• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar bugün keseyi gördük 13 milim dedi kanama alanı varmış yatış yaptı kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı serum veriyor haftası hakkında çok bişey diyemedi ya uygulama 5+3 diyo 28 Eylül transfer 11 Eylül son adet dedim dört dört buçuk haftalık dedi

O zaman olamaz yani
İnşallaj doğal gebelik olmuştur 🙏🏻🌸
Hayırlısı olsun inşallahh ilk hamileliğim doğal olmuştu . Sonra olmayınca tüp bebek yaptırdık . Ümitsizim ama Rabbim ol dedikten sonra Herşey mümkün. Sağlıkla hayırla ilerleyecekse inş olmuştur .

Merhaba kızlar ben Mart ayında 2 adet 5. gün embriyosu taze transfer yaptırmıştım. Tutmadı. Sonrasında biraz dinlenmeye çekildim. Temmuz ayında Histereskopi yaptırdım. Şimdi dondurulmuş çift embriyo transferi deneyeceğim önümüzdeki ilk regl zamanı doktora gideceğim.
Sorularım şunlar: Dondurulmuş transfer için reglin kaçıncı günü ilk doktora kontrole gittiniz?
Doktorunuz sizden dondurulmuş transfer için kan tahlilinde hangi değerleri özellikle görmek istedi?
Hangi ilaçları, iğneleri kullandınız?
Transfer gününüz ne zamandı? yani ilk gittiğiniz günle transfer günü arası kaç gün?
Teşekkürler :)

Merhaba kızlar ben Mart ayında 2 adet 5. gün embriyosu taze transfer yaptırmıştım. Tutmadı. Sonrasında biraz dinlenmeye çekildim. Temmuz ayında Histereskopi yaptırdım. Şimdi dondurulmuş çift embriyo transferi deneyeceğim önümüzdeki ilk regl zamanı doktora gideceğim.
Sorularım şunlar: Dondurulmuş transfer için reglin kaçıncı günü ilk doktora kontrole gittiniz?
Doktorunuz sizden dondurulmuş transfer için kan tahlilinde hangi değerleri özellikle görmek istedi?
Transfer gününüz ne zamandı? yani ilk gittiğiniz günle transfer günü arası kaç gün?
Canım reglin 2. Günü başlıyorlar genelde . Benim doğal siklus oldu . Yumurta takibi yapıldı yumurtam çatladı mı diye bakılıp kan tahlillerine baktılar . Kan değerlerim uygun olunca da transfer oldum . Reglimin 17. Günü transfer oldum ben ama tabi değişir kişiden kişiye . Ben pek ilaç kullanmadım . Progestan , coraspin vs kullandım .

Reglin ilk günü estofreme başladım sayısını onlar belirlemişti ecoprin folik asit devit3 damla sonra 13. Güne randevu verdi rahim kalınlığına progestan düzeyine baktı uygunsa iğnelere başladım progestan dex ve fitili sabah akşam beş gün sonra transferi yaptı transferden bir gün önce yine progestan düzeyine baktı ama herkeste aynı değil burda okuduğum kadarıyla ben bahçeci de yaptırdım üç sefer dondurulmuş hepsinde böyle oldu

İyi akşamlar , 21 eylülde transfer olupta doktor tarafından kaçıncı hafta olduğunu öğrenebilen oldu mu acaba ve kalp atışı için ne zamana randevu verdiler
Ben de 21 eylülde transfer oldum. Kesemizi gördük çok şükür 3 gün sonra da kalp atışı kontrolüm var. O zaman haftasını söyleyecekler. Sen duydun mu kalp atışını

kızlar 8.haftadayım kalcadan progestanı bırakıp gobege gectım bır haftadır.İlk gün yanlıs ıgneyle vurmuslrdı cok acıdı sonra insilün ıgnesıne gectıler.Ama bugun ıgnenın vurulmadıgı tarafta gobegımın sol tarafında bir sızı var dokundurmuyor, bebekle alakalı değildir dıye dusundum cok umursamadım ama kac gundur o taraftan ıgne de yaptırmadım.Basına boyle bısı gelen var mı riskli bısı olabılır mı gıtmelı mıyım sızce doktora falan, şükür kanamam falan yok ama insan panık oluyor.Ikı aydır ıgnelerden cektık bırı de kalcadan yanlış vurmustu bacagımın sağ yanı bır aydır uyusuk ggecmedı de bir türlü 😔😭 inşallah sağsalim bebeklerımıze kavusuruz de öektiğimiz acılara panıklere değer 🙌🏻

Ben de 21 eylülde transfer oldum. Kesemizi gördük çok şükür 3 gün sonra da kalp atışı kontrolüm var. O zaman haftasını söyleyecekler. Sen duydun mu kalp atışını
Hayır bana kalp atışı için 30 ekime gün verdiler merkez çok ilgisiz zaten ulaşmak imkansız ilaç düzenlemesi olmasa hiç uğramayı düşünmüyorum

6 artı 1 falansınız
Bulunduğum il çok küçük bir doktora gittim burada kese boyutuna göre hesapladı bugün 5+4 günlük oluyor onun hesabına göre de geriden gelmiş olmuyor mu uygulamalardan da bakıyorum transfer tarihine göre daha ileri bir hafta veriyor mesela uygulamaya göre 6+4 bir hafta geriden mi geliyor diye korkuyorum

Bulunduğum il çok küçük bir doktora gittim burada kese boyutuna göre hesapladı bugün 5+4 günlük oluyor onun hesabına göre de geriden gelmiş olmuyor mu uygulamalardan da bakıyorum transfer tarihine göre daha ileri bir hafta veriyor mesela uygulamaya göre 6+4 bir hafta geriden mi geliyor diye korkuyorum
bırcok program farklı ölcuyor hepsınde bırkac gun oynuyor merak etmeyen bısı yoktur Allahın ıznıyld

Back