• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bebek kalp atışını gösterdiler etrafında kanama alanı var dediler kesenin.Tedbir amaçlı sanırım ama kan sulandırıcıyı kesecek oldular kafam ona takıldı.Benim mevcut bir pıhtılaşma bozukluğu problemim var
Tedbir amacli daha fazla kanama olmasin diye kesiyorlar merak etmeyin Allah'ın izniyle birsey olmayacak İnsallah 🙏🥰

Çok geçmiş olsun canım Benim de cuma gecesi ayni parça şeklinde oldu Cumaertesi kontrole gitdik keseler iyiydi Doktorda ne hafta ne ölçü bir şeyde demedi bende sormadım pazar sabah 3.5 dan sonra yine parçalı kanamam oldu Ve uzun sürdü 5 saat falan Doktor kanama alanı var dedi Az öncede parça düştü banyoda ve halada leke şeklinde devam ediyor Yatıyorum sürekli Hakımızda hayırlısı İnşallah bişey olmaz bebişlerimize
Bebek kalp atışını gösterdiler etrafında kanama alanı var dediler kesenin.Tedbir amaçlı sanırım ama kan sulandırıcıyı kesecek oldular kafam ona takıldı.Benim mevcut bir pıhtılaşma bozukluğu problemim var
kese etrafinda kanama olunca olurmus daha cok kizlar bende duymustum. Ama korkmayin insallah hic bisi olmucak bebeklerinize Allahin izniyle bolca dinlenin olabildigince kalkmamaya calisin❤️🙏🏻
Umarim tekrarlamaz Saglikli bi sekilde kucaginiza almak nasip olsun dualarimiz sizinle canim.

Kızlar merhabalar. Benimde bugün kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş ama bebeğim gelişmemiş cuma günü tahliye edelim dedi doktor ama iğnelere devam et diyor anlam veremiyorum madem alınıcak neden devam ediyorum. ben yutkunamaz duruma geldim çok kırgınım herşeye cumaya kadar bebeğim içimde ama ama kalp atışı yok. Hepinize bol şifa diliyorum rabbim hepinizi çok sevindirsin 2 ay bile anne olmak çok güzeldi allaha emanet ılun🤲😢

Kızlar merhabalar. Benimde bugün kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş ama bebeğim gelişmemiş cuma günü tahliye edelim dedi doktor ama iğnelere devam et diyor anlam veremiyorum madem alınıcak neden devam ediyorum. ben yutkunamaz duruma geldim çok kırgınım herşeye cumaya kadar bebeğim içimde ama ama kalp atışı yok. Hepinize bol şifa diliyorum rabbim hepinizi çok sevindirsin 2 ay bile anne olmak çok güzeldi allaha emanet ılun🤲😢
Geçmiş olsun problem yoktu sanki sizin kalp atışı felan önceden duymamış mıydınız hiç ?
Bi hafta felan geriden gelmesi sorun değil aslında ama kalp atışı duymadığı için demekki öyle karar verdi. Rabbim sağlıkla en hayırlı ve tez zamanda nasip etsin 🙏🏻

Geçmiş olsun problem yoktu sanki sizin kalp atışı felan önceden duymamış mıydınız hiç ?
Bi hafta felan geriden gelmesi sorun değil aslında ama kalp atışı duymadığı için demekki öyle karar verdi. Rabbim sağlıkla en hayırlı ve tez zamanda nasip etsin 🙏🏻
Yoktu problem 1 hafta geriden geliyordu 😢

Teşekkür ederim canım şimdilik benimle 🙏

sana da geçmiş olsun canım.Benim de kese ve bebek duruyor kanama alanı hala var dediler.Kan sulandırıcı kullanıyordum onu kesecek oldular kafam ona takıldı.Benim de parça parça pıhtılı geldi iş yerindeydim elim ayağıma dolandı
Benimde coraspini kesdiler Geçen senede hamilelik yaşadım tüp bebekle o zaman da aynı kanama olmuştu yine kesmişlerdi Zaten transfer sonrası listede yazar kanama olduğunda kesilecek diye

Seninde genetiğe gitmişti değil mi Benimde geçen sene ngs den sağlıklı gelen gebeligim 8 haftasında kalbi durdu Genetikden temiz gelince insan o kadar hevesle iyor ,inanıyor sapa sağlam kucağına alacak diye Çok üzüldüm kalp atışını duydun mu

Canm çok üzüldüm gerçekten 😞😞 rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah🤲🤲 keşke cumaya kadar bir mucize olsa

Seninde genetiğe gitmişti değil mi Benimde geçen sene ngs den sağlıklı gelen gebeligim 8 haftasında kalbi durdu Genetikden temiz gelince insan o kadar hevesle iyor ,inanıyor sapa sağlam kucağına alacak diye Çok üzüldüm kalp atışını duydun mu
Evet genetiğe girmişti 😢 kalbini duydum geçen hafta yarın farklı bir hastaneye yine gidicem cumaya kadar nasıl durucam bilmiyorum 😢

Cok gecmıs olsuncanım, hepımız elımız yuregımızde duadayız gercekten, saglıklı evlatlar nasıp etsın tez vakıtte Rabbım🤲🏻

Çok geçmiş olsun ne desem bilemedim ne desemde sizin içinizdeki yangını da söndürmez onuda bılıyorum tek diyecegım şu olur ne olur mücadelenizi bırakmayın pes etmeyin birgün bebişinizi kucagınıza alacaksınız 🤲🏻

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun 😢 umarım en tez vakitte sağlıkla kucağınızı doldursun Allahım inşallah 🤲 🤲

Çok geçmiş olsun ne desem bilemedim ne desemde sizin içinizdeki yangını da söndürmez onuda bılıyorum tek diyecegım şu olur ne olur mücadelenizi bırakmayın pes etmeyin birgün bebişinizi kucagınıza alacaksınız 🤲🏻
Allah razı olsun 🙏 benimde dualarım hepinizle sağlıkla kucağınıza alın canı gönülden duam

Back