- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 27
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.961
Gördük çok şükürNasıl geçti keseyi gördünüz mü?
Bende bugün araştırma hastanesine gittim kürtaj için bana transfer tarihine olman gereken haftadasın dedi takip dedi Çarşamba birdaha gel dedi 3 doktor kürtaj dedi bugün araştırma hastanesi Çarşamba tekrar kontrol edelim betaya bakalım dedi tam kendimi alıştırmıştım alınacağına yine içime bir umut tohumu attılar sizin kendi tüp bebek doktorunuzmuyduKızlar merhabalar. Benimde bugün kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş ama bebeğim gelişmemiş cuma günü tahliye edelim dedi doktor ama iğnelere devam et diyor anlam veremiyorum madem alınıcak neden devam ediyorum. ben yutkunamaz duruma geldim çok kırgınım herşeye cumaya kadar bebeğim içimde ama ama kalp atışı yok. Hepinize bol şifa diliyorum rabbim hepinizi çok sevindirsin 2 ay bile anne olmak çok güzeldi allaha emanet ılun
Cok sevındım ya ınsAllah bebegınız sızınledırBende bugün araştırma hastanesine gittim kürtaj için bana transfer tarihine olman gereken haftadasın dedi takip dedi Çarşamba birdaha gel dedi 3 doktor kürtaj dedi bugün araştırma hastanesi Çarşamba tekrar kontrol edelim betaya bakalım dedi tam kendimi alıştırmıştım alınacağına yine içime bir umut tohumu attılar sizin kendi tüp bebek doktorunuzmuydu
Evet kendi doktorumBende bugün araştırma hastanesine gittim kürtaj için bana transfer tarihine olman gereken haftadasın dedi takip dedi Çarşamba birdaha gel dedi 3 doktor kürtaj dedi bugün araştırma hastanesi Çarşamba tekrar kontrol edelim betaya bakalım dedi tam kendimi alıştırmıştım alınacağına yine içime bir umut tohumu attılar sizin kendi tüp bebek doktorunuzmuydu
Coraspin geçen hafta kesmişti doktorum dünde iğneyi kesince tereddüt ettimBenimde coraspini kesdiler Geçen senede hamilelik yaşadım tüp bebekle o zaman da aynı kanama olmuştu yine kesmişlerdi Zaten transfer sonrası listede yazar kanama olduğunda kesilecek diye
İnşallah teşekkür ederim.Bende öyle düşünmek istiyorum.kanama olunca kesiyorlarmışBunu biliyorlardır korkmayın onu bilerek hareket ettiklerini düşünelim sıkıntısızca geçirirsiniz bu süreci inşallahyani sorun olsa bıraktırmazlardı bu sefer kullansanız onun yüzünden Allah korusun kaybınız olabilir. O yüzden temkinli ilerliyorlardır.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizikese etrafinda kanama olunca olurmus daha cok kizlar bende duymustum. Ama korkmayin insallah hic bisi olmucak bebeklerinize Allahin izniyle bolca dinlenin olabildigince kalkmamaya calisin
Umarim tekrarlamaz Saglikli bi sekilde kucaginiza almak nasip olsun dualarimiz sizinle canim.
Teşekkür ederim canım.Yorumlarınızı görünce çok rahatladım.Sana da geçmiş olsun canım umarım süreci problemsiz bir şekilde atlatmışsındır.Geçmiş olsun benim de kanama alanları olduğu için kan sulandırıcıyı kesmişlerdi 1 hafta kullanmadım şimdi de sadece coraspin kullanıyorum merak etme bir şey olmaz benim de pıhtılaşma var
Nerede yaşıyordunuz acabaEvet kendi doktorum
Kasımın 2sinde randevum var o zaman geçip geçmediğini öğrenicem şimdilik kanamam yok Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçlerTeşekkür ederim canım.Yorumlarınızı görünce çok rahatladım.Sana da geçmiş olsun canım umarım süreci problemsiz bir şekilde atlatmışsındır.
Canım merhaba doktordan geldim buda aynısını söyledi yarın sabah tahliye olacağım dualarınızda benide aklınıza getirinCanm inşallah yarın daha güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim . Dua et bnm de dualarım seninle
İzmirdeNerede yaşıyordunuz acaba
Sanırım mesaj atılmıyor özel hastane değilde atatürk eğitim araştırma hastanesine gidebilir misiniz birde orası takip etsinİzmirde
Canım doktorumuzKızlar bende İsmail küçük ile yürütüyorum süreci izmirden. Bilgisi olan var mı
Kalp atışı yok durmuş geçen hafta vardı ben girip oldum 39 derece ateşim vardı enfeksiyona bağlı yüksek ateş neden olmuştur deniliyorSanırım mesaj atılmıyor özel hastane değilde atatürk eğitim araştırma hastanesine gidebilir misiniz birde orası takip etsin
İsmail küçük hangi hastanedeCanım doktorumuzİsmail Küçük adamdır Çok doğru bir karar vermişsiniz Hayırlı olsun şimdiden
Hastane değil. Alsancak Gül sokakta muayenesi var.İsmail küçük hangi hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?