- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #4.281
Kızlar transferin 12. Günü degeeim 11.28 çıktı başına gelen varmı yükselir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydin canim masallahbetam 166 geldı heralde sorın yok dı mı kızlar çarş 51 di bugun 166 çok şükür
Demekki dogru zaman simdi dilmis canim üzülme demek ne hattime bi yol bizi cok üzüyo yipratiyo maglesefki ama hayirlisi böyleymis durmak pes etmek yok düstügün yerden kalkacaksin dimdik ve bidakine alicaksin yavrunu insallah SabirVe Dua canim..0.1 negatif hayirlisi boylemis umarim senin ve diger arkadaslarin pozifit olur
Masallah gözün aydin canimKızlar sanırım pozitife gidiyorum rabbim nasip eyle bu yolda emek veren herkese nasip eylee bugun 8.günüm düne göre sanki biraz koyulaşmış gibi inşallar gebeyimdir
Ama senin 3. Gün embriyosuymuş ya ya canm aramızda 2 gün fark var zaten gelişim açısından o nedenle dedim neredeyse aynısenınkı daha ıyı gıbı benım 50 yle basladı 10.gün bugun 12 166 oldu şükür.İnşallah artar saglıkla
Bende 20 eylülde transfer oldum 2 Ekim dediler kan testi için normal yaniKızlar bugün dondurulmuş 5. Gün embriyolarimi transfer ettiler. Rabbım hayırlı sonuç verir inşallah.
3 ekimde kan testi yap dedi doktor çok uzun bir tarih değil mi 5. Gün embriyosu için.
Çok sağolun amin inşallahBenim karnımda ağrı olmaya devam ediyor 28 Eylül test günüm inşallah hayırlısıyla pozitifi görürüz size de hayırlı olsun inşallah pozitif olur her isteyenin
Sağlıcakla ilerlesin inşallah.Aldım bakalım yapar mıyımBilmiyorum inanın ben dayanamdım yaptım korka korka hatta bakmadım çıktım sonra silik çizgi gördüm dayanabilirseniz 9. Günde yapın kesin olsun sonra değerler yükseliyor benimde 10 günüm halân silik çıkıyor bugün biraz koyulaştı rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım yine zorlu bi süreç bekliyor olacak kendimi toparlayabilirsemBiz tahliller ve muayene hariç 20 bin transfer ücreti ödedik hiç bi indirim olmadı 3. Transferde de transfer ücreti neyse onu alıyorlar yine indirim yok malesef ilaçlarda 5 bin civarı tuttu ama değişiyordur tabi merkezden merkeze
Yaparsanızda ilk idrar ile yapın ilk bende boş görmüştüm sonraları silik gördüm ümitsiliğe kapılmayın güzel sonuçlar alınSağlıcakla ilerlesin inşallah.Aldım bakalım yapar mıyım
9. Günde testiniz nasıldı acaba atablrmısınuzBilmiyorum inanın ben dayanamdım yaptım korka korka hatta bakmadım çıktım sonra silik çizgi gördüm dayanabilirseniz 9. Günde yapın kesin olsun sonra değerler yükseliyor benimde 10 günüm halân silik çıkıyor bugün biraz koyulaştı rabbim hepimizin gönlüne göre versin
9. Günde testiniz nasıldı acaba atablrmısınuz
8. Gün de bende hiç cizgi cıkmadıda ondan sordumYaparsanızda ilk idrar ile yapın ilk bende boş görmüştüm sonraları silik gördüm ümitsiliğe kapılmayın güzel sonuçlar alın
Yenimi yaptınız8. Gün de bende hiç cizgi cıkmadıda ondan sordum
Allah razı olsun canımMasallah gözün aydin canim
Yenimi yaptınız
Umarım güzel sonuçlar alırsınızyok çarşamba 8. Günümde yaptım en son yarın kan vericem
İnsalalh ama sanmıyorumUmarım güzel sonuçlar alırsınız
Sagol canim oyle demdkki hayirlii buymus rabbim benim icin bylesini uygun gormus tbi simdi uzulmemek elde degilDemekki dogru zaman simdi dilmis canim üzülme demek ne hattime bi yol bizi cok üzüyo yipratiyo maglesefki ama hayirlisi böyleymis durmak pes etmek yok düstügün yerden kalkacaksin dimdik ve bidakine alicaksin yavrunu insallah SabirVe Dua canim..