2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende Eylül ikiz annesiyim 7+0 dan merhaba tahmini doğum tarihi 03.09.2023

Merhaba hayırlı olsun betahcg değerleriniz nasıldı yükselişini merak ettim benimde çok yüksekti ama tek kese göründü şuan 5+6
Adetime bir gün hala öğrendim gebe olduğumu 72 ile öğrendim ikişer gün arayla 72-19- 401-1282 idi sonra kan vermeyi bıraktım zaten ama eşimin ailesinde ikiz vardı o arti sağlamış olabilir

Adetime bir gün hala öğrendim gebe olduğumu 72 ile öğrendim ikişer gün arayla 72-19- 401-1282 idi sonra kan vermeyi bıraktım zaten ama eşimin ailesinde ikiz vardı o arti sağlamış olabilir
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum benim değerde adetten dört gün sonra baktım 4200 iki sonrası 8900 ordan sonra balmadım bana yüksek gelince değer merak ettik ikiz mi diye ama tek kese göründü. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah

Amin canım rabbim herkesin evladını sağ sağlim bağışlasın insllah doktor ikiz geni anneden geçer dedi anne tarafında olması lazım dedi biz çok dua ediyorduk ikiz olsun diye doktor da öyle deyince ümidi kestik tamamen sonra iki keseyi görünce şok geçirdik doktorumla

Nede güzel olmuş hayırlı olsun bebeğim

Günaydın kızlar 6+0 dan merhaba bir haftalık bulantıdan sonra ilk kusma bu sabah gerçekleşti. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı güzel haberler alalım inşallah

Hamilelikte çok ütopik rüyalar görülür canım düşünüp düşünüp kendine dert etme hayırlı haberlerini bekliyorum

Kuzum dualarım seninle eminim bu defa Rabbim yüzümüzü güldürücek inşallah içini ferah tut güzel haberlerle geliceksin inşallah

Günaydın kızlar ya benim içime birkurt düştü sizinle de paylaşayım istedim . Evde fazladan kalan gebelik testleri vardı artimed t1ct2 yazanlardan eşim de merakından yapsana bir nasıl çıkacak dedi az önce ilk idrarla.denedim cift çizgi çıktı ama benim gecikmenin 5.gunu bugün neden koyu bordo çizgi cikmadida pembe çizgi çıktı anında göründü çift çizgi ama c çizgisi kadar neden koyu dehil acaba kimyasal mi yaşıyorum diye aklım çok bulandı ve çok korkuyorum şuan

Onun pembeliğine morluğuna güvenme illa için rahat edecekse bir beta bakabilirsin

Onun pembeliğine morluğuna güvenme illa için rahat edecekse bir beta bakabilirsin
Bilmiyorum çok korktum içime korku girdi ya içime gebelik belirtileri hala var hiç kimyasal yaşamadım onunla.ayni mıdır Bilmiyorum uyuklama kasik agirisi halsizlik had safhada hele ki göğüs hassasiyeti .. ama ne biliyim kürt düştü aklıma beta baktırmak bana zulüm gibi kan vermeye korkuyorum artık mecbur ayın 26 sini beklicem keseyi görmek için ama bir yandan diyorum ki.kimuasal olsa lekelenmem kanamam falan da olur ama.cok şükür ki hiç yok ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…