• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sizi çok iyi anlıyorm . İçimde böyle bir acı var devamlı ağlamak istiyorum. Allah inşallah yüzümüzü güldürür hayırlı sağlıklı evlatlar nasıip eder en yakın zamanda . Kürtajınız bu plastik bir aletle yapılan varmış onunla mı olmuştu. O yöntem için zararsız diyorlardı
Bende öyleyim nasil atlaticam bilmiyorum dokunsalar agliyorum yüregim yangin yeri gibi Rabbim ferahlik ver diyorum sürekli. Veren sendin alan sensin diorum ama bilmiyorum zaman alicak toparlanmam sanirim. Evet evet kürtajim onunla yapildi havayla temizliyolarmis sanirim acikcasi doktorumu hic dinleyemedim aglamaktan💔🥹

Selam canim insallah gelisir ilerler. 1 hafta daha izlesinler bakalim..❤️🤲🏻
Bende normalde 12haftalik olmam gerekirken 9.cu haftamda kalmisim ve kalp atisimiz ne yazikki durdu 2kasim‘da 🕊️ kürtaj olmak zorunda kaldim. Ilk gebelik bilincsizlik üstüne birde kürtaj deneyiminde bulundum ne yazikki. Bebegim arastirilmaya gönderildi bakalim sonuc ne gelicek.. Rabbim kalbimize gönlümüze göre versin kimseyi bu aciyla sinamasin cok zormus.. 💔🥹
Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı Salih evlat nasip etsin peki nasıl anladın kalbinin durduğunu yada hangi sorunlarla karşılaştın canım

Çok üzüldüm sizin bir sıkıntınız da yoktu hatırladığıma göre. Rabbim sabrını versin zor bir süreç geçirdiğiniz. 🙁
Hic bi sikintim yoktu ben normal kontrolume gidince ögrendim ve kalakaldim. Zaten aglamaktan doktorumu bile dinleyemedim ne dedi hatirlamiyorum bile 4.cü deneme ilk gebelik zaten bilincsizim bide kürtaj agir geldi sanirim. Rabbim biran önce toparlanmami saglasin cünki cok kötüyüm🥹💔🕊️

Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı Salih evlat nasip etsin peki nasıl anladın kalbinin durduğunu yada hangi sorunlarla karşılaştın canım
Hic bi sorun yasamadim ne kanamam oldu ne agrim ona sasirdik kaldik iste ben normal kontrolume gittim orda kalakaldim.. ne dicemi sasirdim ilk gebeligimdi 4 tüp bebekten sonra. Kendini topla bu ay öteki aya gel dedi doktorum ama ben kolay kolay toparlanamicam sanirim🥹💔

Hic bi sikintim yoktu ben normal kontrolume gidince ögrendim ve kalakaldim. Zaten aglamaktan doktorumu bile dinleyemedim ne dedi hatirlamiyorum bile 4.cü deneme ilk gebelik zaten bilincsizim bide kürtaj agir geldi sanirim. Rabbim biran önce toparlanmami saglasin cünki cok kötüyüm🥹💔🕊️
Amin canım tez zamanda Allah kendiliğinden nasıl etsin inşallah

Bende öyleyim nasil atlaticam bilmiyorum dokunsalar agliyorum yüregim yangin yeri gibi Rabbim ferahlik ver diyorum sürekli. Veren sendin alan sensin diorum ama bilmiyorum zaman alicak toparlanmam sanirim. Evet evet kürtajim onunla yapildi havayla temizliyolarmis sanirim acikcasi doktorumu hic dinleyemedim aglamaktan💔🥹
Canım çok üzüldüm Rabbım sabır versin inşallah. Tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve bebeğini kaybeden tüm kardeslerime

Kubii38 Kubii38 çok üzüldüm çok şaşırdım görünce gayet iyi gidiyordun, Allah sabır versin🙏 tez zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Merhaba kızlar . Geçen hafta kalp atışı kontrolüm vardı ama duyamadık maalesf. Doktor normalde sat a göre hesaplayınca 8 haftalık olması gerekirken ulstrasonda 6 haftalık görünüyor dedi çok küçük dedi henüz haftaya gel yne duyamazsak sağlıksız demek ki dedi . İki hafta öncesinde kese için gitmiştm o zamanda 4 haftalık görünüyor demişti. Böyle haftası geriden gelip kalp atışı duyan var mı . Yorumları okudum hep kürtaj ve düşükle sonuçlanmış . Bir umut sormak istedim . Kese boyutum iki hafta önce 5.1 mm iken geçen hafta 10 mm olmuş. Bebek görndü ama kalp atışı yoktu maalesf :KK43:
Alttan mi bakıldı ? Eğer geç ilerliyorsa haftaya belki kalp atışı gözükür ama ne kadar sağlıklı ilerler bilmiyorum tabi , Allah'ın takdiri işte... Bende hiçbir sorun yokken aniden kalp durmalari olmuştu. Hemen hemen hepimiz bunu yasiyoruz galiba 😔 sanki ayağın takılıp dusmussun yaralanmissin gibi ufak ufak yaran iyileştirken hayata devam ediyorsun işte rabbim beterinden korusun. İnnnsallaaahhh bir sonraki gebeliğin sağlıklı ve güzel gecer🤲🤗🤍
Bende normalde 12haftalik olmam gerekirken 9.cu haftamda kalmisim ve kalp atisimiz ne yazikki durdu 2kasim‘da 🕊️ kürtaj olmak zorunda kaldim. Ilk gebelik bilincsizlik üstüne birde kürtaj deneyiminde bulundum ne yazikki. Bebegim arastirilmaya gönderildi bakalim sonuc ne gelicek.. Rabbim kalbimize gönlümüze göre versin kimseyi bu aciyla sinamasin cok zormus.. 💔🥹
Kesinlikle yukarıda bahsettiğim gibi... İnşallah Rabbim sonraki gebeliğinizde sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder🤲🤗🤍
İnşallah benim de... 2 kere hiçbir sorun yokken kalp durmasından sonra korku oluyor ister istemez 😔

Kubii38 Kubii38 çok üzüldüm çok şaşırdım görünce gayet iyi gidiyordun, Allah sabır versin🙏 tez zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Okadar iyi gidiyorduki hic bi agrim sizin kanamam dahi olmadi. Normal kontrolume gittigim gün kalakaldim.. o gün ögrendim.
Nasip dilmis Son 3tane daha kaldi embriyom kendimi toparlayip yine gelirim napalim nasip kismet❤️🕊️

Alttan mi bakıldı ? Eğer geç ilerliyorsa haftaya belki kalp atışı gözükür ama ne kadar sağlıklı ilerler bilmiyorum tabi , Allah'ın takdiri işte... Bende hiçbir sorun yokken aniden kalp durmalari olmuştu. Hemen hemen hepimiz bunu yasiyoruz galiba 😔 sanki ayağın takılıp dusmussun yaralanmissin gibi ufak ufak yaran iyileştirken hayata devam ediyorsun işte rabbim beterinden korusun. İnnnsallaaahhh bir sonraki gebeliğin sağlıklı ve güzel gecer🤲🤗🤍

Kesinlikle yukarıda bahsettiğim gibi... İnşallah Rabbim sonraki gebeliğinizde sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder🤲🤗🤍
İnşallah benim de... 2 kere hiçbir sorun yokken kalp durmasından sonra korku oluyor ister istemez 😔
Aslinda ben hep söyledim kendi kendime biliyomusun sürekli karsima kalp durmasi yasayan gebe videolar cikiyordu. Annemle konusurken hep söyledim anne ya kalbi durursa bundan cok korkuyorum die. Oda basima geldi bu hafta ucusum var dönüyorum Almanyaya ben 2kasimda direk kürtaja alindim. Cok zormus Rabbim kimseye yasatmasin. Sanada cok üzüldüm canim okadar emek veriyoruz🥹🕊️💔

Aslinda ben hep söyledim kendi kendime biliyomusun sürekli karsima kalp durmasi yasayan gebe videolar cikiyordu. Annemle konusurken hep söyledim anne ya kalbi durursa bundan cok korkuyorum die. Oda basima geldi bu hafta ucusum var dönüyorum Almanyaya ben 2kasimda direk kürtaja alindim. Cok zormus Rabbim kimseye yasatmasin. Sanada cok üzüldüm canim okadar emek veriyoruz🥹🕊️💔
Evet kötüyü cagirmamak lazım aslında bundan sonra moral bozmak yok 👍 güle güle git sağlıkla gel 🤗

Bende kontrolden beri ağlıyorm gözlerim şiş işe gidiyorum. Çok zor bir süreç içinde bir umudun yok olacağını düşünmek ve yaşamak. Birde biz ailede 3 kişi hemen hemen aynı zamanlarda hamile haberi aldık. Onların çok şükür sağlıkla ilerliyor süreçleri. Benm durumum ama olumsuz görünüyor şimdilik. Bu da beni etkilyior bir yandan onlar adına mutluyum ama kendi adıma çok üzgün 😞 Ama ben geçmişte kendimi çok yıprattığıö ağladığım neden olmuyor illa olsun diye dua ettiğim birçok şeyde sonradan iyi ki olmamış dedim. Allahım çünkü daha iyisini verdi veya gösterdi. Bunda da inşallah öyle olacak . Eğer dualarım kabul olmayacaksa eminim Rabbim daha iyisini nasip edecektir. Sizde salmayın kendinizi lütfen . Biliyorm çok iyi anlıyorm sizi her sabah içinin acısıyla uyanmak o acıyla günü bitirmek çok zor ama Allahtan umudunuzu yitirmeyin dediğiniz gibi veren de o alan da o. Daha iyisinş verecektir inşallah. Allah tüm mucizelerin sahibidir bir ol demesine bakar teslim olup sabredip beklemeliyiz .

Allah ragzi olsun canim amin insallah 🤲🏻❤️
Cok zormus Rabbim icimize ferahlik versin.
Ah canım ah… öyle zorki biliyorım o hissi. Öyle güzel tekrarını yaşaki bu acıları hiç hatırlama inşallah 😞 Rabbim en güzelini versin ikiz üçüz.. duamdasın.. kimin ne kadar devam edebilceği belli değil işte hiç belli olmuyor maalesef. Lütfen umutsuz olma organların tam deneyebilirsin hep ♥️

Hanımlar mesajları okuyorum da, hem bu başlık altında hem de diğer benzer başlıklarda, daha yolun en başında yok fetal dna lar yok tarama testleri yok down sendromu testleri filan çoğu gebe kendini kaybetmiş gibi davranıyor. Evham kaplamış kadınları. Yolunda giderken her şey ya kalbi durursa ya şöyle olursa ya böyle olursa, senin doktorun ne dedi o ne yaptı bu ne yaptı, ben şu testi yaptırıcam sen napıcaksın??? Kendinize mi gelseniz acaba bilemedim ki. Bu kadar evhamlı, bunca korku yükünün altında bu iş nasıl sağlıklı devam edebilir ki? Elimizden geleni yaptık, doktorlarımızın dediklerine da uyuyoruz, sağlıklı beslenelim, stresten, böyle abuk sabuk felaket ihtimallerinden uzak, Allaha tevekkül ederek, dua ederek, kendimize iyi bararak şu kritik dönemleri atlatalım inşaAllah. Şu fatal dna, üçlü test ne haltsa artık onları da yaptırmayın asla. Benim ilk evliliğimden 2 çocuğum var ve rutin kontroller dışında bir kez bile testmiş filanmış yaptırmadım. Bu sefer de transferden sonraki ilk hafta geçtikten sonra normal yaşantıma geri döndüm. Ağır kaldırmak, yükseğe uzanmak, ani karın hareketleri gibi hareketler dışında kendime hiç kısıtlama getirmedim. 12. Günden itibaren gayet aktif cinsel hayatım da var. Gayet sağlıklı besleniyorum. Tatlıyı şekeri hayatımdan çıkardım. Ekmeği kahvaltıda tam buğday yiyorum. Et, balık ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Salata ve yoğurt olmadan gün geçirmiyorum. Ay hamileyim ay bişey olacak ay düşecek ay kalbi duracak diyip dursam illa ki bunla imtihan olunurum korkusuyla hiç düşünmüyorum böyle şeyler. Kontrol günlerimde gidip ultrasona girip geliyorum. Size de tavsiye ederim. Allah olumsuz tecrübeler yaşayan hanımlara çok daha hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin. Bizlere de sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı. Amin❤️🍃

Okadar iyi gidiyorduki hic bi agrim sizin kanamam dahi olmadi. Normal kontrolume gittigim gün kalakaldim.. o gün ögrendim.
Nasip dilmis Son 3tane daha kaldi embriyom kendimi toparlayip yine gelirim napalim nasip kismet❤️🕊️
Okudum inanin çok üzüldüm.Rabbim sabir versin.Rabbim saglikla hayirlisiyla nasip etsin İnşAllah🙏

Cok üzgünüm bi sıkıntınız yoktu diye hatırlıyorum bırden bire ne oldu acaba 😢😔 cok gecmıs olsun canım benim rabbim sabır versin 🤲🏻 lütfen güçlü ol daha cok gencsin ve yine anne olacaksın ❤️

Kızlar günaydın
Dün kontrolum vardı 11+3 çıktı bebis. 5 gün önde çıktı. Kolları ayakları burnu filan tam bebek şekli oluşmuştu. İğneyi kesti. Estrofem 1 hafta kullan bırak dedi. Multivitamin vermişti ama her gün icmiyordum. Önemli değil dedi.
Evet fetal dna yaptirmicam demiştim ama yine ikna etti doktor. Fetal dna testi için bugün kan vericem. Cinsiyeti de ogrenicez test sonucunda. 7150 tl ye yaptiricam ankarada yapılacak test.

Back