• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

0.1 negatif hayirlisi boylemis umarim senin ve diger arkadaslarin pozifit olur
Demekki dogru zaman simdi dilmis canim üzülme demek ne hattime bi yol bizi cok üzüyo yipratiyo maglesefki ama hayirlisi böyleymis durmak pes etmek yok düstügün yerden kalkacaksin dimdik❤️🤲🏻 ve bidakine alicaksin yavrunu insallah SabirVe Dua canim..

Bilmiyorum inanın ben dayanamdım yaptım 🙈korka korka hatta bakmadım çıktım sonra silik çizgi gördüm dayanabilirseniz 9. Günde yapın kesin olsun sonra değerler yükseliyor benimde 10 günüm halân silik çıkıyor bugün biraz koyulaştı rabbim hepimizin gönlüne göre versin🤲🥰
Sağlıcakla ilerlesin inşallah.Aldım bakalım yapar mıyım 🥰

Biz tahliller ve muayene hariç 20 bin transfer ücreti ödedik hiç bi indirim olmadı 3. Transferde de transfer ücreti neyse onu alıyorlar yine indirim yok malesef 🙄 ilaçlarda 5 bin civarı tuttu ama değişiyordur tabi merkezden merkeze
Teşekkür ederim canım yine zorlu bi süreç bekliyor olacak kendimi toparlayabilirsem

Bilmiyorum inanın ben dayanamdım yaptım 🙈korka korka hatta bakmadım çıktım sonra silik çizgi gördüm dayanabilirseniz 9. Günde yapın kesin olsun sonra değerler yükseliyor benimde 10 günüm halân silik çıkıyor bugün biraz koyulaştı rabbim hepimizin gönlüne göre versin🤲🥰
9. Günde testiniz nasıldı acaba atablrmısınuz

Eklentiler

• IMG_2507.jpeg
    IMG_2507.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 61
Demekki dogru zaman simdi dilmis canim üzülme demek ne hattime bi yol bizi cok üzüyo yipratiyo maglesefki ama hayirlisi böyleymis durmak pes etmek yok düstügün yerden kalkacaksin dimdik❤️🤲🏻 ve bidakine alicaksin yavrunu insallah SabirVe Dua canim..
Sagol canim oyle demdkki hayirlii buymus rabbim benim icin bylesini uygun gormus tbi simdi uzulmemek elde degil 🥺🥺

Back