• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar bu süreçte pskolojınız nasıl? Benim çok kötü. Sürekli ağlama isteğim var.Herkese eziyet ediyorum evde . Onlar alttan aldıkça ben daha hırçınlaşıyorum. İnsanlar nefes alsa gıcık olucam neredeyse. Transferden 1 gün önce sıgarayı bıraktım Galıba onun da etkisi. Benim gibi olan var mı aranızda
Bende senın gibiydim 😂 saatli bomba gıbı gezıyodum evde ama pozitif haberi alınca pamuk oldum hersey gecti inş sende alıcaksın ve hepsi gececek❤️☺️🤲🏻

İnşallah öyledir ne iğnesi veriyorlarki bi ton iğne yapıyorum zaten🙂sinirlerim bozuldu artık yerim kalmadı yapacak🤷🏼‍♀️Öncedende hep düşük yaptım sevinemiyorum hiç bişeye
Proluton depot yaptırıyorum 2 günde bir.Benimde önceden 2 kimyasal gebeliğim var dün kanamayla beraber pozitifi gördük ama geçmiş hikayemizden dolayı sevinemiyorum sizin dediğiniz gibi.yarın belli olacak,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏

Ne gelir elden canım😔
Bende yarın kan vericem ama negatifti testlerim 7. Gün bile.
Bende normal hayatıma döndüm formalite icabı kan vericem işte
Valla elden bişey gelmiyo... ben 7. Gün yaptıgımda zaten biliyordum ama kan verdim yine de insalalh b isonraki denememiz pozitif olur

Proluton depot yaptırıyorum 2 günde bir.Benimde önceden 2 kimyasal gebeliğim var dün kanamayla beraber pozitifi gördük ama geçmiş hikayemizden dolayı sevinemiyorum sizin dediğiniz gibi.yarın belli olacak,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Benim kahveli lekelenmem oldu banada verdiler bu iğneden kesildi şimdi 3 adet verdiler 2 gündür yaptiriyorm .. Allah'ım bu sefer yüzümüze güler inşallah .. oksopar kan sulandırıcı nerden yapıyorsunuz

Onuda yaptırdık canm bi halt kalmadı yapılmayan.
Pgt li 5aa embriyo transferi oldum 6 ay önce serum verildi rahime çizik atıldı ama tutmadı.
Pgt ye de inancım kalmadı bundan sonralarına düşünmüyorum
Alla alla ya vakti zamanı gelmemiş demek ki ben kendimi öyle avutuyorum 😒

Kızlar 10 kiloluk damacana aşağıya indirip su aldım içinden boşluğuma geldi ... bir şey olmaz inşallah değilmi ne olur bireey söyleyin off deliricem nasıl yaptım böyle bir şeyi bunca emek çile Allah'ım sen yardım et . Eşime söyleyemiyorum

Back