• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar biliyorsunuz düşük yapmıştım . En son değerim 3 e düşmüş kanamam da olmuştu . Kanama başlangıcından 27 gün geçti .. test yaptım ikinci çizgi değil mi bu ya ?
Evet baya ikinci çizgi 🥰 çok durdu mu test hemen çıkan sonuç mu kaset testlerde kuruma çizgisi olabiliyor ya

Canım merhaba doktordan geldim buda aynısını söyledi yarın sabah tahliye olacağım dualarınızda benide aklınıza getirin 🤲 hepiniz sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın 😢
Ah canm 😞😞 rabbim sabır versin en kısa zamanda acını unutturup saglıklı evlat nasip etsin hep dua edicem sanada🤲

Çok durmadı gibi ama erken gebelik testi yaptım o da gölge gibi . Ya productör aldım . Bi değişmiş gibi anlamadım sahte şeyler mi veriyorlar .
Yok predictor aldıysanız dışı değişmiş. Bende aynı şeyi
Yaşadım sahte sandım ama değil.
Prodoctor var bide. O farklı ama

çizgi görsem bile kan vermeyeceğim bu sefer. tekrar bir transfer süreci olsa bile zamanını beklerim. bir önceki durum çok yıprattı beni :(

çizgi görsem bile kan vermeyeceğim bu sefer. tekrar bir transfer süreci olsa bile zamanını beklerim. bir önceki durum çok yıprattı beni :KK43:
Yani tabi siz bilirsiniz. Çizgiyi görürseniz dikkatli olursunuz o şekilde beklersiniz bi süre.
Bu önceki düşükle alakalı bir beta değerinden bu şekilde sonuç çıksmaz değil mi sonuçta sıfırlandı değeriniz.

Kızlar merhabalar 🌸
Biraz önce tüp bebek merkezinden aradılar. Bugün 3. Gün ancak embriyolarımdan istedikleri verimi alamadıkları için dondurma işlemi yapamamışlar. 3 tane vardır zaten sağlıklı embriyo. Biri bölünmeye başlamış dediler. Diğer ikisi için de beklemedeler.Yani kısaca 1 gün geriden geliyormuş gibiymiş. Yarın tekrardan bakacağız uygunluk olursa dondurma işlemi yapacağız dediler. Bu durumu yaşayan var mı🥺 Benim ilk tecrübem. Her durum insanı farklı etkiliyor

Yani tabi siz bilirsiniz. Çizgiyi görürseniz dikkatli olursunuz o şekilde beklersiniz bi süre.
Bu önceki düşükle alakalı bir beta değerinden bu şekilde sonuç çıksmaz değil mi sonuçta sıfırlandı değeriniz.
30 gün önce değerim 3 e düşmüş adette görmüştüm canım .

bilmiyorumki hiç korunmuyoruz zaten olmuyor diye.
inşallah mucızenız olmustur, ilaçlardan sonra kendılıgınden olan cok var dıye bılıyorum hayırlı haberlerınızı beklıyoruz ınsallah ❤️🤗
Evet bende ayni fikirdeyim canim bence de bi mucizen olmus olabilir bikac gün sonra testi tekrarlasana git gide koyulasacakmi sonrasindan kan testi verirsin?
Rabbim ol dedikten sonra🤲🏻❤️🥰

Kasımın 2sinde randevum var o zaman geçip geçmediğini öğrenicem şimdilik kanamam yok Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler
Kesinlikle çok zor bir süreç dün resmen yaşlandım..İnşallah geçmiştir.Beni taburcu ettiler doktor az bir kanama alanı var dedi.Kendi doktoruma gideceğim arayıp

Back