2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Günde dört tane progestan fitil ve günde bir tane prolutex iğne vuruluyorum transferden bu yana.

Çok teşekkür ederim inşallah bebeğime bir şey olmamıştır
Canım bana doktor demişti ki kist varsa çikolata kistim var benim. Progesteron hormonuna bağlı olarak kanama yapabiliyor demişti. Yani sebebini bilmiyorum ama progesteron artışına bağlı olarak gerçekleşiyor sanırım. Senin fitil sayında baya fazlaymış o yüzden aklıma geldi. Korkma inşallaj bu haftalar da normal böyle şeyler. Eğer aktif devam ediyorsa acile git ama kesildiyse pazartesi kontrole git istersen

Günde dört tane progestan fitil ve günde bir tane prolutex iğne vuruluyorum transferden bu yana.

Çok teşekkür ederim inşallah bebeğime bir şey olmamıştır
Korkma ve ağlama lütfen bebeğe zarar veriyoruz üzülünce ben günde 6 fitil ...50mg Progestan dexs ...4 estrofem.. oksopar ..corasprin vitamin 3 günde birde proluton Depot . Folik asit tiroid için dengeleyici sakin ol lütfen doktoru arayın hemen ne diyecek bakalım

Kizlar gebeligi ilerlemis arkadaslar varmi aramizda? 12.ci haftadayim ve ikili tarama testi yapilcakmis nedir biraz arastirdim ama yaptiran oldumu ? Merak ettim

Kizlar gebeligi ilerlemis arkadaslar varmi aramizda? 12.ci haftadayim ve ikili tarama testi yapilcakmis nedir biraz arastirdim ama yaptiran oldumu ? Merak ettim
Evet devlet direk pernatolojiye sevk açıuor randevu bulursan yaptır dedi 12. Haftada değilse 1 ay sonra kadın doğumda 3lü yapılır felan dediler. Ben özeldeki doktoruma sordum yani yaptırmanı isterim ben olsam yaptırırdım dedi ama asıl önemli olan fetal dna testiymiş onu devlet yapmıyormuş dışarda yaklaşık 10 bin civarıymış. Asıl net olan sonucu o veriyormuş sanırım yurt dışına kan gönderilerek yapılan.

Bunlar doktorların dedikleri ama bana sorarsınız açkcası kafamı karıştırmak istemiyorum yani böyle bişeyin tedavisi yok sonuçta. Ve ikili test riskli çıkıp normal doğan çok çocuk var stresi cabası oluyor. Ki bunu özeldeki doktorumda dedi kesin sonuç değildir diye. Şeninde vardır çevrende dedi testte sıkıntılı görünüp normal olan dedi.
Devletten randevu aldım ama sanırım yaptırmayacağım strese girmek istemiyorum bi sıkıntı olursa ense kalınlığından ilerleyen zamanlarda anlaşılıyor diye düşünüyorum. Allah korusun tabi. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım her birimiz.

ben de 9 artı 3 cıktım bugun ıkı hafta sonra gel yapalım dedıler bızden kan alıp down sendromuna bakacakalrmıs

bu arada bugun Ankarada iyi bir kadın dogumcuya gıttj gunde bır bardak bıtkı cayı serbest dedı, hangiisi farketmeznbir bardağı geçme dedi.

Korkma benimde geçen hafta bildiğin iç camasirim kirmizi şekilde kan olmuştu çok şükür doktor birşey yok dedi

Ben 5 gunde 1 yaptiriyorum prulutonu o gun oturamiyorum neredeyse.2 gun ust uste cok yoruyordur eminim .sizdede kanama alanimi var?Allah emeklerimizi boşa cıkarmasin İnşallah

Hmm bilmiyorum canim ben devlete gecmedim henüz tüp bebek doktorumdayim o söyledi fiyatini filanda sormadim acikcasi. Haftaya muayanede yapilacak denilince bilmiyorum ya ben zorunlu biliyordum o testi ama dil anladim kadariyla sana bagli , evet kafa karistirici aslinda bilemedim

ben de 9 artı 3 cıktım bugun ıkı hafta sonra gel yapalım dedıler bızden kan alıp down sendromuna bakacakalrmıs
Saglikli bi sekilde ilerlesin insallah canim ya aynen bu surecler biraz düsündürüyo ne ne olacak vs aklimiza takiliyo ister istemez hayirlisi olsn bakalim bi fiyat söyledilermi sana ?

Kanamam kırmızıya döndü ve arttı devlet hastanesi aciline geldim burada yatışım yapıldı. Bana dua edin Kızlar
Korkma canim bende yasadim inanki bildigin adet oluyormus gibi benide yatirmislardi serum ve icine sikilan ilac gecirmisti kanamayi igneler vs yapiliyor. Bebek sen üzülünce aglayinca strese girermis dier türlü insallah hic bisi cikmicaktir bebegin seninle korkma

şöyle zorundalık olayı yani devlet direk zorluyor sanırım yaptırmak konusunda direk yaptırırsın gibi söyledi. Yaptırmazsan da geldiğinde 3 lü test Felan dedi. Onlar imza aloyor mu yaptırılmadıgında bilmiyorum
Özeldeki Doktor da imza aldığını söyledi yaptırılmazsa yani.
Sonuçta o uyardı ama biz yaptırmadık sorun çıksrsa dava açılmaması için. Ama nasıl olacak bilmiyorum ben devlette kaydım olsun diye gittim. Bu tarz işlemler için. Buna da randevu aldım aslında ama yaptırmam diye düşünüyorum. 3lü4lü testler de tırt dedi özeldeki doktorum. Bilemiyorum yani dışarda ne kadar bu 2 li
Testler.

Evet ya 12den sonra baya bi testler var bende söyle internetten bakiyorumda bilmiyorum zorunluluklarini ama bu bence önemli bi test 2liden sonra 3-4 gereksizdir bence aman saglikli olsunlarda gerisi önemli degil ya hersey bebeklerimiz icin napalim ücretde neyse onu mecbur veriyoz

Saglikli bi sekilde ilerlesin insallah canim ya aynen bu sureclerayrı biraz düsündürüyo ne ne olacak vs aklimiza takiliyo ister istemez hayirlisi olsn bakalim bi fiyat söyledilermi sana ?
amin hepımızınkı.ben paket fıyatı aldım hersey dahıl ayrı fıyatını bılmıyorum o yuzden

Ben 5 gunde 1 yaptiriyorum prulutonu o gun oturamiyorum neredeyse.2 gun ust uste cok yoruyordur eminim .sizdede kanama alanimi var?Allah emeklerimizi boşa cıkarmasin İnşallah
Çok sersem yapıyor bende kanama alani falan yok urtrasona giriyorum bişey yok diyorlar ama kahverengi lekelenme oluyo nedeni bilinmiyor düşük tehdidin kimide nedeni belli değil diyor... ama yorulunca çok ayakta kalınca oluyor bende artık sürekli dinleniyorum sadece yemek yapıyorum Allah'tan evdeyim amin inşaallah

Kızlar merhaba 8 +3 olacağım yarin devlette doktora gideceğim tekrar yarin karnımdan mi bakarlar sizce yine vajinal ultrasonla mi bakarlar bilgisi olan var mı

Ücretinde değilim açıkçası. Netliği yok yaptıracaksanız fetal DNA yaptırın yüzde 99 oranında netlik veriyor.
Ama 2 li testlerde riskli denilen çoğu gebelik normal oluyor. 2li test yüzde 85.
Şimdi bi risk görecek burnumuzdan gelecek mesela büyün bir hamilelik dönemi o sitreste iyi bişey değil baktığınız zaman Zaten varsa vişey yapacak yok öğrenip napacağom mesela. Bide net değil o yüzden yaptırmak istemiyorum ama bakalım. Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah tüm bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…