- 2 Ocak 2023
- 48
- 30
- 29
Evet oluyor benim de bugün oldu geçti bunlar normal sadece iki kasiklar agirirsa kontrole gidinMerhaba sol kasığınızda batma oluyor mu . Başka hiçbir şikayetim yok ama bu batma beni çok huzursuz ediyor
Teşekkür ederim cevapladığınız içinEvet oluyor benim de bugün oldu geçti bunlar normal sadece iki kasiklar agirirsa kontrole gidin
Ne demek bende bilmediğim şeyler olunca soruyorum her zaman cevaplarım bildiğim bir konu olursa tabiTeşekkür ederim cevapladığınız için
Ne demek bende bilmediğim şeyler olunca soruyorum her zaman cevaplarım bildiğim bir konu olursa tabi
24 eylülSizi ekledim fakat tahmini doğum tarihiniz yok onu da söylerseniz sevinirim.
Tamam canım yarın güncelliyorumKuzum benim kini tablodan güncelleyebilirmisin
Beklenen doğum tarihi 3eylül
Yarın ekliyorumm24 eylül
Son adet tarihi 27 Kasım ilk gebelik yaş 22 konyaDiğer bilgileri de yazarsanız tabloya tam ekleyelim.
Telaslanma canım yat dinlen bol bol ya yerleşme kanamasidir düşükse de doktor progestan ve pruluton iğne verir bol yatış dinlenme önerir sana geçmiş olsun umarım yerleşme kanamasıdırKızlar şuan acile geldim alel acele gece iki buçuk da lekenme geldi şuan kan geliyor ara baktılar kese görmediler şuan yatış verdiler ne düşük ne de bişey demediler kan aldılar sabah bakılacak doktor karar vericek
Bizi haberdar et canımKızlar şuan acile geldim alel acele gece iki buçuk da lekenme geldi şuan kan geliyor ara baktılar kese görmediler şuan yatış verdiler ne düşük ne de bişey demediler kan aldılar sabah bakılacak doktor karar vericek
nledim canım ama neye göre değişti merak ettim. Bat'a göre değil sanırım bu.Kuzum benim kini tablodan güncelleyebilirmisin
Beklenen doğum tarihi 3eylül
Bunu şimdi gördüm ben değişik olmuş valla senin. Peki bir önceki adet tarihin kaçtı? Aralıktan önceki yani. Olsun da bebek nasıl olduğunu boşver . Görmüşsün de bebişi ne güzel :)Doğal olarak biseyleri güncelledim benim bat tarihi 10aralikti ama ben 1aralikta hamile kalmışım erken yumurtlama olmuş üstünde adet gördum 7aralik ta başlayıp 10unda bitti yani bebeğim eylül ün 3ünde doğacak hayırlısıyla insallah
Hayır kuzum bata göre deil bı önceki adet tarihim olrsa da baya uzun oluyorDüze
nledim canım ama neye göre değişti merak ettim. Bat'a göre değil sanırım bu.
İstersen 1aralik yazabilirsinHayır kuzum bata göre deil bı önceki adet tarihim olrsa da baya uzun oluyor
Canım dualarımız seninle , içini ferah tut yerleşme kanamasıdır inş. Bizi de haberdar et.Kızlar şuan acile geldim alel acele gece iki buçuk da lekenme geldi şuan kan geliyor ara baktılar kese görmediler şuan yatış verdiler ne düşük ne de bişey demediler kan aldılar sabah bakılacak doktor karar vericek
Çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin inşallah habersiz bırakma bizi mutlaka yaz bizeKızlar şuan acile geldim alel acele gece iki buçuk da lekenme geldi şuan kan geliyor ara baktılar kese görmediler şuan yatış verdiler ne düşük ne de bişey demediler kan aldılar sabah bakılacak doktor karar vericek
Canım çok geçmiş olsun durumun nedir ?Kızlar şuan acile geldim alel acele gece iki buçuk da lekenme geldi şuan kan geliyor ara baktılar kese görmediler şuan yatış verdiler ne düşük ne de bişey demediler kan aldılar sabah bakılacak doktor karar vericek