- 7 Ağustos 2023
- 303
- 487
Ben 4. Ayda yaşamıştım bunları öyle böyle geçiyor ama işte olan bize oluyor bende 5te olmadı.Kizlar 5.ay ile birlikte (rota ve menenjitlerin de etkisi olabilir) kizima bi guncelleme geldi. Surekli agliyor, herseye sinirleniyor, zaten zar zor emiyordu artik emmiyor ve uyumuyor. Ne yapacagimi sasirdim. Bakiyorum atak falan da degil.sizlerde de boyle bir seyler oldu mu?
Biizm 4. Ay yaptı inşallah bunda olmazYapmadı gülüm ateş. 3 aşı toplamda
Sanırım bende öyle yapıcamBen 12.ayda yaptırırım sadece sanırım
Gercekten olan bize oluyor, mental sagligim bozulduBen 4. Ayda yaşamıştım bunları öyle böyle geçiyor ama işte olan bize oluyor bende 5te olmadı.
Ben yaptırmadım bilmiyorum kuzum yaptıran arkadaşlar görürse yazarlarKizlar 5.ay ile birlikte (rota ve menenjitlerin de etkisi olabilir) kizima bi guncelleme geldi. Surekli agliyor, herseye sinirleniyor, zaten zar zor emiyordu artik emmiyor ve uyumuyor. Ne yapacagimi sasirdim. Bakiyorum atak falan da degil.sizlerde de boyle bir seyler oldu mu?
Bizde bugün olduk inşallah bizde de olmazYapmadı gülüm ateş. 3 aşı toplamda
Al benden de o kadar, emmek istemeyen bebeği emzirmeye çalışmak dünyanın en zor şeylerinden biri saçlarım ağardı vallahiGercekten olan bize oluyor, mental sagligim bozuldu
İnşallah olmaz kuzum 4. Ay aşısı akşam 10 da ateş yapmıştı gece 3 e kadar sürdü sonra düşmeye başladı inşallah bu defa olmaz
Valla bilmiyoruz ki her ay aşı yaptırıyoruz yeter daaİnşallah olmaz kuzum 4. Ay aşısı akşam 10 da ateş yapmıştı gece 3 e kadar sürdü sonra düşmeye başladı inşallah bu defa olmaz
Bacakları ağrıyo baya hareket ettikçe ağlıyor
Daha fazla aşımız kaldımı acaba
Aynen bende çok ağır geçirmiştim hatırlıyorum ana sınıfına gidiyordum büyükbabam başımda beklemişti çocukken kız kardeşi kızamıktan ölmüş çok korkmuştu tüm sınıf olmuştuk toptanBen bebekken aşı olmama rağmen kızamık olmuşum ve çok ağır geçirmişim anaannem bu kız ölecek demişo derece kötü geçirmişim bilemedim şimdi ya muhtemelen yaptırırım
Kızlar weewell yoğurt makinesi ile yoğurt mayalayanlar kaç derecede kaç dak mayaladınız?? Şoktan probiyotik maya aldım deneyecem tavsiye lazımm
Başka kimde vardı bilmiyorum 42de 8 saat. Bitince ötüyor dışarıda biraz bekletip buzdolabına öyle koyuyorum taş gibi oluyor.Melikeben sen de vardı kuzum makine başka kim almıştı
Bende 45 te 8 saat okumuştum bir yerde tamam öyle yapayım. Peki bir soru daha kendi kapanıyor mu sadece ötüyor mu?Başka kimde vardı bilmiyorum 42de 8 saat. Bitince ötüyor dışarıda biraz bekletip buzdolabına öyle koyuyorum taş gibi oluyor.
Işıkları yanıyor ama ısı devam etmiyor kapanıyor ısıtma olayı yine de bekletme içinde bş kere geceye kaldı ben sabah dolaba koydum ekşimişti.Bende 45 te 8 saat okumuştum bir yerde tamam öyle yapayım. Peki bir soru daha kendi kapanıyor mu sadece ötüyor mu?
Allah allah neden ekşidi ısı devam etmiyorsaIşıkları yanıyor ama ısı devam etmiyor kapanıyor ısıtma olayı yine de bekletme içinde bş kere geceye kaldı ben sabah dolaba koydum ekşimişti.
Eşim baya dalga geçmişti benimle ahsjdkd
Arçelik aldım bende ama hala kapalı kutu açıp bakamadım kaç gündür evle ilgilenmektenMelikeben sen de vardı kuzum makine başka kim almıştı
Yani bizde olmamıştı . Aşının etkisi olabilir tabi . Bir şeyler verdiniz mi anne sütünden hariç . Belki hazımsızlık yapmıştır fln ondan dedimKizlar 5.ay ile birlikte (rota ve menenjitlerin de etkisi olabilir) kizima bi guncelleme geldi. Surekli agliyor, herseye sinirleniyor, zaten zar zor emiyordu artik emmiyor ve uyumuyor. Ne yapacagimi sasirdim. Bakiyorum atak falan da degil.sizlerde de boyle bir seyler oldu mu?