4bucuk haftalık falansınız o zaman gayet normalHerkese günaydın
Doktor randevumdan çıktım. Betam dün gece 4330 di. Bugün yine vajinal ultrason yaptı keseyi gördü oluşmuşama şuan içinde birşey göremedim ,1 hafta 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Normal mi
Kese için en fazla 4 haftalık boyutlarda dedi.4bucuk haftalık falansınız o zaman gayet normal
Bende aynıyim hani tatlı tatlı uyku basacakti aksine olan uykularımda firar ettiYa hamilelik hani uyku yapıyordu ya, ben gece yatıyorum 5 ten 6dan sonra hep bir huzursuzluk uykumdan anlamıyorum valla. Sadce akşam tv karşısında arada bir yokluyor uyku.. ben gece yatınca sabah deliksiz uyanırdım yaa
İki kere yumurtlamissinizdir geç çatlamıştır yumurta vs en kesin hafta tayini ultrasonla oluyor canınizi sıkmayın. Hcg değerine göre kese de gayet iyi gözükmüş gözükmediği de oluyor bu değerlerde.Kese için en fazla 4 haftalık boyutlarda dedi.
Son adet tarihine göre 6 haftalık ama boyutu o değil dedi. Birturlu ikna edemiyorum doktoru 22 Aralık'ta yumurtlama olduğuna
Son adet tarihim 27 Kasım
22 Aralık'ta yumurtlama oldu
31 Aralık regl gibi üstüne görme yaşamışım
8 ocakta gebelik öğrendim . Yumurtlama zamanından hesaplayınc normal yani bana göre
Şuan normal diyorsunuz di mi10 gün sonra belli olur
Normal kuzum bende 4200 le gittim karından göremedi vajinal gördü bir hafta sonra gel karnından bakalım dedi akşama gitcem nasipse bakalım ne diycekHerkese günaydın
Doktor randevumdan çıktım. Betam dün gece 4330 di. Bugün yine vajinal ultrason yaptı keseyi gördü oluşmuşama şuan içinde birşey göremedim ,1 hafta 10 gün sonra tekrar bakalım dedi.
Bugün kaç haftalık oldunuzHerkese günaydın
Doktor randevumdan çıktım. Betam dün gece 4330 di. Bugün yine vajinal ultrason yaptı keseyi gördü oluşmuşama şuan içinde birşey göremedim ,1 hafta 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Normal mi
Vallahi ya ben de uyuyacam diye seviniyordum :):)Bende aynıyim hani tatlı tatlı uyku basacakti aksine olan uykularımda firar etti
Son adet tarihine göre 6 ama , boyuta göre 4 haftalık dedi. Beklicez çok gri zone bu diyo. Benim geç yumurtlama oldu 4 hafta olması normal ama doktor korkunç biri olduğu için ağlayarak çıktımBugün kaç haftalık oldunuz
Çok teşekkür ederimİki kere yumurtlamissinizdir geç çatlamıştır yumurta vs en kesin hafta tayini ultrasonla oluyor canınizi sıkmayın. Hcg değerine göre kese de gayet iyi gözükmüş gözükmediği de oluyor bu değerlerde.
Sağlıkla ilerlesin
Kese için en fazla 4 haftalık boyutlarda dedi.
Son adet tarihine göre 6 haftalık ama boyutu o değil dedi. Birturlu ikna edemiyorum doktoru 22 Aralık'ta yumurtlama olduğuna
Son adet tarihim 27 Kasım
22 Aralık'ta yumurtlama oldu
31 Aralık regl gibi üstüne görme yaşamışım
8 ocakta gebelik öğrendim . Yumurtlama zamanından hesaplayınc normal yani bana göre
Şuan normal diyorsunuz di mi10 gün sonra belli olur
Normal canm hepimize aynı diyorlar. Biz biraz acele ediyoruz ve kendimizi insanlarla kıyaslıyoruz. Benim ki de 5+1de keseyi gördük 8. hafta gel dedi diye 2 gündür aklıma geldikçe ağlıyorum :) Neden geç çağırdı bebeğim küçük mü diye :):) Gayet güzel açıklamıştı 6da görülebilir ama görünmezse sen yine üzülecen riske atmayalım direk 8da gel diye :) O zaman anladım ama sonra :):)N
Normal kuzum bende 4200 le gittim karından göremedi vajinal gördü bir hafta sonra gel karnından bakalım dedi akşama gitcem nasipse bakalım ne diycek
Normal canm hepimize aynı diyorlar. Biz biraz acele ediyoruz ve kendimizi insanlarla kıyaslıyoruz. Benim ki de 5+1de keseyi gördük 8. hafta gel dedi diye 2 gündür aklıma geldikçe ağlıyorum :) Neden geç çağırdı bebeğim küçük mü diye :):) Gayet güzel açıklamıştı 6da görülebilir ama görünmezse sen yine üzülecen riske atmayalım direk 8da gel diye :) O zaman anladım ama sonra :):)
Canım benim çok şükür bak değerin çok güzel ilerlemiş doktoru boşver uymadıysa değiştir zaten hep beklemek yani işimiz ben onu anladım keseyi bekle bebeği bekle kalp atışı bekle sabırlı olacağız zor olsa da sen kendine bebişine odaklan tüm olumsuzluklara kapat kendini inşallah bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinSon adet tarihine göre 6 ama , boyuta göre 4 haftalık dedi. Beklicez çok gri zone bu diyo. Benim geç yumurtlama oldu 4 hafta olması normal ama doktor korkunç biri olduğu için ağlayarak çıktım
22 Aralık'ta yumurtlama
31 Aralık kanama
8inde 824 b HCG ile gebe olduğumu öğrendim. Yani 4 hafta olması çok normal yani
Sizin o kanamanız çift yumurtladıysanız spermle bulusamayan yumurtayi atmış olabilirsiniz. Doktorlar frekansinizin tutmasi cok önemli densiz biriymis boşverin.Ama benim doktor beni böyle rahatlatmiyor ki sizler rahatlatıcı konuşuyorsunuz. Bana aciklasa dese ki evet ilginç kanama yaşaman üstüne gormen, geç yumurtlama da olabilir.
Bana tek dediği 6 haftalık olması lazım ama kese 4 haftalık gibi. Eeee ben bu bilgiyle ne yapıyım düşük yapmayı mi bekliyim, üzüleyim mi iyi büyümedi diye. Hiç hesaplamayı bile düzgün yapmadı.
Bakal 10 gün sonra başka doktora gideceğim. Ama ben yumurtlama zamanından eminim. Şuan öyle söylediği gibi geriden gelen bişi yoktur umarım
Amin amin inşallah güzel haberler alırız hepimizCanım benim çok şükür bak değerin çok güzel ilerlemiş doktoru boşver uymadıysa değiştir zaten hep beklemek yani işimiz ben onu anladım keseyi bekle bebeği bekle kalp atışı bekle sabırlı olacağız zor olsa da sen kendine bebişine odaklan tüm olumsuzluklara kapat kendini inşallah bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsin
İnşallah. Bekleyip göreceğiz. Güzel haberi insan hep paylaşmak istiyor ailesi ileSizin o kanamanız çift yumurtladıysanız spermle bulusamayan yumurtayi atmış olabilirsiniz. Doktorlar frekansinizin tutmasi cok önemli densiz biriymis boşverin.
Valla üzülsem söylemeyecek miyim sanki ben ailemdekilere söyledim gittiİnşallah. Bekleyip göreceğiz. Güzel haberi insan hep paylaşmak istiyor ailesi ilebiraz daha bekleyelim öyleyse
Valla üzülsem söylemeyecek miyim sanki ben ailemdekilere söyledim gitti
Ay kızlar annemler geldi 2 gündür bende kalp atışı duymadan söylemiyim dedim ama artık o kadar yoruldum ki annemin memlekette işi çok bana gelince rahatlar dinlenir ama çok yoruldum dün akşam azcık leke geldi peçeteye doktoruma yazdım dinlen dedi sabah mecburen söyledim artık annemde dedi sanki kötü bir şey olsa bana söylemiycen mi napıcaksın Allah izin verirse olur biz sizde ne doktor bildik ne ultrasonlar öyle iyiydi diye Allah ona ömür ömür verdiyse sen ne yapsan hiç bir şey olmaz rahatladım da açıkçasıYaaaaa
Birtek kardeşim biliyor şuan. Benim yaş 37 Anne baba 65lerde ne biliyim kalp atışı görüp paylaşmak daha risksiz geldi.
Nasıl sevinmislerdir sizinkiler ayyyy