- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.001
O zaman olamaz yani30 gün önce değerim 3 e düşmüş adette görmüştüm canım .
İnşallaj doğal gebelik olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman olamaz yani30 gün önce değerim 3 e düşmüş adette görmüştüm canım .
Hayırlısı olsun inşallahh ilk hamileliğim doğal olmuştu . Sonra olmayınca tüp bebek yaptırdık . Ümitsizim ama Rabbim ol dedikten sonra Herşey mümkün. Sağlıkla hayırla ilerleyecekse inş olmuştur .O zaman olamaz yani
İnşallaj doğal gebelik olmuştur
Canım benim bi akrabamda tüp bebek tutmadı öbür ay kendiliğinden hamile kaldı. İnşallah senin de öyle olur. Bizleri haberdar etbilmiyorumki hiç korunmuyoruz zaten olmuyor diye.
İçin rahat etsin git doktoruna Rabbim kolaylık versin sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur da bugünleri unuturuzKesinlikle çok zor bir süreç dün resmen yaşlandım..İnşallah geçmiştir.Beni taburcu ettiler doktor az bir kanama alanı var dedi.Kendi doktoruma gideceğim arayıp
Canım reglin 2. Günü başlıyorlar genelde . Benim doğal siklus oldu . Yumurta takibi yapıldı yumurtam çatladı mı diye bakılıp kan tahlillerine baktılar . Kan değerlerim uygun olunca da transfer oldum . Reglimin 17. Günü transfer oldum ben ama tabi değişir kişiden kişiye . Ben pek ilaç kullanmadım . Progestan , coraspin vs kullandım .Merhaba kızlar ben Mart ayında 2 adet 5. gün embriyosu taze transfer yaptırmıştım. Tutmadı. Sonrasında biraz dinlenmeye çekildim. Temmuz ayında Histereskopi yaptırdım. Şimdi dondurulmuş çift embriyo transferi deneyeceğim önümüzdeki ilk regl zamanı doktora gideceğim.
Sorularım şunlar: Dondurulmuş transfer için reglin kaçıncı günü ilk doktora kontrole gittiniz?
Doktorunuz sizden dondurulmuş transfer için kan tahlilinde hangi değerleri özellikle görmek istedi?
Hangi ilaçları, iğneleri kullandınız?
Transfer gününüz ne zamandı? yani ilk gittiğiniz günle transfer günü arası kaç gün?
Teşekkürler :)
Reglin ilk günü estofreme başladım sayısını onlar belirlemişti ecoprin folik asit devit3 damla sonra 13. Güne randevu verdi rahim kalınlığına progestan düzeyine baktı uygunsa iğnelere başladım progestan dex ve fitili sabah akşam beş gün sonra transferi yaptı transferden bir gün önce yine progestan düzeyine baktı ama herkeste aynı değil burda okuduğum kadarıyla ben bahçeci de yaptırdım üç sefer dondurulmuş hepsinde böyle olduMerhaba kızlar ben Mart ayında 2 adet 5. gün embriyosu taze transfer yaptırmıştım. Tutmadı. Sonrasında biraz dinlenmeye çekildim. Temmuz ayında Histereskopi yaptırdım. Şimdi dondurulmuş çift embriyo transferi deneyeceğim önümüzdeki ilk regl zamanı doktora gideceğim.
Sorularım şunlar: Dondurulmuş transfer için reglin kaçıncı günü ilk doktora kontrole gittiniz?
Doktorunuz sizden dondurulmuş transfer için kan tahlilinde hangi değerleri özellikle görmek istedi?
Hangi ilaçları, iğneleri kullandınız?
Transfer gününüz ne zamandı? yani ilk gittiğiniz günle transfer günü arası kaç gün?
Teşekkürler :)
Ben de 21 eylülde transfer oldum. Kesemizi gördük çok şükür 3 gün sonra da kalp atışı kontrolüm var. O zaman haftasını söyleyecekler. Sen duydun mu kalp atışınıİyi akşamlar , 21 eylülde transfer olupta doktor tarafından kaçıncı hafta olduğunu öğrenebilen oldu mu acaba ve kalp atışı için ne zamana randevu verdiler
Selamlarİşlemler için tavmergen tüp bebek merkezini kullanıyor İsmail bey. Doğum için de çalıştığı hastahane Egepol.
6 artı 1 falansınızBen de 21 eylülde transfer oldum. Kesemizi gördük çok şükür 3 gün sonra da kalp atışı kontrolüm var. O zaman haftasını söyleyecekler. Sen duydun mu kalp atışını
En erken ne zaman duyuluabılır acaba6 artı 1 falansınız
6 da duyulmaya baslıyo bız duymustuk belkı duyarsınız sız deEn erken ne zaman duyuluabılır acaba
Bilmiyorum. Ama öğreneyim sizin içinSelamlar
Egepolde sezeryan doğum güncel fiyatını biliyor musunuz kendi doktorumuz yaptırırsa yani hastane dışından bir doktor
6+1 de duymuştuk biz alttan usg ileEn erken ne zaman duyuluabılır acaba
Hayır bana kalp atışı için 30 ekime gün verdiler merkez çok ilgisiz zaten ulaşmak imkansız ilaç düzenlemesi olmasa hiç uğramayı düşünmüyorumBen de 21 eylülde transfer oldum. Kesemizi gördük çok şükür 3 gün sonra da kalp atışı kontrolüm var. O zaman haftasını söyleyecekler. Sen duydun mu kalp atışını
Bulunduğum il çok küçük bir doktora gittim burada kese boyutuna göre hesapladı bugün 5+4 günlük oluyor onun hesabına göre de geriden gelmiş olmuyor mu uygulamalardan da bakıyorum transfer tarihine göre daha ileri bir hafta veriyor mesela uygulamaya göre 6+4 bir hafta geriden mi geliyor diye korkuyorum6 artı 1 falansınız
bırcok program farklı ölcuyor hepsınde bırkac gun oynuyor merak etmeyen bısı yoktur Allahın ıznıyldBulunduğum il çok küçük bir doktora gittim burada kese boyutuna göre hesapladı bugün 5+4 günlük oluyor onun hesabına göre de geriden gelmiş olmuyor mu uygulamalardan da bakıyorum transfer tarihine göre daha ileri bir hafta veriyor mesela uygulamaya göre 6+4 bir hafta geriden mi geliyor diye korkuyorum