Merhaba . Bizde hiç bir aşı ateş veya huzursuzluk yapmadıMerhaba kızlar ben 2023 kasım anneleri grubundayım. Sizin bebekleriniz bizden büyük olduğu için sizlere bir şey sormak istiyordum. Bebeğim önümüzdeki salı günü dördüncü ay aşısı olacak. Birinci ve ikinci ay aşıları hiç ateş yapmadı. Pek huzursuzlukta yapmadı tam tersine çok uyku yapmıştı ikiside. Bu dördüncü ay aşısı çok ateş yapıyor mu? Bir de huzursuzluğu uzun sürüyormuş deneyimlediğiniz kadarıyla doğru mu bunlar?
Hatta bizimki öyle 8 saat bitmesini beklemeye gerek kalmıyor bende 5 saatte alıp dışarıda bekletip buzdolabına koydum taş gibiydi ..Başka kimde vardı bilmiyorum 42de 8 saat. Bitince ötüyor dışarıda biraz bekletip buzdolabına öyle koyuyorum taş gibi oluyor.
Çok teşekkür ederimMerhaba . Bizde hiç bir aşı ateş veya huzursuzluk yapmadıilk aşı bir şey yapmazsa 2.de yapmıyor genelde .
Bu ay yani o meşhur ay 4.ay uyku gerilemesi ayı . Bütün annelerin korkulu rüyası . Ve genelde uyku düzenine bu ayda başlanıyor zor olsa da bi rutin oluşturuluyor.
Uyku gerilemesi genelde hiç bir sebep yokken büyüme atağı ayı diye geçer . Her şeyin farkında olmaya başladığı ay . Annesi artık o anne karnında ki hissiyat bitti dünyaya adapte olmaya başlıyor bu yüzden geceleri sık sık uyanması . Sebebisin krizleri normal . Hiç telaş yapma evet biraz yorulacaksın ama geçecek , geçmez sanıyorsun ama geçiyor .
Bi de çok takılma ; 4.ay bitiyor diş başlıyor☺ bitmiyor bunların atakları
Bizde de ateş yapmadı 4. Ay aşısı ama 4. Ay genel olarak aşırı huzursuz huysuz uykusuz bir aydı hala uykuları düzeldi diyememMerhaba kızlar ben 2023 kasım anneleri grubundayım. Sizin bebekleriniz bizden büyük olduğu için sizlere bir şey sormak istiyordum. Bebeğim önümüzdeki salı günü dördüncü ay aşısı olacak. Birinci ve ikinci ay aşıları hiç ateş yapmadı. Pek huzursuzlukta yapmadı tam tersine çok uyku yapmıştı ikiside. Bu dördüncü ay aşısı çok ateş yapıyor mu? Bir de huzursuzluğu uzun sürüyormuş deneyimlediğiniz kadarıyla doğru mu bunlar?
Hiç korkma ateş yapsa da 1 gün sürüyor sonra geçiyor, ben hatırlayamadım bile notlarıma bakıp gördüm aşının ertesi gün ateş yapmış, bizimkinin aşı yeri de şişmişti biraz ondan dolayı ağrısı huzursuzluğu olmuştuMerhaba kızlar ben 2023 kasım anneleri grubundayım. Sizin bebekleriniz bizden büyük olduğu için sizlere bir şey sormak istiyordum. Bebeğim önümüzdeki salı günü dördüncü ay aşısı olacak. Birinci ve ikinci ay aşıları hiç ateş yapmadı. Pek huzursuzlukta yapmadı tam tersine çok uyku yapmıştı ikiside. Bu dördüncü ay aşısı çok ateş yapıyor mu? Bir de huzursuzluğu uzun sürüyormuş deneyimlediğiniz kadarıyla doğru mu bunlar?
Dışarda ne kadar bekletiyorsunuzHatta bizimki öyle 8 saat bitmesini beklemeye gerek kalmıyor bende 5 saatte alıp dışarıda bekletip buzdolabına koydum taş gibiydi ..
Zaten çok sıcak olmuyor iyice soğuyor koyuyorum .. oda ısısında 20-25 dk bekletiyorum ..Dışarda ne kadar bekletiyorsunuz
Evin içi sıcakAllah allah neden ekşidi ısı devam etmiyorsa
Yaaa son çıkandan mııı hayalim oydu yaaaaArçelik aldım bende ama hala kapalı kutu açıp bakamadım kaç gündür evle ilgilenmekten
Olgunlaşmamıştır oKızlar siz avokadoyu nasıl veriyorsunuz ya . Çatalla ezilmiyor mecburen blenderdan geçireceğim fazla geçirmekte istemiyorum.
Yakın olsak ben alırdım vana da evdejiler yetmedi gratiste indirim varmış ama ben alana kadar premium soft bitti 3 paket mutlu bebek aldım hesaplarıma göre o civarda 7 kg olmuş olacakGoon 3 no 7.5 kg’ya ciddi sıkmaya başladı, açılmamış 1 paket daha var off
Hem 9 hem 12 mi, bilmem ki ben genelde sorgulamıyorum üniversite hastanesine gidiyorum ne önerirlerse oGünaydın kızlar
Sağlık ocağındam6. Ay aşılarımızı olduk yaygın kızamık vakası varmış bundan dolayı 12. Ay kızamık aşısını 9. Aya çekmişler yapılsa da yapılmasada 12. Ay yine kızamık yapılacakmış
Sizler yaptıracakmısınız ne düşünüyorsunuz?
Aşıları yeni olduysa bir iki gün sürüyor huzursuzluk menenjitlerdeKizlar 5.ay ile birlikte (rota ve menenjitlerin de etkisi olabilir) kizima bi guncelleme geldi. Surekli agliyor, herseye sinirleniyor, zaten zar zor emiyordu artik emmiyor ve uyumuyor. Ne yapacagimi sasirdim. Bakiyorum atak falan da degil.sizlerde de boyle bir seyler oldu mu?
Ne kadara aldın ya ben de migrostan aldım bugun vivo diye bişey 50 küsür tl idi 20 kg yogurt yapar diyo hayatımda ilk defa yapcam fjfjKızlar weewell yoğurt makinesi ile yoğurt mayalayanlar kaç derecede kaç dak mayaladınız?? Şoktan probiyotik maya aldım deneyecem tavsiye lazımm
Melikeben sen de vardı kuzum makine başka kim almıştı
ben hatırlamıyorum 4. Ayda ateş ama genelde ilk ayda yapmıyosa diğerinde de yapmıyorMerhaba kızlar ben 2023 kasım anneleri grubundayım. Sizin bebekleriniz bizden büyük olduğu için sizlere bir şey sormak istiyordum. Bebeğim önümüzdeki salı günü dördüncü ay aşısı olacak. Birinci ve ikinci ay aşıları hiç ateş yapmadı. Pek huzursuzlukta yapmadı tam tersine çok uyku yapmıştı ikiside. Bu dördüncü ay aşısı çok ateş yapıyor mu? Bir de huzursuzluğu uzun sürüyormuş deneyimlediğiniz kadarıyla doğru mu bunlar?
Demir ilacından sonra veriyorum ben sevdi baya 1 cay kasıgı veriyodum simdi ek gıdaya da gectim biraz saha arttırdım bu aylarda yani 9 aya kadar 60 ila 120 ml yemekle beraber su öneriliyorKızlar ya sizin bebelerde çok su içiyor mu ? Benimki suya çok düşkün ver sürekli içerseviyor suyu. Fazla vermek iyi mi bilemedim
6.aydan sonra talep ettiği kadar verebilirsiniz diyodu sanki doktorlarKızlar ya sizin bebelerde çok su içiyor mu ? Benimki suya çok düşkün ver sürekli içerseviyor suyu. Fazla vermek iyi mi bilemedim
Son çıkan şu kefir yapansa hayır o değilYaaa son çıkandan mııı hayalim oydu yaaaa
Ya ben ilk defa bugün suluğunda verdim hiç sevmedi kusturdu resmen kendini bilemedim öncesinde probiyotik damlasını vermiştim ondan mı böyle oldu, resmen midesini bulandırdı sudanKızlar ya sizin bebelerde çok su içiyor mu ? Benimki suya çok düşkün ver sürekli içerseviyor suyu. Fazla vermek iyi mi bilemedim
Bio gurme labneymiş göremedım ben ya onuKızlar bebeklere Migros bahçıvan labne öneriliyordu değil mi
Ayy evet verirdim valla neyseki 72 li paket günde 5 tane kullanağımı düşünürsek yaklaşık 15 güne biterYakın olsak ben alırdım vana da evdejiler yetmedi gratiste indirim varmış ama ben alana kadar premium soft bitti 3 paket mutlu bebek aldım hesaplarıma göre o civarda 7 kg olmuş olacak
dikloron diyecejtim ki yazmış