2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kizlar 5.ay ile birlikte (rota ve menenjitlerin de etkisi olabilir) kizima bi guncelleme geldi. Surekli agliyor, herseye sinirleniyor, zaten zar zor emiyordu artik emmiyor ve uyumuyor. Ne yapacagimi sasirdim. Bakiyorum atak falan da degil. sizlerde de boyle bir seyler oldu mu?

Ben 4. Ayda yaşamıştım bunları öyle böyle geçiyor ama işte olan bize oluyor bende 5te olmadı.

Ben yaptırmadım bilmiyorum kuzum yaptıran arkadaşlar görürse yazarlar

Gercekten olan bize oluyor, mental sagligim bozuldu
Al benden de o kadar, emmek istemeyen bebeği emzirmeye çalışmak dünyanın en zor şeylerinden biri saçlarım ağardı vallahi

Bizde genel olarak gündüzleri emmeme sorunu var gece sorun yok emiyor, ben gündüz sessiz nispeten karanlık ve kimsenin olmadığı yerde emzirmeye çalışıyorum çünkü en ufak bi seste memeden çekiyor kendini ve uykudan uyanır uyanmaz memeye alıyorum bi böyle emiyor 3 5 dk

Bizde bugün olduk inşallah bizde de olmaz 38 i geçerse calpol ver dedi Sonbahardagel
İnşallah olmaz kuzum 4. Ay aşısı akşam 10 da ateş yapmıştı gece 3 e kadar sürdü sonra düşmeye başladı inşallah bu defa olmaz
Bacakları ağrıyo baya hareket ettikçe ağlıyor
Daha fazla aşımız kaldımı acaba

Valla bilmiyoruz ki her ay aşı yaptırıyoruz yeter daa

benimki de çok ağladı içli içli, arabasına koydum çıktık markete gittik o sırada uyumuştu şu an yüz üstü çevirdi kendini şapşal başımıza bela edecek ağrısını haberi yok

Ben bebekken aşı olmama rağmen kızamık olmuşum ve çok ağır geçirmişim anaannem bu kız ölecek demiş o derece kötü geçirmişim bilemedim şimdi ya muhtemelen yaptırırım
Aynen bende çok ağır geçirmiştim hatırlıyorum ana sınıfına gidiyordum büyükbabam başımda beklemişti çocukken kız kardeşi kızamıktan ölmüş çok korkmuştu tüm sınıf olmuştuk toptan

Kızlar weewell yoğurt makinesi ile yoğurt mayalayanlar kaç derecede kaç dak mayaladınız?? Şoktan probiyotik maya aldım deneyecem tavsiye lazımm

Bende 45 te 8 saat okumuştum bir yerde tamam öyle yapayım. Peki bir soru daha kendi kapanıyor mu sadece ötüyor mu?
Işıkları yanıyor ama ısı devam etmiyor kapanıyor ısıtma olayı yine de bekletme içinde bş kere geceye kaldı ben sabah dolaba koydum ekşimişti.
Eşim baya dalga geçmişti benimle ahsjdkd

Merhaba kızlar ben 2023 kasım anneleri grubundayım. Sizin bebekleriniz bizden büyük olduğu için sizlere bir şey sormak istiyordum. Bebeğim önümüzdeki salı günü dördüncü ay aşısı olacak. Birinci ve ikinci ay aşıları hiç ateş yapmadı. Pek huzursuzlukta yapmadı tam tersine çok uyku yapmıştı ikiside. Bu dördüncü ay aşısı çok ateş yapıyor mu? Bir de huzursuzluğu uzun sürüyormuş deneyimlediğiniz kadarıyla doğru mu bunlar?

Yani bizde olmamıştı . Aşının etkisi olabilir tabi . Bir şeyler verdiniz mi anne sütünden hariç . Belki hazımsızlık yapmıştır fln ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…