- 17 Mayıs 2022
- 962
- 412
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #4.541
Malesef canım dün kan verdim negatif cıktı cokta umutluydum oysaki...Negatif mi kesin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canım dün kan verdim negatif cıktı cokta umutluydum oysaki...Negatif mi kesin canım
Canım yaa Benim karnım ağrıyor ilaçlar dokunuyor galiba bana ayaklarım çekiliyor gibi oluyor benim dünden beridir sizde varmıBenim oldu endişe etme normal dediler
inşallah bakalm haftaya bakılcak keseye biri orta biri iyi kaliteseydi.Nasip artıkBence. İkiz olabilir artışlarınız gayet iyi
bel agrısı tuttuguna işarer olabılır :) benım son günler ozellıkle cok agrımostı.hala agrıyo fazla ayakta duramıyorm pozıtıfCanım yaa Benim karnım ağrıyor ilaçlar dokunuyor galiba bana ayaklarım çekiliyor gibi oluyor benim dünden beridir sizde varmı
Bende senın gibiydim saatli bomba gıbı gezıyodum evde ama pozitif haberi alınca pamuk oldum hersey gecti inş sende alıcaksın ve hepsi gececekKızlar bu süreçte pskolojınız nasıl? Benim çok kötü. Sürekli ağlama isteğim var.Herkese eziyet ediyorum evde . Onlar alttan aldıkça ben daha hırçınlaşıyorum. İnsanlar nefes alsa gıcık olucam neredeyse. Transferden 1 gün önce sıgarayı bıraktım Galıba onun da etkisi. Benim gibi olan var mı aranızda
Proluton depot yaptırıyorum 2 günde bir.Benimde önceden 2 kimyasal gebeliğim var dün kanamayla beraber pozitifi gördük ama geçmiş hikayemizden dolayı sevinemiyorum sizin dediğiniz gibi.yarın belli olacak,hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnşallah öyledir ne iğnesi veriyorlarki bi ton iğne yapıyorum zatensinirlerim bozuldu artık yerim kalmadı yapacakÖncedende hep düşük yaptım sevinemiyorum hiç bişeye
Ne gelir elden canımMalesef canım dün kan verdim negatif cıktı cokta umutluydum oysaki...
Valla elden bişey gelmiyo... ben 7. Gün yaptıgımda zaten biliyordum ama kan verdim yine de insalalh b isonraki denememiz pozitif olurNe gelir elden canım
Bende yarın kan vericem ama negatifti testlerim 7. Gün bile.
Bende normal hayatıma döndüm formalite icabı kan vericem işte
Benim kahveli lekelenmem oldu banada verdiler bu iğneden kesildi şimdi 3 adet verdiler 2 gündür yaptiriyorm .. Allah'ım bu sefer yüzümüze güler inşallah .. oksopar kan sulandırıcı nerden yapıyorsunuzProluton depot yaptırıyorum 2 günde bir.Benimde önceden 2 kimyasal gebeliğim var dün kanamayla beraber pozitifi gördük ama geçmiş hikayemizden dolayı sevinemiyorum sizin dediğiniz gibi.yarın belli olacak,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Alla alla ya vakti zamanı gelmemiş demek ki ben kendimi öyle avutuyorumOnuda yaptırdık canm bi halt kalmadı yapılmayan.
Pgt li 5aa embriyo transferi oldum 6 ay önce serum verildi rahime çizik atıldı ama tutmadı.
Pgt ye de inancım kalmadı bundan sonralarına düşünmüyorum
Ben doktor değil ama lab olarak Memorial Hastanesini önerebilirim.kızlar 2. Deneme için istanbulda memnun kaldığınız doktorları yazar mısınız?
Sol kasıkta inanılmaz ağrı yaptı bende. Tedaviden vazgeçmek isteyecek kadar. Çoğunlukta yapmadığına göre bende bi sorun var diye düşünüyorum. Doktorla paylaşacağım durumuKızlar estrofem karında şişlik ve ağrı ve yaptımi size
Ben doktor değil ama lab olarak Memorial Hastanesini önerebilirim.
Ben orda tedavi oldum doktor araştıemadım açıkçası lab olarak düşünürseniz bence iyiler.
Bende canım malesef kiAlla alla ya vakti zamanı gelmemiş demek ki ben kendimi öyle avutuyorum
İnşallah canım inşallahValla elden bişey gelmiyo... ben 7. Gün yaptıgımda zaten biliyordum ama kan verdim yine de insalalh b isonraki denememiz pozitif olur
Benim kan sulandırıcı bundan değil adı hibor göbekten yaptırıyorum.SizBenim kahveli lekelenmem oldu banada verdiler bu iğneden kesildi şimdi 3 adet verdiler 2 gündür yaptiriyorm .. Allah'ım bu sefer yüzümüze güler inşallah .. oksopar kan sulandırıcı nerden yapıyorsunuz
Bende göbekten yapıyorum ama çok morardı iğneyi yapacak yer kalmadı dün diğer progestan dexs yaptım kan içinde kaldım..Benim kan sulandırıcı bundan değil adı hibor göbekten yaptırıyorum.Siz
Bir süre sonra alışıyorsun canım .Sol kasıkta inanılmaz ağrı yaptı bende. Tedaviden vazgeçmek isteyecek kadar. Çoğunlukta yapmadığına göre bende bi sorun var diye düşünüyorum. Doktorla paylaşacağım durumu