• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ben de fıkrım olsun dıye bakıyorum oyle, sız hangısını tercıh ettınız
Bagi neo aldık. Cybex baktım maxi cosi baktım benim için en konforlusu bu oldu. Cybex gereksiz pahalı geldi. Kasım indirimlerinde olduğu halde. Aslında çok hafif bi marka.
Maxi cosi de incelediğimde boyuma uygun gelmedi. Bide ben puset almadım yakınımdan puseti vardı onu alacağım 4ay için gereksiz bulduğum için para vermek istemedi

Kızlar merhaba ☺️ Ben 9 haftalık hamileyim ekim ayı grubundayım. Bugunki kontrolde kalp atışı 164 olarak çıktı. Sanki geçen hafta daha iyiydi daha hızlıydı. Sizin bu haftada kaçtı hatırlıyor musunuz?
Onun bi önemi yok ben sağlıkçıyım kalp bi dakika sonra 120 de atabilir 150 de normal değerlerde olduğu süreçe problem olmaz 🙏🏻

Bagi neo aldık. Cybex baktım maxi cosi baktım benim için en konforlusu bu oldu. Cybex gereksiz pahalı geldi. Kasım indirimlerinde olduğu halde. Aslında çok hafif bi marka.
Maxi cosi de incelediğimde boyuma uygun gelmedi. Bide ben puset almadım yakınımdan puseti vardı onu alacağım 4ay için gereksiz bulduğum için para vermek istemedi
Onu duymadım ama bakarım, cybex prego kanz stokke bunlar gorduklerım Kımı cok pahalı ya okadar para vermek gereklı mı xok kullanılıyormu bende emın degılım. Herkes sonrasında bastona gectıgını soyluyor.

Onu duymadım ama bakarım, cybex prego kanz stokke bunlar gorduklerım Kımı cok pahalı ya okadar para vermek gereklı mı xok kullanılıyormu bende emın degılım. Herkes sonrasında bastona gectıgını soyluyor.
Gidip görüp bakmanız daha faydalı olur. İşte indirim zamanı baya inmişti şuan kaç bilmiyorum o yüzden bişey diyemiyorum baston 2-3 yaş için uygun ilk zamanlar 2 yaşa kadar o çocuğun gene normal kabin tipi kullanması gerek bel ergınomiği için.

Gidip görüp bakmanız daha faydalı olur. İşte indirim zamanı baya inmişti şuan kaç bilmiyorum o yüzden bişey diyemiyorum baston 2-3 yaş için uygun ilk zamanlar 2 yaşa kadar o çocuğun gene normal kabin tipi kullanması gerek bel ergınomiği için.
ebebekte baktık oyle fıkrımız olsun dıye kabın ne portbebe ne vs hıc bılmedıgım ıcın ınternetten de arastırıyorum, bıkac model var aklımızda bakalım ınsAllah saglıkla kullanmak nasıp olur hepımızd

kızlar3 aydan sonra folık asıt kullanımı kesılıyor dıye bılıyorm ama multıvıtamın verıyor ondan da folık asıt var bu kafamı karıstııryor. 3 aydan sonra kullandıgınız multıvıtamının ıcınde folık asıt mıktarı nekadar, demır ılacı kullanıyorsanıx onda da folık asıt var, hergun duzenlı alıyormusunz? Fazla gelme durumunu doktornuza danıstınızmı hıc?

Merhaba kizlar herkesten cok dua istiyorum kanama nedeniyle hastanedeyim simdi 13+2 hafta dun sabah asiri kanamayla hastaneye geldim bebege birsey oldu sandim Allaha cok sukur benekte veya kesede bir sıkıntı yok rahimde bir kanama var ama cok yogun cok korkuyorum litfen dua edin

Merhaba kizlar herkesten cok dua istiyorum kanama nedeniyle hastanedeyim simdi 13+2 hafta dun sabah asiri kanamayla hastaneye geldim bebege birsey oldu sandim Allaha cok sukur benekte veya kesede bir sıkıntı yok rahimde bir kanama var ama cok yogun cok korkuyorum litfen dua edin
Rabbim yardımcın olsun şimdi nasılsın inşaallah iyisinizdir

Allah yardımcınız olsun.Tez vakitte iyilesirsiniz inşallah

Nasıl oldunuz iyi misiniz simdi Rabbım yardımcınız olsun

Cok tesekkur ederim durmustu bugun hic olmamisti simdi tekrar basladi iki gun once ultrasonda kanamanin bebekle bir yakinligi yoktu ama yinede insan tedirgin oluyor hastanede yatiyorum ve korkuyorum
Merhaba , bebek iyiyse endişelenmeyin çok fazla... Bol bol dua edin inşallah atlatacaksiniz yeterki bebek sağlıklı olsun 🤲 kanama yoğun ve pihtili mi ? Pembe akıntı şeklinde mi sadece ? Daha öncesinde hiç kanamaniz olmuş muydu ?

Merhaba , bebek iyiyse endişelenmeyin çok fazla... Bol bol dua edin inşallah atlatacaksiniz yeterki bebek sağlıklı olsun 🤲 kanama yoğun ve pihtili mi ? Pembe akıntı şeklinde mi sadece ? Daha öncesinde hiç kanamaniz olmuş muydu ?
Kanama pembeydi rahim agzina yakin biryerden geliyormus ben serklajliyim rahim agzi yetmezligim var ve yarim rahimliyim bebekte bir sıkıntı yok dua edin insallah rahmim bebegi tasir

Kanama pembeydi rahim agzina yakin biryerden geliyormus ben serklajliyim rahim agzi yetmezligim var ve yarim rahimliyim bebekte bir sıkıntı yok dua edin insallah rahmim bebegi tasir
Rahimdeki damarlar da catlayabiliyormus belki oyle olmustur bebegin yakininda olmamasi çok iyi bu arada bende dun serklaj oldum doktorum kanaman olursa haberim olsun dedi.Bu durumda belki yaşanilan bir durumdur.Rabbim iyilikler versin İnşAllah🙏Dualarim sizinle

Back