- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.921
Benimde ailem hep dışarda kendim hallediyorumEşim sağ olsun yardımcı oluyor ama bir erkek ne kadar yapabilir ki kadın eli değmesi çok farklı maalesef kendi annem de uzak başka şehirde kayınvalidem de sağ olsun tedavimizin başından beri asla ne maddi ne manevi destek oldu yardımcı olmadı sadece sevmeye gelmeyi planlıyolarama cok bekler
Dogru mıde bulantısına pek bı etkısı yok aanırırm:/Sanırım benim kullandığımda da zencefil ekstresi var ama hiç işe yaramıyor.6.haftada başladım istifra etmeye
Eşim sağ olsun yardımcı oluyor ama bir erkek ne kadar yapabilir ki kadın eli değmesi çok farklı maalesef kendi annem de uzak başka şehirde kayınvalidem de sağ olsun tedavimizin başından beri asla ne maddi ne manevi destek oldu yardımcı olmadı sadece sevmeye gelmeyi planlıyolarama cok bekler
Aynen oyle ben de oyuzden tekrar bı kadın arayısına gırdım ama o da sagolsun ektı benı yerıne de bırını bulamadım, 1300 cokmus ya ama arkadasın dedıgı gıbı oralarda evler cok buyuk m2, bızım burda 800 e gelıyordu enson.Benimde ailem hep dışarda kendim hallediyorum
Eşim başta yapıyordu ama artık kendim yavaş yavaş yapmaya başladım. Dediğiniz gibi olmuyor baştan savma yapıyorlar maalesef içimize sinmiyor
Bu bolgede arap ve iranlılar cok oldugu için bu sekılde fiyatlar ınanın ev buyuklugunden degıl suan ev kiralarıda uctu burda 3+1 buyuk bı ev tutmak hayal 18 binAynen oyle ben de oyuzden tekrar bı kadın arayısına gırdım ama o da sagolsun ektı benı yerıne de bırını bulamadım, 1300 cokmus ya ama arkadasın dedıgı gıbı oralarda evler cok buyuk m2, bızım burda 800 e gelıyordu enson.
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninleArkadaşlar bardaktan boşalır gibi pıhtılı kanamam başladı bir anda hastanedeyim sonuçları bekliyorum.Sonuçlar çıkınca kadın doğumcu bakacak.Dualarınıza çok ihtiyacım var
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım dualarım seninleİnşallah iyi haberler alacaksın
Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntı yokturArkadaşlar bardaktan boşalır gibi pıhtılı kanamam başladı bir anda hastanedeyim sonuçları bekliyorum.Sonuçlar çıkınca kadın doğumcu bakacak.Dualarınıza çok ihtiyacım var
Canım benım Rabbım evladını sana bagıslasın,ınsAllah hıcbısey olmuycak dualarımız senınleArkadaşlar bardaktan boşalır gibi pıhtılı kanamam başladı bir anda hastanedeyim sonuçları bekliyorum.Sonuçlar çıkınca kadın doğumcu bakacak.Dualarınıza çok ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun canım Benim de cuma gecesi ayni parça şeklinde oldu Cumaertesi kontrole gitdik keseler iyiydi Doktorda ne hafta ne ölçü bir şeyde demedi bende sormadım pazar sabah 3.5 dan sonra yine parçalı kanamam oldu Ve uzun sürdü 5 saat falan Doktor kanama alanı var dedi Az öncede parça düştü banyoda ve halada leke şeklinde devam ediyor Yatıyorum sürekli Hakımızda hayırlısı İnşallah bişey olmaz bebişlerimizeArkadaşlar bardaktan boşalır gibi pıhtılı kanamam başladı bir anda hastanedeyim sonuçları bekliyorum.Sonuçlar çıkınca kadın doğumcu bakacak.Dualarınıza çok ihtiyacım var
İnsallah geçer biran önce kanamanizİnşallah canım
Çok geçmiş olsun umarım bebeğin senledirArkadaşlar bardaktan boşalır gibi pıhtılı kanamam başladı bir anda hastanedeyim sonuçları bekliyorum.Sonuçlar çıkınca kadın doğumcu bakacak.Dualarınıza çok ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim canım yatış verdilerCanım benım Rabbım evladını sana bagıslasın,ınsAllah hıcbısey olmuycak dualarımız senınle
Bebeğin durumu nasıl. İyidir inşallah tedbir için mi tutuyorlarÇok teşekkür ederim canım yatış verdiler
Teşekkür ederim canım şimdilik benimleÇok geçmiş olsun umarım bebeğin senledir
sana da geçmiş olsun canım.Benim de kese ve bebek duruyor kanama alanı hala var dediler.Kan sulandırıcı kullanıyordum onu kesecek oldular kafam ona takıldı.Benim de parça parça pıhtılı geldi iş yerindeydim elim ayağıma dolandıÇok geçmiş olsun canım Benim de cuma gecesi ayni parça şeklinde oldu Cumaertesi kontrole gitdik keseler iyiydi Doktorda ne hafta ne ölçü bir şeyde demedi bende sormadım pazar sabah 3.5 dan sonra yine parçalı kanamam oldu Ve uzun sürdü 5 saat falan Doktor kanama alanı var dedi Az öncede parça düştü banyoda ve halada leke şeklinde devam ediyor Yatıyorum sürekli Hakımızda hayırlısı İnşallah bişey olmaz bebişlerimize
Çok teşekkür ederim canım inşallahİnsallah geçer biran önce kanamanizBenim bir tanidigimin inanilmaz kanamasi olmustu hastanede yatmisti hatta bebegi oldu cok sükür Insallah sizinde kisa zamanda geçer
Bebek kalp atışını gösterdiler etrafında kanama alanı var dediler kesenin.Tedbir amaçlı sanırım ama kan sulandırıcıyı kesecek oldular kafam ona takıldı.Benim mevcut bir pıhtılaşma bozukluğu problemim varBebeğin durumu nasıl. İyidir inşallah tedbir için mi tutuyorlar
Geçmiş olsun benim de kanama alanları olduğu için kan sulandırıcıyı kesmişlerdi 1 hafta kullanmadım şimdi de sadece coraspin kullanıyorum merak etme bir şey olmaz benim de pıhtılaşma varBebek kalp atışını gösterdiler etrafında kanama alanı var dediler kesenin.Tedbir amaçlı sanırım ama kan sulandırıcıyı kesecek oldular kafam ona takıldı.Benim mevcut bir pıhtılaşma bozukluğu problemim var
Bunu biliyorlardır korkmayın onu bilerek hareket ettiklerini düşünelim sıkıntısızca geçirirsiniz bu süreci inşallahBebek kalp atışını gösterdiler etrafında kanama alanı var dediler kesenin.Tedbir amaçlı sanırım ama kan sulandırıcıyı kesecek oldular kafam ona takıldı.Benim mevcut bir pıhtılaşma bozukluğu problemim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?