- 8 Mayıs 2023
- 134
- 232
- 23
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.981
Evet silik çizgi görünüyorKızlar biliyorsunuz düşük yapmıştım . En son değerim 3 e düşmüş kanamam da olmuştu . Kanama başlangıcından 27 gün geçti .. test yaptım ikinci çizgi değil mi bu ya ?
Kaset testlere güven olmaz ama bekleyelim bakalımEvet silik çizgi görünüyor
Evet baya ikinci çizgiKızlar biliyorsunuz düşük yapmıştım . En son değerim 3 e düşmüş kanamam da olmuştu . Kanama başlangıcından 27 gün geçti .. test yaptım ikinci çizgi değil mi bu ya ?
Tamamdır teşekkür ediyorum. Çalıştığı bir hastane yokmuHastane değil. Alsancak Gül sokakta muayenesi var.
nasıl bakılıyor bakamadımÖzelinize bakabilir misiniz
İşlemler için tavmergen tüp bebek merkezini kullanıyor İsmail bey. Doğum için de çalıştığı hastahane Egepol.Tamamdır teşekkür ediyorum. Çalıştığı bir hastane yokmu
nasıl bakılıyor bakamadım
Ah canmCanım merhaba doktordan geldim buda aynısını söyledi yarın sabah tahliye olacağım dualarınızda benide aklınıza getirinhepiniz sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın
Çok durmadı gibi ama erken gebelik testi yaptım o da gölge gibi . Ya productör aldım . Bi değişmiş gibi anlamadım sahte şeyler mi veriyorlar .Evet baya ikinci çizgiçok durdu mu test hemen çıkan sonuç mu kaset testlerde kuruma çizgisi olabiliyor ya
Saol kuzum allah razı olsunAh canmrabbim sabır versin en kısa zamanda acını unutturup saglıklı evlat nasip etsin hep dua edicem sanada
Yok predictor aldıysanız dışı değişmiş. Bende aynı şeyiÇok durmadı gibi ama erken gebelik testi yaptım o da gölge gibi . Ya productör aldım . Bi değişmiş gibi anlamadım sahte şeyler mi veriyorlar .
yok yok predictor. bakalım adet gelecek gibi ağrımda var. varsa birşeyler bile sanki sökülecek gibi .Yok predictor aldıysanız dışı değişmiş. Bende aynı şeyi
Yaşadım sahte sandım ama değil.
Prodoctor var bide. O farklı ama
Yani tabi siz bilirsiniz. Çizgiyi görürseniz dikkatli olursunuz o şekilde beklersiniz bi süre.çizgi görsem bile kan vermeyeceğim bu sefer. tekrar bir transfer süreci olsa bile zamanını beklerim. bir önceki durum çok yıprattı beni
Evet çizgi varKızlar biliyorsunuz düşük yapmıştım . En son değerim 3 e düşmüş kanamam da olmuştu . Kanama başlangıcından 27 gün geçti .. test yaptım ikinci çizgi değil mi bu ya ?
Tedavisiz Kendiliginden gelen gebelik olabilirmi ?Kızlar biliyorsunuz düşük yapmıştım . En son değerim 3 e düşmüş kanamam da olmuştu . Kanama başlangıcından 27 gün geçti .. test yaptım ikinci çizgi değil mi bu ya ?
30 gün önce değerim 3 e düşmüş adette görmüştüm canım .Yani tabi siz bilirsiniz. Çizgiyi görürseniz dikkatli olursunuz o şekilde beklersiniz bi süre.
Bu önceki düşükle alakalı bir beta değerinden bu şekilde sonuç çıksmaz değil mi sonuçta sıfırlandı değeriniz.
bilmiyorumki hiç korunmuyoruz zaten olmuyor diye.Tedavisiz Kendiliginden gelen gebelik olabilirmi ?
inşallah mucızenız olmustur, ilaçlardan sonra kendılıgınden olan cok var dıye bılıyorum hayırlı haberlerınızı beklıyoruz ınsallahbilmiyorumki hiç korunmuyoruz zaten olmuyor diye.
bilmiyorumki hiç korunmuyoruz zaten olmuyor diye.
Evet bende ayni fikirdeyim canim bence de bi mucizen olmus olabilir bikac gün sonra testi tekrarlasana git gide koyulasacakmi sonrasindan kan testi verirsin?inşallah mucızenız olmustur, ilaçlardan sonra kendılıgınden olan cok var dıye bılıyorum hayırlı haberlerınızı beklıyoruz ınsallah
Kesinlikle çok zor bir süreç dün resmen yaşlandım..İnşallah geçmiştir.Beni taburcu ettiler doktor az bir kanama alanı var dedi.Kendi doktoruma gideceğim arayıpKasımın 2sinde randevum var o zaman geçip geçmediğini öğrenicem şimdilik kanamam yok Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?