- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.281
Karından bakıyorlar.Kızlar merhaba 8 +3 olacağım yarin devlette doktora gideceğim tekrar yarin karnımdan mi bakarlar sizce yine vajinal ultrasonla mi bakarlar bilgisi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından bakıyorlar.Kızlar merhaba 8 +3 olacağım yarin devlette doktora gideceğim tekrar yarin karnımdan mi bakarlar sizce yine vajinal ultrasonla mi bakarlar bilgisi olan var mı
Rabbım şifa versin inşallah canım. Bebegin de sen de iyi bir şekilde evinize döner siniz inşallah. Dualarımız seninleKanamam kırmızıya döndü ve arttı devlet hastanesi aciline geldim burada yatışım yapıldı. Bana dua edin Kızlar
Merhaba son durumunuz nedir? Umarım iyisinizdir. Kanama sebebini buldular mi ? Benim de kanamam geliyor ama bebek sağlıklı aynı şekilde açık kırmızı bazen tuvalete damla damla geliyor hatta bir ara resmen aşırı çok geldi ama bebek sağlıklıydi Allah'tan bir yanım panik yapma her şey olacağına varır diyor diğer taraftan içim içimi yiyor.Kanamam kırmızıya döndü ve arttı devlet hastanesi aciline geldim burada yatışım yapıldı. Bana dua edin Kızlar
Canım merhabalar şimdi benim gittiğim hastane tadilata gireceği için embriyolar taşınacak embriyo taşıma süreci nasıl oluyor bilgi alabilir miyimYok edilemedi o yüzden dış bir merkezde dondurulmuş embriyomu taşıma yapıp onu transfer ettirdik şansımızı deneyelim dedik çünkü başka embriyom yok ve yeniden başlayacak gücümüz de yok şimdi uzunca bir ara vereceğiz
Hastanedeyim bu gece. Kanamam kesildi gibi çok şükür. Ama ara ara yoklayan bir Ağrı hissediyorum. Kahverengi lekelenme devam ediyor. Hemşire taze renkte değilse eski kanamanın kalıntıları dedi bu da iyi bir şey dedi. Gün içinde bakıldığında kalbi atıyordu en son. Doktor duradabilir dedi. Kanama alanı var şu şekilde vs hiçbir açıklamada bulunmadı devlet hastanesindeyim. Sabah bir terslik olmazsa kendi doktoruma gideceğim. Acil bir durum olur müdahale etmeleri gerekirse diye buradayım bu gece doktorun da fikri bu. Tuvalet harici kalkmam yasak. Ezcümle; yüreğim ağzımda yatıyorum işte. 8 yaşındaki oğlum babası ile evde. Kendimi kötü hissediyorum.Merhaba son durumunuz nedir? Umarım iyisinizdir. Kanama sebebini buldular mi ? Benim de kanamam geliyor ama bebek sağlıklı aynı şekilde açık kırmızı bazen tuvalete damla damla geliyor hatta bir ara resmen aşırı çok geldi ama bebek sağlıklıydi Allah'tan bir yanım panik yapma her şey olacağına varır diyor diğer taraftan içim içimi yiyor.
Sağlıklı gebelik geçirenlere o kadar özeniyorum ki :) Rabbim bizlere de nasip etsin.
Geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla geçirirsiniz süreci devlet hastanesindeki doktorlarda biraz üslup sıkıntısı olabiliyor korkmayın dan dan söylüyorlar bazı şeyleri. inşallah sabah güzel haberler alırsınız. Kanamanızın kesilmesine sevindim.Hastanedeyim bu gece. Kanamam kesildi gibi çok şükür. Ama ara ara yoklayan bir Ağrı hissediyorum. Kahverengi lekelenme devam ediyor. Hemşire taze renkte değilse eski kanamanın kalıntıları dedi bu da iyi bir şey dedi. Gün içinde bakıldığında kalbi atıyordu en son. Doktor duradabilir dedi. Kanama alanı var şu şekilde vs hiçbir açıklamada bulunmadı devlet hastanesindeyim. Sabah bir terslik olmazsa kendi doktoruma gideceğim. Acil bir durum olur müdahale etmeleri gerekirse diye buradayım bu gece doktorun da fikri bu. Tuvalet harici kalkmam yasak. Ezcümle; yüreğim ağzımda yatıyorum işte. 8 yaşındaki oğlum babası ile evde. Kendimi kötü hissediyorum.
Yaa benide kararsizlastirdin simdiÜcretinde değilim açıkçası. Netliği yok yaptıracaksanız fetal DNA yaptırın yüzde 99 oranında netlik veriyor.
Ama 2 li testlerde riskli denilen çoğu gebelik normal oluyor. 2li test yüzde 85.
Şimdi bi risk görecek burnumuzdan gelecek mesela büyün bir hamilelik dönemi o sitreste iyi bişey değil baktığınız zaman Zaten varsa vişey yapacak yok öğrenip napacağom mesela. Bide net değil o yüzden yaptırmak istemiyorum ama bakalım. Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah tüm bebekler.
Yok kafanız karışmasında yanıltma durumu da var bilginiz olsun diye anlattım.Yaa benide kararsizlastirdin simdi
Bilmiyorum kafam karisti iyce
Yani dediğiniz gibi yaptırılacaksa aslında fetal dna yapılmadı değilmi sonuçta doğruluk oranı yüksek.Kızlar ben ilk hamileligimde 2 li ve 3 lu testi yaptırdım. Düşük risk çıktı. Sonra detaylı ultrasonda kalbinde beyazlık mi parlaklık mi ne gördü doktor önemli değil dedi. Ama kendi doktorum panikletti illa fetal dna testi diye tutturdu. Ben ne olursa kabulüm dedim ama yok doktor illa yapılacak vs ki 24.haftada filanim. Neyse yaptırdım. Bir sıkıntı çıkmadı. 2li test annenin kanından bakılıyor. Fetal dna testi anne kanindaki bebeğin kanından bakılıyor. Güvenirliği daha fazla. Ama yüzde yüz değil tabi ki.
Doktorun bunu size anlatıp önermesi gerekiyor. Allah korusun böyle risk çıkarsa ve kabulunuzse sürece hazırlıklı olursunuz. Sonuçta lohusa psikolojisi ile sok yaşamak çok başka bir şey olur.
Kızlar ben ilk hamileligimde 2 li ve 3 lu testi yaptırdım. Düşük risk çıktı. Sonra detaylı ultrasonda kalbinde beyazlık mi parlaklık mi ne gördü doktor önemli değil dedi. Ama kendi doktorum panikletti illa fetal dna testi diye tutturdu. Ben ne olursa kabulüm dedim ama yok doktor illa yapılacak vs ki 24.haftada filanim. Neyse yaptırdım. Bir sıkıntı çıkmadı. 2li test annenin kanından bakılıyor. Fetal dna testi anne kanindaki bebeğin kanından bakılıyor. Güvenirliği daha fazla. Ama yüzde yüz değil tabi ki.
Doktorun bunu size anlatıp önermesi gerekiyor. Allah korusun böyle risk çıkarsa ve kabulunuzse sürece hazırlıklı olursunuz. Sonuçta lohusa psikolojisi ile sok yaşamak çok başka bir şey olur.
Ya evet güzel anlatiyosunuz kizlar. Carsamba günü gidicem doktruma bi soruyum onada bende yapilma taraftariyim ama kafamida bulandirmak istemiyorum sonucta Rabbim bilir . Ama dedikleri birebir cikmayada biliyor anladim kadariyla bu fetal dna dediginiz test nasil hangi hafta yapiliyo peki? Acikcasi ben dönücem artik burda yeterince cebimden ödedim o yüzden yurd disinda devam etmek istiyorum bu test olaylarina.Yani dediğiniz gibi yaptırılacaksa aslında fetal dna yapılmadı değilmi sonuçta doğruluk oranı yüksek.
İşte bunu anlatmaya çalıştım bende 2 li testlerde normal bebeklere annenin yaşına bağlı olarak bile düşük risk orta risk çıkabiliyormuş.
Sonra hamileyken o düşüncenin beyninini sürekli kemirmesi zor bişey. İlla fetal dna yaptırayım diyeceksin netlik kazansın diye.
Sizin fetal dna da bişey çıkmamış şükür ki baya da ilerlemiş mesela gebeliğiniz. 24. Hafta az değil.
Bu sefer yaptıracak mısınız?
Maliyetten dolayı yaptırmak istemiyorum aslında zaten tüp bebek şimdiden bir sürü harcama oldu o parayı çocuğa harcamak daha mantıklı geliyor. 7000 tl ile 11000 tl arası değişiyor. bakalım görücez.Yani dediğiniz gibi yaptırılacaksa aslında fetal dna yapılmadı değilmi sonuçta doğruluk oranı yüksek.
İşte bunu anlatmaya çalıştım bende 2 li testlerde normal bebeklere annenin yaşına bağlı olarak bile düşük risk orta risk çıkabiliyormuş.
Sonra hamileyken o düşüncenin beyninini sürekli kemirmesi zor bişey. İlla fetal dna yaptırayım diyeceksin netlik kazansın diye.
Sizin fetal dna da bişey çıkmamış şükür ki baya da ilerlemiş mesela gebeliğiniz. 24. Hafta az değil.
Bu sefer yaptıracak mısınız?
Yurt dışında zaten fetal dna yı ücretsiz yapıyorlarmış. Engelli doğumu azaltmak adına. Bizim ülkemizde paralı bu olay. Fetal dna yerine ikili Yapılıyor bizim ülkemizde oda doğruluk oranı az olduğu için kafa karıştırabiliyormışYa evet güzel anlatiyosunuz kizlar. Carsamba günü gidicem doktruma bi soruyum onada bende yapilma taraftariyim ama kafamida bulandirmak istemiyorum sonucta Rabbim bilir . Ama dedikleri birebir cikmayada biliyor anladim kadariyla bu fetal dna dediginiz test nasil hangi hafta yapiliyo peki? Acikcasi ben dönücem artik burda yeterince cebimden ödedim o yüzden yurd disinda devam etmek istiyorum bu test olaylarina.
Aynen bide orası var dediğiniz gibi bide sonuçMaliyetten dolayı yaptırmak istemiyorum aslında zaten tüp bebek şimdiden bir sürü harcama oldu o parayı çocuğa harcamak daha mantıklı geliyor. 7000 tl ile 11000 tl arası değişiyor. bakalım görücez.
10. haftadan sonra yapılabiliyor sanırım.Ya evet güzel anlatiyosunuz kizlar. Carsamba günü gidicem doktruma bi soruyum onada bende yapilma taraftariyim ama kafamida bulandirmak istemiyorum sonucta Rabbim bilir . Ama dedikleri birebir cikmayada biliyor anladim kadariyla bu fetal dna dediginiz test nasil hangi hafta yapiliyo peki? Acikcasi ben dönücem artik burda yeterince cebimden ödedim o yüzden yurd disinda devam etmek istiyorum bu test olaylarina.
Ne yaptınız doktora gittiniz mi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sebepsiz lekelenmedir inşaAllahGünde dört tane progestan fitil ve günde bir tane prolutex iğne vuruluyorum transferden bu yana.
Çok teşekkür ederim inşallah bebeğime bir şey olmamıştır
Dün sabah girdiğim hastaneden bu akşam çıktım. Dün sabah kanamam fazlalaştı ve rengi kırmızıydı yatışımı yaptılar iğne serum tahliller. Kanamam kesildi bu sabah detaylı ultrasona girdim bir problem yok dendi yarın kendi doktoruma gideceğim.Ne yaptınız doktora gittiniz mi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sebepsiz lekelenmedir inşaAllah
Çok şükür kendinize dikkat edin yatin dinlenin Allah'ım koruyor onlari biz anneler çok telaş ediyoruz normal olarak rabbim hepimizin evladlarimizi sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin Allah'ım birbirimize dua edelimDün sabah girdiğim hastaneden bu akşam çıktım. Dün sabah kanamam fazlalaştı ve rengi kırmızıydı yatışımı yaptılar iğne serum tahliller. Kanamam kesildi bu sabah detaylı ultrasona girdim bir problem yok dendi yarın kendi doktoruma gideceğim.
Çok geçmiş olsunDün sabah girdiğim hastaneden bu akşam çıktım. Dün sabah kanamam fazlalaştı ve rengi kırmızıydı yatışımı yaptılar iğne serum tahliller. Kanamam kesildi bu sabah detaylı ultrasona girdim bir problem yok dendi yarın kendi doktoruma gideceğim.