How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bugün lekelenmem başladı benim biraz moralim bozuldu ama normalmiş sanırım 🤷🏼‍♀️Erken genelik testi yaptım 2. Çizgi biraz silik gibi çıktı
Burda okuduğum kadarıyla çoğunlukta oluyor zaten. Hiç moralini bozma. Normal gebeliklerde bile oluyormuş lekelenme. Hatta belirti bile ☺ olumlu sonuç alıcaksın öyle hissediyorum ben.

Bi çok roll on üzerinde yazıyor aslında ama bazılarında yok hamileler kullamaz diye içindekiler gebeliği olumsuz etkiliyormuş
Doğrudur. Ben hiç dikkat etmedim roll on pek kullanmadığım için öyle dikkat etmemiştim.
Roll on dediği gibi mantıklı yani dikkat etmek lazım.

Kızlar bu süreçte pskolojınız nasıl? Benim çok kötü. Sürekli ağlama isteğim var.Herkese eziyet ediyorum evde . Onlar alttan aldıkça ben daha hırçınlaşıyorum. İnsanlar nefes alsa gıcık olucam neredeyse. Transferden 1 gün önce sıgarayı bıraktım Galıba onun da etkisi. Benim gibi olan var mı aranızda

Burda okuduğum kadarıyla çoğunlukta oluyor zaten. Hiç moralini bozma. Normal gebeliklerde bile oluyormuş lekelenme. Hatta belirti bile ☺ olumlu sonuç alıcaksın öyle hissediyorum ben.
Off inşallah 🙏🏽 işte önceden düşükler olunca ister istemez moralim bozuluyor böyle şeylerde

Onuda yaptırdık canm bi halt kalmadı yapılmayan.
Pgt li 5aa embriyo transferi oldum 6 ay önce serum verildi rahime çizik atıldı ama tutmadı.
Pgt ye de inancım kalmadı bundan sonralarına düşünmüyorum
Canım bende bu konuda daha yeniyim ama gebelik aşısını denediniz mi ? Eşinden alınan antikorlar sana vurulsun aklıma başka bi sebep gelmiyor

Bugün lekelenmem başladı benim biraz moralim bozuldu ama normalmiş sanırım 🤷🏼‍♀️Erken genelik testi yaptım 2. Çizgi biraz silik gibi çıktı
Merhabalar,hayırlı olsun gebeliğiniz.Benim de dün kanamam vardı iğne oldun bugün çok şükür kanamam yok.Yarın ki değerime göre belli olacak son durum.Stres yapmayın normal diyorlar

İnşallah öyledir ne iğnesi veriyorlarki bi ton iğne yapıyorum zaten🙂sinirlerim bozuldu artık yerim kalmadı yapacak🤷🏼‍♀️Öncedende hep düşük yaptım sevinemiyorum hiç bişeye

Back