- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.941
Tedbir amacli daha fazla kanama olmasin diye kesiyorlar merak etmeyin Allah'ın izniyle birsey olmayacak İnsallahBebek kalp atışını gösterdiler etrafında kanama alanı var dediler kesenin.Tedbir amaçlı sanırım ama kan sulandırıcıyı kesecek oldular kafam ona takıldı.Benim mevcut bir pıhtılaşma bozukluğu problemim var
Çok geçmiş olsun canım Benim de cuma gecesi ayni parça şeklinde oldu Cumaertesi kontrole gitdik keseler iyiydi Doktorda ne hafta ne ölçü bir şeyde demedi bende sormadım pazar sabah 3.5 dan sonra yine parçalı kanamam oldu Ve uzun sürdü 5 saat falan Doktor kanama alanı var dedi Az öncede parça düştü banyoda ve halada leke şeklinde devam ediyor Yatıyorum sürekli Hakımızda hayırlısı İnşallah bişey olmaz bebişlerimize
kese etrafinda kanama olunca olurmus daha cok kizlar bende duymustum. Ama korkmayin insallah hic bisi olmucak bebeklerinize Allahin izniyle bolca dinlenin olabildigince kalkmamaya calisinBebek kalp atışını gösterdiler etrafında kanama alanı var dediler kesenin.Tedbir amaçlı sanırım ama kan sulandırıcıyı kesecek oldular kafam ona takıldı.Benim mevcut bir pıhtılaşma bozukluğu problemim var
Geçmiş olsun problem yoktu sanki sizin kalp atışı felan önceden duymamış mıydınız hiç ?Kızlar merhabalar. Benimde bugün kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş ama bebeğim gelişmemiş cuma günü tahliye edelim dedi doktor ama iğnelere devam et diyor anlam veremiyorum madem alınıcak neden devam ediyorum. ben yutkunamaz duruma geldim çok kırgınım herşeye cumaya kadar bebeğim içimde ama ama kalp atışı yok. Hepinize bol şifa diliyorum rabbim hepinizi çok sevindirsin 2 ay bile anne olmak çok güzeldi allaha emanet ılun
Yoktu problem 1 hafta geriden geliyorduGeçmiş olsun problem yoktu sanki sizin kalp atışı felan önceden duymamış mıydınız hiç ?
Bi hafta felan geriden gelmesi sorun değil aslında ama kalp atışı duymadığı için demekki öyle karar verdi. Rabbim sağlıkla en hayırlı ve tez zamanda nasip etsin
Nasıl geçti keseyi gördünüz mü?Günaydın kızlar doktora geldim
Ultrasona gireceğim kese vardır inşallah
Geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte nasip etsin sağlıkla.Yoktu problem 1 hafta geriden geliyordu
Benimde coraspini kesdiler Geçen senede hamilelik yaşadım tüp bebekle o zaman da aynı kanama olmuştu yine kesmişlerdi Zaten transfer sonrası listede yazar kanama olduğunda kesilecek diyeTeşekkür ederim canım şimdilik benimle
sana da geçmiş olsun canım.Benim de kese ve bebek duruyor kanama alanı hala var dediler.Kan sulandırıcı kullanıyordum onu kesecek oldular kafam ona takıldı.Benim de parça parça pıhtılı geldi iş yerindeydim elim ayağıma dolandı
Seninde genetiğe gitmişti değil mi Benimde geçen sene ngs den sağlıklı gelen gebeligim 8 haftasında kalbi durdu Genetikden temiz gelince insan o kadar hevesle iyor ,inanıyor sapa sağlam kucağına alacak diye Çok üzüldüm kalp atışını duydun muKızlar merhabalar. Benimde bugün kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş ama bebeğim gelişmemiş cuma günü tahliye edelim dedi doktor ama iğnelere devam et diyor anlam veremiyorum madem alınıcak neden devam ediyorum. ben yutkunamaz duruma geldim çok kırgınım herşeye cumaya kadar bebeğim içimde ama ama kalp atışı yok. Hepinize bol şifa diliyorum rabbim hepinizi çok sevindirsin 2 ay bile anne olmak çok güzeldi allaha emanet ılun
Canm çok üzüldüm gerçektenKızlar merhabalar. Benimde bugün kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş ama bebeğim gelişmemiş cuma günü tahliye edelim dedi doktor ama iğnelere devam et diyor anlam veremiyorum madem alınıcak neden devam ediyorum. ben yutkunamaz duruma geldim çok kırgınım herşeye cumaya kadar bebeğim içimde ama ama kalp atışı yok. Hepinize bol şifa diliyorum rabbim hepinizi çok sevindirsin 2 ay bile anne olmak çok güzeldi allaha emanet ılun
Evet genetiğe girmiştiSeninde genetiğe gitmişti değil mi Benimde geçen sene ngs den sağlıklı gelen gebeligim 8 haftasında kalbi durdu Genetikden temiz gelince insan o kadar hevesle iyor ,inanıyor sapa sağlam kucağına alacak diye Çok üzüldüm kalp atışını duydun mu
Saol kuzum allah razı olsunCanm çok üzüldüm gerçektenrabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah keşke cumaya kadar bir mucize olsa
Canm inşallah yarın daha güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim . Dua et bnm de dualarım seninleSaol kuzum allah razı olsun
Cok gecmıs olsuncanım, hepımız elımız yuregımızde duadayız gercekten, saglıklı evlatlar nasıp etsın tez vakıtte RabbımKızlar merhabalar. Benimde bugün kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş ama bebeğim gelişmemiş cuma günü tahliye edelim dedi doktor ama iğnelere devam et diyor anlam veremiyorum madem alınıcak neden devam ediyorum. ben yutkunamaz duruma geldim çok kırgınım herşeye cumaya kadar bebeğim içimde ama ama kalp atışı yok. Hepinize bol şifa diliyorum rabbim hepinizi çok sevindirsin 2 ay bile anne olmak çok güzeldi allaha emanet ılun
Çok üzüldüm okuyunca Rabbim sabır versin çokSaol kuzum allah razı olsun
AminCanm inşallah yarın daha güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim . Dua et bnm de dualarım seninle
Çok geçmiş olsun ne desem bilemedim ne desemde sizin içinizdeki yangını da söndürmez onuda bılıyorum tek diyecegım şu olur ne olur mücadelenizi bırakmayın pes etmeyin birgün bebişinizi kucagınıza alacaksınızKızlar merhabalar. Benimde bugün kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş ama bebeğim gelişmemiş cuma günü tahliye edelim dedi doktor ama iğnelere devam et diyor anlam veremiyorum madem alınıcak neden devam ediyorum. ben yutkunamaz duruma geldim çok kırgınım herşeye cumaya kadar bebeğim içimde ama ama kalp atışı yok. Hepinize bol şifa diliyorum rabbim hepinizi çok sevindirsin 2 ay bile anne olmak çok güzeldi allaha emanet ılun
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunKızlar merhabalar. Benimde bugün kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş ama bebeğim gelişmemiş cuma günü tahliye edelim dedi doktor ama iğnelere devam et diyor anlam veremiyorum madem alınıcak neden devam ediyorum. ben yutkunamaz duruma geldim çok kırgınım herşeye cumaya kadar bebeğim içimde ama ama kalp atışı yok. Hepinize bol şifa diliyorum rabbim hepinizi çok sevindirsin 2 ay bile anne olmak çok güzeldi allaha emanet ılun
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun ne desem bilemedim ne desemde sizin içinizdeki yangını da söndürmez onuda bılıyorum tek diyecegım şu olur ne olur mücadelenizi bırakmayın pes etmeyin birgün bebişinizi kucagınıza alacaksınız
Çok kırgınım ama toparlamaya çalışıcamÇok geçmiş olsun ne desem bilemedim ne desemde sizin içinizdeki yangını da söndürmez onuda bılıyorum tek diyecegım şu olur ne olur mücadelenizi bırakmayın pes etmeyin birgün bebişinizi kucagınıza alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?