- 1 Nisan 2022
- 2.681
- 1.590
- 38
Ay ne bileyim ya özendim bende yapsa hoşuma giderYapar kuzum biz annemlere geldik ya burda yaptı evde babasına yapmıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne bileyim ya özendim bende yapsa hoşuma giderYapar kuzum biz annemlere geldik ya burda yaptı evde babasına yapmıyordu
Nerde yaptırılıyor o da güzel fikir ya görsel atarsın bizeÇook tatlıymış :) Ben kolye yaptırdım bebeğimin saçı ve sütümden.. yarın kargoya veriliyor. Gelince atacaktım size foto ama konu olmuşken söyleyeyim..
Yok ya üzülüyorsun da bir yandan dudağını bükünce kıyamıyor insanAy ne bileyim ya özendim bende yapsa hoşuma gider
Bir kaç insta sayfası var kuzm yarın görsel gelsin atarımNerde yaptırılıyor o da güzel fikir ya görsel atarsın bize
Burda biri yapmıştı ondan çaldım fikriBuraya da atarsın biz de bakalım
Canım benim memeden kesme tabiki. Ki kesmeye kalksan onda kolay olmayacak. Bir süre eşin uyutsun geceleri bebeği. Evet zor olacak ama alışacak. Senin kokunu aldıkça meme geliyordur aklına. Profesyonel yardım alabilirsin istiyordun zaten. Bence erteleme daha fazla. Yıprandın çünkü çok. Senin sakin olman lazım bu uyku işi içinKızlar, çıldırma ve ciddi ciddi memeden kesme düşüncesinin yerleştiği bir noktaya geldim artık. Meme bağlılığı değil bu başka bir boyut. Beni Philips avent emzik olarak kullanıyor resmen, uyuttum 21.00 da. Şu saate kadar 8 kere uyandı emiyor 5-10 dakika uyuyor. Ya ben napcam bu olayı, bir de burnum akıyor halsizim çok fena genzim dolu 3 yıldır ilk kez hasta oldum dikkat ede ede. Dün gece de böyleydi sabaha karşı ağladım artık 20-30 dakikada bir uyanınca gerçekten çöktüm. Ağlıyor kucağıma aliyorum emzik verip sakinleştirmeye uğraşıyorum, yatakta pis pis yapıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor ben nerelere gideyim artık.
Kızlar, çıldırma ve ciddi ciddi memeden kesme düşüncesinin yerleştiği bir noktaya geldim artık. Meme bağlılığı değil bu başka bir boyut. Beni Philips avent emzik olarak kullanıyor resmen, uyuttum 21.00 da. Şu saate kadar 8 kere uyandı emiyor 5-10 dakika uyuyor. Ya ben napcam bu olayı, bir de burnum akıyor halsizim çok fena genzim dolu 3 yıldır ilk kez hasta oldum dikkat ede ede. Dün gece de böyleydi sabaha karşı ağladım artık 20-30 dakikada bir uyanınca gerçekten çöktüm. Ağlıyor kucağıma aliyorum emzik verip sakinleştirmeye uğraşıyorum, yatakta pis pis yapıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor ben nerelere gideyim artık.
Çok geçmiş olsun bu sene farklı virüsler çıktı vücut yeni tanıştığından ağır atlatıyor rabbim yavrularımızı da bizleri de korusunBu seferde abimiz ses kısıklığı öksürük derken hasta oldu ne olduğunu anlamadan bana da bulaştı şuan grip oldum
Bu sene yakamızdan düşmedi bu hastalık
Aynen imkanın varsa bırak hiçbir bebek annesinden ayrılmasınYarım çalışmayı Nisan sonuna kadar yapıp bırakacaktım ama böyle yaparsa bırakacağım
Benimki de öyle sadece geçmesini bekliyorum akşam oturdum ağladım yemek yiyemedim diye. Hepsi geçecek sabredelimKızlar, çıldırma ve ciddi ciddi memeden kesme düşüncesinin yerleştiği bir noktaya geldim artık. Meme bağlılığı değil bu başka bir boyut. Beni Philips avent emzik olarak kullanıyor resmen, uyuttum 21.00 da. Şu saate kadar 8 kere uyandı emiyor 5-10 dakika uyuyor. Ya ben napcam bu olayı, bir de burnum akıyor halsizim çok fena genzim dolu 3 yıldır ilk kez hasta oldum dikkat ede ede. Dün gece de böyleydi sabaha karşı ağladım artık 20-30 dakikada bir uyanınca gerçekten çöktüm. Ağlıyor kucağıma aliyorum emzik verip sakinleştirmeye uğraşıyorum, yatakta pis pis yapıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor ben nerelere gideyim artık.
Ben pirinç unu kullandım pekmez normal ama keçi boynuz pekmezi çok iyimişKızlar ilk başta hangi un ve pekmez kullanılıyor ..
Bazı bebekler böyle ya benimki de aynı, tr gittiğimizde biri bardı oda diyordu 1,5 yaşına kadar hep emzik gibi kullandı beni sonra memeden kestim gece uyusun diye ama etki etmedi , ben artık istemesem de kendi yanımda uyutuyorum çünkü aksi taktirde uyuyamıyorumKızlar, çıldırma ve ciddi ciddi memeden kesme düşüncesinin yerleştiği bir noktaya geldim artık. Meme bağlılığı değil bu başka bir boyut. Beni Philips avent emzik olarak kullanıyor resmen, uyuttum 21.00 da. Şu saate kadar 8 kere uyandı emiyor 5-10 dakika uyuyor. Ya ben napcam bu olayı, bir de burnum akıyor halsizim çok fena genzim dolu 3 yıldır ilk kez hasta oldum dikkat ede ede. Dün gece de böyleydi sabaha karşı ağladım artık 20-30 dakikada bir uyanınca gerçekten çöktüm. Ağlıyor kucağıma aliyorum emzik verip sakinleştirmeye uğraşıyorum, yatakta pis pis yapıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor ben nerelere gideyim artık.
Benim kız da 2,3 gündür bunları yapıyor çok tatlı oluyor yaBenimki yapıyor yaa. Annemdeyim sabah bebek uyanınca emzirip anneme verdim uyuyayım diye 1 saat zor durmuş sonlara doğru sürekli odada bakınıp dudak büküp ağlıyormuş kapıya bakıyormuş ben sesini duyunca gittim bir çığlık bir gülme var ya içim gitti .. uykusu gelince yada yabancı biri kucağına qlınca da hep gözler bende takip ediyor filan kıyamam ya çok üzülüyom
Ay çok güzel nasıl yaptıra biliriz ya ? Yapılan yeri bana da atınBen de kestiğim saçını saklıyorum Betüş’ümün. Böyle bir şey yapsam gereksiz mi sizceEki Görüntüle 3386126
Dinamikcocuk diye insta hesabı varmış . İlk dişini ekleyenler de oluyormuşAy çok güzel nasıl yaptıra biliriz ya ? Yapılan yeri bana da atın
Bende ağlamıyor ya bende bu durumu garipsiyorumYok ya üzülüyorsun da bir yandan dudağını bükünce kıyamıyor insan
Bana yapmıyor .Benim kız da 2,3 gündür bunları yapıyor çok tatlı oluyor ya
Kuzum eminim sabah gerçekten aşırı dolu bir bez le uyanıyor hatta taşıyor bezi cişten. Gün içinde de böyle, sürekli burnunu boynuma göğsüme sürtüyor meme içinEki Görüntüle 3386152
Şöyle bi yazı buldum canım gece uyumaya bırakınca karnının tok olduğuna emin misin
Bebiş de belki hastalik başlangıcı vardır, başı ağrıyordur , boğazı acıyordur, susuyordur ondan uyuyamıyor ama çok da uykusu vardır. O yüzden geçici bir durum diye düşünüp o talep ettikçe meme verin benceKızlar, çıldırma ve ciddi ciddi memeden kesme düşüncesinin yerleştiği bir noktaya geldim artık. Meme bağlılığı değil bu başka bir boyut. Beni Philips avent emzik olarak kullanıyor resmen, uyuttum 21.00 da. Şu saate kadar 8 kere uyandı emiyor 5-10 dakika uyuyor. Ya ben napcam bu olayı, bir de burnum akıyor halsizim çok fena genzim dolu 3 yıldır ilk kez hasta oldum dikkat ede ede. Dün gece de böyleydi sabaha karşı ağladım artık 20-30 dakikada bir uyanınca gerçekten çöktüm. Ağlıyor kucağıma aliyorum emzik verip sakinleştirmeye uğraşıyorum, yatakta pis pis yapıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor ben nerelere gideyim artık.
Kıyamam ah bu uykusuzlukKızlar, çıldırma ve ciddi ciddi memeden kesme düşüncesinin yerleştiği bir noktaya geldim artık. Meme bağlılığı değil bu başka bir boyut. Beni Philips avent emzik olarak kullanıyor resmen, uyuttum 21.00 da. Şu saate kadar 8 kere uyandı emiyor 5-10 dakika uyuyor. Ya ben napcam bu olayı, bir de burnum akıyor halsizim çok fena genzim dolu 3 yıldır ilk kez hasta oldum dikkat ede ede. Dün gece de böyleydi sabaha karşı ağladım artık 20-30 dakikada bir uyanınca gerçekten çöktüm. Ağlıyor kucağıma aliyorum emzik verip sakinleştirmeye uğraşıyorum, yatakta pis pis yapıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor ben nerelere gideyim artık.