2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ben hamileligin en başından beri yatıyorum kanama alani vardı o yüzden yat diyordu doktorum bu durumda da sadece wc ve yemeğe kalk diyor fetal dna nin sonucu gelsin bir sıkıntı olmazsa hemen dikişi planlayacakmiş.
Canım evet bende hep 12 . Haftalarda duymustum dikisi ben birde yarim rahimliyim doktorum 8. Haftada ilk rahim agzima bakti o zaman bile 25 mm di direk bana 11. Hafta direk serklaj dedi ikili testi verdim doktor ense ve burna bakti ayni gun serklaj yapti 11+4 du galiba islemde de iyi ki atmisiz rahim agzinin bir tarafi neredeyse yokmus bebek durmazdi dedi cok sukur insallah bundan sonrasi sag salim son zamanlara geliriz

Hangi ilacı kullanacaksın kuzum. Ben de arada tıkanıyorum. Acil durumlar için içmek istiyorum. Ben daha hamile değilim. Geçmiş olsun kuzum
Hangi ilacı kullanacaksın kuzum. Ben de arada tıkanıyorum. Acil durumlar için içmek istiyorum. Ben daha hamile değilim. Geçmiş olsun kuzum
Bi uzman göğüs hastalıkları bölümüne muayene ol canım herkesin hikayesi farklı çünkü durumuna göre yazar ilaç çok geçmiş olsun

kızlar bir şey soracagım rahim agzı ölçümü yaptırdınız mı hiç ?

Benimde vajinal hiç bakılmadı
Karından Rahime yerleşme durumuna bakıyorlsr sanırım en son gittiğimde rahimde yerleşme yeri ile ilgili iyi demişti yani önemli olan da o sanırım önce karından bakıp yeri Rahimde sıkıntılıysa ona göre ölçüm yapıyor olabilirler bilmiyorum sadece yorum yapıyorum şuan.

ortalama rsk 728/1 bende de 869/1 cıktı yaş 37 bucuk sizinki de öok riskli değil yuzde bır cıkanlrın bıle saglıklı gelmıs bebeklerı cok şükür.Ben fetal dna d ayaptırmadım saglıkla gelsınler cok rısklı degılız uzulmeyın

İnşallah canm sağlıkla gelsinler

Rahım olcumu yaptı canım mesafeyı olcuyor sanırım once karından baktı sonra emın olmak ıxın yıne de vajınal da baktı.
Bende vajinal hiç bakmadı hatta 3 doktora gittim biri tüp bebek doktorum ikisi normal doktor üçüde karından baktı

Kızlar merhaba Ben 9 haftalık hamileyim ekim ayı grubundayım. Bugunki kontrolde kalp atışı 164 olarak çıktı. Sanki geçen hafta daha iyiydi daha hızlıydı. Sizin bu haftada kaçtı hatırlıyor musunuz?

Ben hiç bilmiyorum takip etmedim bu konuyu. Doktor iyi dedi dinletirken bizde tamam dedik bence sizde takılmayın doktorunuz iyi diyorsa iyidir gereksiz stres olmamanız adına diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…