2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Maşallah bebişinede sanadaa ama doktor neden ikna etti yaa cok saçma bence

Maşallah bebişinede sanadaa ama doktor neden ikna etti yaa cok saçma bence
Cnm bizim böyle ya. İlkinde de önce yaptırmadim. Detaylı da bisi gördü ooo ordan yürüdü. Hiç huzurumuz kalmadı. Ben ne kadar ne olursa kabulüm Allah tan geldi desem de doktor neyle karşılaşacağımızi bilelim dedi ikna etti. Eşim de yine aynı şeyleri yaşamayalım baştan yapalım bitsin dedi. Aslında 5-6 bine düşer fiyatı dedi, ama düşmedi. Ama 7150 tl yi karttan çekecek. Ben fiyati yüksek diye istemiyordum. Neyse girdik yola.

nereye hidiyorsunuz ankarada tüp bebek doktoru dışında heralde di mi

nereye hidiyorsunuz ankarada tüp bebek doktoru dışında heralde di mi
normal kontrollerimiz tüp bebek doktoruyla devam ediyorum doktorum hem tüp bebek hem de kadın doğum doktoru. prof dr ibrahim esinler. fetal dna testini soruyorsan o da genetik test merkezi. istersen adını yazarım.

Anladım canım, ben de sordum doktoruma suan bı vıtamın takvıyesıne gerek yok dedı. Ben sımdı verdıgı genel kan sayımı folık asıt fılan bazı kan testlerı ıcın devletten randevu aldım kadın dogumdan vıtamınlere bız baktıramıyoruz dahılıyeden tandevu alın dedı, yok glıkoza saat ondan sonra bakmıyorux dedı, hıcbır testı yaptıramadım. Mesaıden ızın alıp gelmıstı esımde hem hıcbırsey yaptıramadık hem uxak bı hastaneden randevu bulabılmıstık okadar yol gıttıgmıze mı yanalım. Devlette bu testlerı nası yaptırıosnz kızlar bana yardımcı olurmusunz.

Cok uzuldum kızlar.. Rabbım kalbınıze bol inşirah versın, bu ımtıhandan da selametle cıkmayı nasıp etsın. En yakın zamanda en guzel haberlerle ıcınızı ferahlatsın.. elden bısey gelmıyor duadan baska..

Ben şehir hastanesinde verdim yani orası eğitim araştırma hastanesi vasfında ama olduğu için her türlü tetkikleri yapıyorlarmış.
Diğer normal devlet hastanelerinde bu sizin dediğiniz gibi bir ayrım varmı bilmiyorum hiç
Benim tüm vitamin kan idrar değerlerime baktılar 27 tahlil vardı sanırım istenilen ona göre de sonuç göstermeye özele gittim. Sizde bulunduğunuz yerde varsa şehir hastanesinden almaya çalışın isterseniz.

O doğru ya ozaman iyi yapmışsınız benim doktorumda bişi görürker kafana takarsın stres olursun falan dedi. Bizee fiyat aldık 7bin falan eşim yapalım diyor ama ne bileyim bilemedim hiç ne kadarlık oldun

Çam sakuraya mı gıttınız kadın doguma mı dahılıye mı acaba, ordan da hıc randevu bulamıyorum mhrsden baktıgımda :/ sız nasıl bulmustunz. Şu saatlerde bak dedıgınz bı durum varmı.

Bır de baktıgımda gebelere bakılmıyor, lohusa bakımı dıye ayrılmıs.

O doğru ya ozaman iyi yapmışsınız benim doktorumda bişi görürker kafana takarsın stres olursun falan dedi. Bizee fiyat aldık 7bin falan eşim yapalım diyor ama ne bileyim bilemedim hiç ne kadarlık oldun
11+4 oldum bugün dünkü ultrasona göre. 7 bin gibi bir fiyat aldıysan iyi canım ama senin çoğul gebelik değil mi?

Çam sakuraya mı gıttınız kadın doguma mı dahılıye mı acaba, ordan da hıc randevu bulamıyorum mhrsden baktıgımda :/ sız nasıl bulmustunz. Şu saatlerde bak dedıgınz bı durum varmı.
Ben Cemil taşcıoğlundan almıştım. Yani her saat bakmanız gerek biri iptal ediyor çünkü mesela birde evet dediğiniz gibi
“gebe olmayan hastalara bakılmıyor” şeklinde olan doktordan aldım randevu tek tek ayırmışlar o yüzden de iptal eden çok oluyor. Ben tamamen şans eseri buldum yani gece baktım sabaha gittim. Kadın doğuma gittim dahiliyeye gitmenize gerek yok eğer ki Şehir hastanesine yada araştırma hastanelerine giderseniz. Dahiliyeye hiç randevu bulamazsınız zaten onlarda iptal yoktur.

Cok tesekkur ederımumarım bu haftaya bulabılırım

Canım cok sordum nolur hakkını helal et ama, eşim ızın alıp gıdıcez oyuzden yıne kapıdan dondurmesınler bızı dıye soruyorum, yarın cemıl tascıogluna 15.40 randevusu buldum ama bugun sabah 10u gectık dıye zeytınburnunda glıkoz bakmayız dedıler orda da oyle bı durum varmı sen sabah mı gıtmıstın

Yok canım Estağfirullah yardım edebilirsem ne mutlu
Şöyle benimde 3.45 deydi normalde randevum ama ben oranın sistemibi
Bildiğim için biraz erken gittim orda şey var gidince de kayıt yaptırıyorsunuz hasta kayıttan o yüzden gelenleri de ayrı bi sıra gibi yapıyor ve ona göre alıyor açıkcası kimse yoktu öğleden sonra olunca ben muayene oldum 3 gibi.
Glikoz dediğiniz şeker testi mi. Yok ben verdim direk almayız demediler doktorum değerlendirirken tokluk şekeri olarak değerlendirdi onu. Yani glikoz dediğiniz oysa.
Bide gidince aklınızda olsun ana binaya girmeyeceksiniz ek bina da acil kısmından girerseniz solda bi bina kadın doğum poliklinikleri boşuna yürümeyin hastane içinde.

Cok saol canım cok makbule gectıtamam oyle yapayım ınsAllah

Cok saol canım cok makbule gectıtamam oyle yapayım ınsAllah
Yani acil yolundan girilecek ama girerken solda kalacak bina böyle eski bişey anlarsınız zaten trafiği çok ve sıkıntılı oranın ana bina ısınının o yüzden direk siz acil kısmından yönlenin umarım anlatabildim. dediğim gibi şekere de kimse bişey demedi doktor felan da istedi geçti hemşireler de aldı yani. Sıkıntı olmaz bence. İnşalllah huysuz bi doktora denk gelmezsiniz çoğunluk asistanlar duruyor zaten.

Ay ınsAllah yaptırabılırım sorunsuz eşim de saatten dolayı ızın alamayabılırm dıyor ben de yalnız nası gıdıcem hıc bılmıorm ıptal de etmeknıstemıorm. Otobuse fılan bınmedım hıc bu surecte. malum hep bı tedırgınlık var

ben biniyorum ya metrobüs otobüs eşim her zaman yanımda değil yani kontrollere de kendim gidiyorum devlet hastanesine de kendim gidiyorum ona eşim gelmiyor mesela özeldeki randevulara eşim işten geliyor. Arabamız da yok bu aralar mesela. Metrobüs biraz fazla sallıyor yollar kötü olunca da otobüs biraz daha dur kalk olunca daha iyi.
Allah’a emanet bebişler. Çok sakınmakta iyi olmaz çok salmakta iyi olmaz. Hayatımıza devam ediyoruz bi şekilde işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…