterki bebek sağlıklı olsun kanama yoğun ve pihtili mi ? Pembe akıntı şeklinde mi sadece ? Daha öncesinde hiç kanamaniz olmuş muydu ?
Rabbım yardım etsin bebeğiniz sağlıkla tutunsun rahminiz bebeğinizi taşısın insallahCok tesekkur ederim durmustu bugun hic olmamisti simdi tekrar basladi iki gun once ultrasonda kanamanin bebekle bir yakinligi yoktu ama yinede insan tedirgin oluyor hastanede yatiyorum ve korkuyorum
Allaha güvenin hiç kuşkusuz ferahlık verecektir.Rabbimiz sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesinAminn insallah kanamam durdu insallah ama yasattigi korku nasil gececek hic bilmiyorum
Rahimdeki damarlar da catlayabiliyormus belki oyle olmustur bebegin yakininda olmamasi çok iyi bu arada bende dun serklaj oldum doktorum kanaman olursa haberim olsun dedi.Bu durumda belki yaşanilan bir durumdur.Rabbim iyilikler versin İnşAllahDualarim sizinleKanama pembeydi rahim agzina yakin biryerden geliyormus ben serklajliyim rahim agzi yetmezligim var ve yarim rahimliyim bebekte bir sıkıntı yok dua edin insallah rahmim bebegi tasir