- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
Canım grup yoneticimiz yokNormal doğum olursa 40. haftaya kadar bekler
Sen yapar mısın? Bence çok güzel yaparsin. Yapmak istersen destekleriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım grup yoneticimiz yokNormal doğum olursa 40. haftaya kadar bekler
Ah canım yapmak isterdim ama çok yoğun bir dönemden geçiyorum, bence sen de çok güzel yaparsınCanım grup yoneticimiz yok
Sen yapar mısın? Bence çok güzel yaparsin. Yapmak istersen destekleriz.
Bat kaç gün geçti bebiş kan testi verdiğindeBende şuraya yerleseyim . Çiçeği burnunda anne adayı olarak bugünkü kan testimde HCG 360 çıktı .
Ben yapamam ki kuzum liste falan/güncelleme çalışırken çoğu şeyi kaciriyorum ama sen de olabilirsin Ocak grubu yöneticisi olarak deneyimlisin. Ayy çok tatlısın yaa çok seviyorum seniSirius2023 seni de destekleriz
Mervenur277 deneyimli benden daha güzel yapar bu işleri.Ah canım yapmak isterdim ama çok yoğun bir dönemden geçiyorum, bence sen de çok güzel yaparsın
Kız valla Ocak ayı grubum olmasaydı belki yapardım ilgilenirdim ama öyle zor olur anam kizlar var mı başka yiğitMervenur277 deneyimli benden daha güzel yapar bu işleri.
Bebişim sen zaten Ocak ayı grubunda da olmamaliydin Aralık ayıydı senin devret birine gelKız valla Ocak ayı grubum olmasaydı belki yapardım ilgilenirdim ama öyle zor olur anam kizlar var mı başka yiğit
Kız olmuyor ki öyle nasıl devredeyim oluyorsa yapayım kız işte aralığın bitmesini beklemeden Ocak grubunu açarsam böyle olurBebişim sen zaten Ocak ayı grubunda da olmamaliydin Aralık ayıydı senin devret birine gel
Admin i etiketle bakalım olur mu soralım istersen. Almak istemezsen de saygı duyarız bebişimKız olmuyor ki öyle nasıl devredeyim oluyorsa yapayım kız işte aralığın bitmesini beklemeden Ocak grubunu açarsam böyle olur
Yorucu oluyor bebiş ya kalsınAdmin i etiketle bakalım olur mu soralım istersen. Almak istemezsen de saygı duyarız bebişim
Çocukların yaşları kaç
Nasıl arzu edersen bebişimYorucu oluyor bebiş ya kalsın
Aşko varmı sende belirti falan ben şimdilik çok rahatım gaz sancısı dışındaNasıl arzu edersen bebişim
Göğüs agrilarim azaldı bugün karın ağrısı azaldı korkuyorum öyle olmayınca da herşey yolunda mı acaba diye tedirgin oluyorum. Yarın öğleden sonra kontrolüm var. Belki keseyi görürüzAşko varmı sende belirti falan ben şimdilik çok rahatım gaz sancısı dışında
Kizlar sizin kac beta vardi bende 204 du göğüs agrim azaldı kasik ağrım da yok bise olmamıştır dimiGöğüs agrilarim azaldı bugün karın ağrısı azaldı korkuyorum öyle olmayınca da herşey yolunda mı acaba diye tedirgin oluyorum. Yarın öğleden sonra kontrolüm var. Belki keseyi görürüz
İnşallah kuzucum valla bende öyleyimGöğüs agrilarim azaldı bugün karın ağrısı azaldı korkuyorum öyle olmayınca da herşey yolunda mı acaba diye tedirgin oluyorum. Yarın öğleden sonra kontrolüm var. Belki keseyi görürüz
Canım göğüs ağrısı benim de bazen çok sızlıyor bazen bir şey yok bak betan da yüksek çıkmış benim regl iki gün gecimesiyle 74 çıktı betan doktor gebeliğin normal ilerliyor bence dedi asla strese sokuo kendini bebisi de etkilemeKizlar sizin kac beta vardi bende 204 du göğüs agrim azaldı kasik ağrım da yok bise olmamıştır dimi
Benimde perşembe günü randevum var heyecanla bekliyorum hergun sut içmeye başladımİnşallah kuzucum valla bende öyleyim
Canım göğüs ağrısı benim de bazen çok sızlıyor bazen bir şey yok bak betan da yüksek çıkmış benim regl iki gün gecimesiyle 74 çıktı betan doktor gebeliğin normal ilerliyor bence dedi asla strese sokuo kendini bebisi de etkileme
Yaa inşallah güzel haberler alırsın bizimle de paylaş bebiş doğal bal varsa ballı süt de çok iyi olur bende Perşembe tekrar kan vericem sağlık ocağında doktor da pazartesi gel dediiBenimde perşembe günü randevum var heyecanla bekliyorum hergun sut içmeye başladım