• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hepimiz hayata çok kırgınız kızlar gerçekten hep şey diyorum genç yaşta ölürsem bu hayattan alacaklı gidicem diye insan çok şey yazmak söylemek istiyorda hepsini yutuyor işte kaybettiğimiz evlatlarımız cennet kuşları olur da bizi karşılar inşallah Allahtan ümidimizi kesmeyelim Rabbimin sınavı bu

Kızlar merhabalar. Benimde bugün kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş ama bebeğim gelişmemiş cuma günü tahliye edelim dedi doktor ama iğnelere devam et diyor anlam veremiyorum madem alınıcak neden devam ediyorum. ben yutkunamaz duruma geldim çok kırgınım herşeye cumaya kadar bebeğim içimde ama ama kalp atışı yok. Hepinize bol şifa diliyorum rabbim hepinizi çok sevindirsin 2 ay bile anne olmak çok güzeldi allaha emanet ılun🤲😢
Bende bugün araştırma hastanesine gittim kürtaj için bana transfer tarihine olman gereken haftadasın dedi takip dedi Çarşamba birdaha gel dedi 3 doktor kürtaj dedi bugün araştırma hastanesi Çarşamba tekrar kontrol edelim betaya bakalım dedi tam kendimi alıştırmıştım alınacağına yine içime bir umut tohumu attılar sizin kendi tüp bebek doktorunuzmuydu

Bende bugün araştırma hastanesine gittim kürtaj için bana transfer tarihine olman gereken haftadasın dedi takip dedi Çarşamba birdaha gel dedi 3 doktor kürtaj dedi bugün araştırma hastanesi Çarşamba tekrar kontrol edelim betaya bakalım dedi tam kendimi alıştırmıştım alınacağına yine içime bir umut tohumu attılar sizin kendi tüp bebek doktorunuzmuydu
Cok sevındım ya ınsAllah bebegınız sızınledır🤲🏻 carsamba bır mucıze sızı bulsun umarım

Evet kendi doktorum 😞

Bunu biliyorlardır korkmayın onu bilerek hareket ettiklerini düşünelim sıkıntısızca geçirirsiniz bu süreci inşallah 🙏🏻 yani sorun olsa bıraktırmazlardı bu sefer kullansanız onun yüzünden Allah korusun kaybınız olabilir. O yüzden temkinli ilerliyorlardır.
İnşallah teşekkür ederim.Bende öyle düşünmek istiyorum.kanama olunca kesiyorlarmış

kese etrafinda kanama olunca olurmus daha cok kizlar bende duymustum. Ama korkmayin insallah hic bisi olmucak bebeklerinize Allahin izniyle bolca dinlenin olabildigince kalkmamaya calisin❤️🙏🏻
Umarim tekrarlamaz Saglikli bi sekilde kucaginiza almak nasip olsun dualarimiz sizinle canim.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi 👩‍🍼🙏

Geçmiş olsun benim de kanama alanları olduğu için kan sulandırıcıyı kesmişlerdi 1 hafta kullanmadım şimdi de sadece coraspin kullanıyorum merak etme bir şey olmaz benim de pıhtılaşma var
Teşekkür ederim canım.Yorumlarınızı görünce çok rahatladım.Sana da geçmiş olsun canım umarım süreci problemsiz bir şekilde atlatmışsındır.

Teşekkür ederim canım.Yorumlarınızı görünce çok rahatladım.Sana da geçmiş olsun canım umarım süreci problemsiz bir şekilde atlatmışsındır.
Kasımın 2sinde randevum var o zaman geçip geçmediğini öğrenicem şimdilik kanamam yok Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler

Kızlar biliyorsunuz düşük yapmıştım . En son değerim 3 e düşmüş kanamam da olmuştu . Kanama başlangıcından 27 gün geçti .. test yaptım ikinci çizgi değil mi bu ya ?

Eklentiler

• IMG_0608.jpeg
    IMG_0608.jpeg
    169,2 KB · Görüntüleme: 65
Back