Tek tek veriyorum canım. Havuç verdim. Bugün tatlı patatese başlıyorum. Ben 6. Ayda millet nasıl veriyor onu merak ettim canım. Ne ara tadım bitiyor da hemen kahvaltıya geçiyorlar ya da biten tadımlar kahvaltı olarak verip ikinci öğünde mi tadımlara devam ediyorlar diye merak ettimn
Evet ben de böyle gideceğim canım en mantıklısı bu geliyor. Demek ki 1 aya bitiyor temel şeyler
Evet bizimki de daha tam tepki vermiyor. Bizimle oturuyor yemek vakitlerinde aslında biliyor ama daha tam istemiyor sanırım. Demir ilacına da ilk başta tepki veriyordu kendim yiyor givi yaparak gülerek oyun şeklinde alıştırdım bu da öyle olacak galiba
Evet ya bu iş kitapla olacak iş değil. Aileye, çocuğa göre gitmesi lazım. Bir de içine girdikçe alışacak gibiyiz. Gene doğru söylemiş
Dediklerini ekran görüntüsü olarak aldım festii. Ben ilk başta çok kurallara takıldım şimdi zamanı gelince başa çıkamadım bence. Yok tuz böbreklerine zararlı yok hazır organik tarhana olmalı, salça olmamalı derken boğuldum. Geçen gün çay kaşığı ucu ile tarhana çorbası yapmıştım ondan verdim. Onu yalana yalana yedi ama havuçla başa çıkamadı
biraz kitap biraz anam babam usulü gideceğim. Tatsız tuzsuz yemekler şöyle ekstra bir tuz olmadığı sürece zararı olmaz ama böbrekler daha tam gelişmediği için zarar diyorlar o yüzden bana mantıklı geliyor. Bizim verdiklerimizden verirken çok takılmayacağım kaşık kaşık yemeyecek sonuçta. Un konusunda da şunu okumuştum. Beyaz un içerik olarak besleyici değil. Bebeklerde çok az yedikleri için bir kaşık un koyuluyor zaten onun da buğdayın verimli işe yarayan kısmı olsun isteniyor. Bana mantıklı geliyor. Sürekli devam edilemez belki bazılarına ama aile olarak tam buğday, çavdar ekmeği gibi şeyleri hayatımıza atabiliriz diye düşünüyorum. Ben keçiboynuzu özü ve dut özü almayı planlıyorum.
Evet canım yemek zamanlarında hep yanımızda 15 gündür mama sandalyesi mutfakta ondan oturuyor. Ondan öncede kucakta, oyuncağında oturuyordu. Evet çok zorlamadım denemeye devam
Kızlar hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim
gerçekten iyi ki varsınız