- 26 Eylül 2023
- 70
- 75
- 8
- 29
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.721
Canım evet bende hep 12 . Haftalarda duymustum dikisi ben birde yarim rahimliyim doktorum 8. Haftada ilk rahim agzima bakti o zaman bile 25 mm di direk bana 11. Hafta direk serklaj dedi ikili testi verdim doktor ense ve burna bakti ayni gun serklaj yapti 11+4 du galiba islemde de iyi ki atmisiz rahim agzinin bir tarafi neredeyse yokmus bebek durmazdi dedi cok sukur insallah bundan sonrasi sag salim son zamanlara gelirizBen hamileligin en başından beri yatıyorum kanama alani vardı o yüzden yat diyordu doktorum bu durumda da sadece wc ve yemeğe kalk diyor fetal dna nin sonucu gelsin bir sıkıntı olmazsa hemen dikişi planlayacakmiş.
Hangi ilacı kullanacaksın kuzum. Ben de arada tıkanıyorum. Acil durumlar için içmek istiyorum. Ben daha hamile değilim. Geçmiş olsun kuzum
Bi uzman göğüs hastalıkları bölümüne muayene ol canım herkesin hikayesi farklı çünkü durumuna göre yazar ilaç çok geçmiş olsunHangi ilacı kullanacaksın kuzum. Ben de arada tıkanıyorum. Acil durumlar için içmek istiyorum. Ben daha hamile değilim. Geçmiş olsun kuzum
Evet yapıldı.Benimki tam sınırda cıktı dikiş atıcak büyük ihtimal haftayakızlar bir şey soracagım rahim agzı ölçümü yaptırdınız mı hiç ?
Benim bakılmadı hiçkızlar bir şey soracagım rahim agzı ölçümü yaptırdınız mı hiç ?
Bugun gittim doktora karından baktı tahim agzı bakalım uzunluk 3.7 cm dedi ama karından baktı vajinal bakılmıyormu buEvet yapıldı.Benimki tam sınırda cıktı dikiş atıcak büyük ihtimal haftaya
Benimde vajinal hiç bakılmadıBenim bakılmadı hiç
Karından Rahime yerleşme durumuna bakıyorlsr sanırım en son gittiğimde rahimde yerleşme yeri ile ilgili iyi demişti yani önemli olan da o sanırım önce karından bakıp yeri Rahimde sıkıntılıysa ona göre ölçüm yapıyor olabilirler bilmiyorum sadece yorum yapıyorum şuan.Benimde vajinal hiç bakılmadı
Iyi çıktığı için vajinal bakmamıştır hem göbekten hem vajinalde bakilabiliyorBugun gittim doktora karından baktı tahim agzı bakalım uzunluk 3.7 cm dedi ama karından baktı vajinal bakılmıyormu
ortalama rsk 728/1 bende de 869/1 cıktı yaş 37 bucukBen çokta anlamıyorum ama. Şöyle bişey cıkmıs . Tüp bebek doktoruma da gönderdim dönüş yaptılar aksam üzeri doktor bey herhangi bir sıkıntı görmemiş . Biz gene de fetal dna yaptırdık. Allah büyüktür. İnşallah bişey cıkmazEki Görüntüle 3343590
İnşallah canm sağlıkla gelsinlerortalama rsk 728/1 bende de 869/1 cıktı yaş 37 bucuksizinki de öok riskli değil yuzde bır cıkanlrın bıle saglıklı gelmıs bebeklerı cok şükür.Ben fetal dna d ayaptırmadım saglıkla gelsınler cok rısklı degılız uzulmeyın
Rahım olcumu yaptı canım mesafeyı olcuyor sanırım once karından baktı sonra emın olmak ıxın yıne de vajınal da baktı.kızlar bir şey soracagım rahim agzı ölçümü yaptırdınız mı hiç ?
Bende vajinal hiç bakmadı hatta 3 doktora gittim biri tüp bebek doktorum ikisi normal doktor üçüde karından baktıRahım olcumu yaptı canım mesafeyı olcuyor sanırım once karından baktı sonra emın olmak ıxın yıne de vajınal da baktı.
Dikiş fılan onerıyorlar sanırım sıze de mı oyle soylendı?Bende vajinal hiç bakmadı hatta 3 doktora gittim biri tüp bebek doktorum ikisi normal doktor üçüde karından baktı
Yoo bana kimse dikiş demedi hepsi fahim agzı kapalı uzunluk iyi sıkıntı yok dediDikiş fılan onerıyorlar sanırım sıze de mı oyle soylendı?
Ben cinsiyeti öğrenince anısı olsun diye kıyafet alacaktım hala alamadım. O kadar kötü geçiyor ki hamileligim hiç bisi bakamıyorum.Hazırlık yapmaya baslayan varmı kızlar ne durumdasınız
Kasım indiriminde bebek arabası aldım Baya uyguna geldi. Şimdilik tek şey oHazırlık yapmaya baslayan varmı kızlar ne durumdasınız
Ben hiç bilmiyorum takip etmedim bu konuyu. Doktor iyi dedi dinletirken bizde tamam dedikKızlar merhabaBen 9 haftalık hamileyim ekim ayı grubundayım. Bugunki kontrolde kalp atışı 164 olarak çıktı. Sanki geçen hafta daha iyiydi daha hızlıydı. Sizin bu haftada kaçtı hatırlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?