- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
Ooo gelmiş güle güle kullanın çok tatlııÇok eğlenceli
Eki Görüntüle 3385983
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo gelmiş güle güle kullanın çok tatlııÇok eğlenceli
Eki Görüntüle 3385983
Parmağa yakmayacak kıvamda olucak , ılıktan biraz sıcak olucak şekilde önce yoğurdu birazcık sütten al karıştır sonra kalan süte ekle 6 saat beklesin yoğurt oluyor ben böyle yapıyorumKızlar benim yoğurdum hiç mayalanmadı yani süt kıvamını koruyor fırında 50 50 derece 5 dakika ısıttım 6 saat boyunca da mayaladığım sütü koydum bir açtım baktım ki hala süt kıvamında neyi yanlış yapmış olabilirim sizce 1 litre altın sütü ısıttım parmağı yakacak kıvamı getirdim bir yemek kaşığı yoğurt mayası koydum sizce neyi yanlış yaptim
Güle güle kullanın canım linkini bana da aytamısın ya o gün baktım 20 bin di fiyatıÇok eğlenceli
Eki Görüntüle 3385983
Sağol kuzumOoo gelmiş güle güle kullanın çok tatlıı
300 lira daha indirim gelmiş eşim diyoedu dur atayımGüle güle kullanın canım linkini bana da aytamısın ya o gün baktım 20 bin di fiyatı
Sağol canımGüle güle kullanın canım linkini bana da aytamısın ya o gün baktım 20 bin di fiyatı
İnternetten aslında bi tık büyük beden almak lazım demek ki garanti olsun diye .pijamalara bakayım ben deBen enucuzbebekmarketten pijama ve fitilli tulum almıştım. Tulum 0-3 ay olmasına rağmen kızım 1 aylıkken küçük gelmeye başladı dokusu hafif naylonumsuydu pek sevemedim. Ama pijamalar çok güzeldi dokusu da bedeni de çok memnum kaldım
Yaaaa ne güzellll yaptık bir çılgınlık bizimkide geldi ama daha kuramadık kurunca foto atarım
Biz daha tam oturmuyoruz yani ara sıra oturtuyorum ben. Sence globber gerçekten 10. Aydan itibaren mi kullanılmalı? Ben desteksiz oturmayı öğrendiğinde kullanmak istiyorum bir fizyoterapist olarak yorumunu merak ettim canım
Canım ben yeni okuyorum bu yazışmaları konuşulduğumu bilmiyorum ama Kuzu etini vermemizin sebebi sindirimi kolay olması henüz bağırsakları gelişmediği için sindirimi kolay diye kuzu eti tercih ediyoruz ama su olarak vereceğin için dana etini suyunu vermende sıkıntı yok zaten su şekline vereceksin yani onu sindirmeyecek Benim bildiğim böyleSana böyle diyorum da bende aynı yollardan geçtim. Az çok birbirimizi tanıyoruz, tahmin edebiliyoruz. Bende rahat olamıyorum bazı konularda o yüzden yazmak istedim özellikle çünkü damdan düşenin halinden damdan düşen anlar inan silince herkesi o kadar rahatladım ki.. oh be kendimle gurur duymaya bile başladım. Derli toplu evler, koydun mu uyuyan, çatır çatır ingilizce konuşan ama asla(!) tv,telefon,tablete maruz kalmayan bebeler, foşur foşur 200-300ml sütler. Hı hı oldu. İnanmıyorum. Vallahi rahatladım öneririm hahah
Sen zaten süzmüşsün bilgileri farkındasın da herşeyin. Kendine güven Söylediğin herşeye katılıyorum bu arada. Ben yemekleri tuzsuz yapıyorum artık ama sıfır olmuyor çünkü el yapımı salçam var ve tuzlu ama zararlı derecede değil. Un gibi gibi şeyler yemeklerde hiç kullanmam. O yüzden ona da gerek yok. Hatta bebeklerinizi ekmekle azcıkta olsa tanıştırın. Yeni araştırmalar 8. Aya kadar ekmekle (glutenle) tanışmayan bebeklerin çölyak riskinin yüksek olduğunu göstermiş.
bize doktor gündüz çorbasını sebzelerle zenginleştir akşam ise kuzu eti dedi. Şimdi enginar ve havuç seçtim. Rendeleyip buz kalıplarında porsiyonlayıp dolaba atıcam. Ve et suyu ile dondurucam. Her çorbaya 1 küp. Et suyuna karar veremiyorum kuzu eti yedirip dana et suyu olmaz gibi geliyor. Ona karar vermedim işte. Bu gittiğimde onu da sorucam.
Sağol canımSağol canım
İndirim gelmemiş bu arada yanlış alarm
Ben 2 yaş aldım iyi yapmışım bikini geldi çok tatlı resim koyarım nazenin i emziriyorum şimdi uyusun öyleMelikeben bikini geldi mi? Bizimki geldik 9 aylıkken gideceğiz diye 1 yaş almıştım altı şimdi anca oldu
İyi yapmışsın çünkü bunlar sanırım bezsiz hesaplamışlarBen 2 yaş aldım iyi yapmışım bikini geldi çok tatlı resim koyarım nazenin i emziriyorum şimdi uyusun öyle
Ya ben de cok severek bi alışveriş yaptım adını hatırlamadıgım bi siteden, kalıpları kucuk diye hepsini bi buyuk beden gonderdiler neyi ne zamana almıştım jafam karıstı. Kumasşarı vs iyi ama ben yine de internet alışverişine tovbe ettimBu siteyi önerenler olmuş bunda da kumaşları iyi diyor ama öyle midir acep
Bak newmama da 5.5 aylıkken baslıyo bi de 15 gunden bişey olmaz bence. Bem senin yerinde olsaö biberon verirdim memeyi reddetmeyevel bebek reddetmiyo ben nerdeyse en bastan beri veriyorum biberon sırıngayı beceremedim kasık biberonu da döktüm bi mochinin kadehi iyiydi onu da kedim top yaptı kendine biberonla kıymetli sütümü dökmeden sacmadan verdim reddetmedi. Şans tabi ama 70 80 100 her kacsa ml kaşıkla cok yorucu olur benceKızlar selam. Bugün 5. Ay kontrolümüz vardı. Aslında ek gıdaya 1 ay sonra başlatacaktı doktorumuz ama ben Martta çalışmaya başlayacağım için 5,5 aylıkken başlayacağız. Vicdan yaptım benim yüzümden erken ek gıdaya başlayacak diye bir de işe başlayınca biberon yerine kaşıkla verin anne sütünü dedi meme reddi olmaması için. Kafam karışık baya ne yapacağım bilmiyorum
Benim doktorum 4 aylıkken baslicakmis zor tuttuk bişi olmaz 15 günden hiiic kafana takma bence.Kızlar selam. Bugün 5. Ay kontrolümüz vardı. Aslında ek gıdaya 1 ay sonra başlatacaktı doktorumuz ama ben Martta çalışmaya başlayacağım için 5,5 aylıkken başlayacağız. Vicdan yaptım benim yüzümden erken ek gıdaya başlayacak diye bir de işe başlayınca biberon yerine kaşıkla verin anne sütünü dedi meme reddi olmaması için. Kafam karışık baya ne yapacağım bilmiyorum
Ya ben de cok severek bi alışveriş yaptım adını hatırlamadıgım bi siteden, kalıpları kucuk diye hepsini bi buyuk beden gonderdiler neyi ne zamana almıştım jafam karıstı. Kumasşarı vs iyi ama ben yine de internet alışverişine tovbe ettim
Bak newmama da 5.5 aylıkken baslıyo bi de 15 gunden bişey olmaz bence. Bem senin yerinde olsaö biberon verirdim memeyi reddetmeyevel bebek reddetmiyo ben nerdeyse en bastan beri veriyorum biberon sırıngayı beceremedim kasık biberonu da döktüm bi mochinin kadehi iyiydi onu da kedim top yaptı kendine biberonla kıymetli sütümü dökmeden sacmadan verdim reddetmedi. Şans tabi ama 70 80 100 her kacsa ml kaşıkla cok yorucu olur bence
Cjfjjffj okuduğum bi kitapta ekmeği hafifçe kızartqrak verebilirsin diyo. Yumuşak olmayacak asırı sert olmayacak bogazında kalmayacak ama ısırılınca da kopacak bi kıvam tabi blw bebeği bu Yaselii ffestinalente
O şarkıcı değil miydi ya çocuk koltuğun arkasında ekmek yiyor gizlice gülmemeliyimSiz öyle yazınca aklıma, çocuğuna 3 yaşına kadar ekmek vermeyip, çocuk ağladığında koklayabilirsin ama yiyemezsin diyen "influencer" geldi. Çocuk kokluyor sarılıyor ama yiyemiyordu
Evet ya bir de emzirmeyi bırakmışti, elveda diye post paylaşmış kızını paylasip ağlayarak. Gerçekten kızına bişey oldu sanmıştım sinirimi bozduO şarkıcı değil miydi ya çocuk koltuğun arkasında ekmek yiyor gizlice gülmemeliyim
Evet ya bir de emzirmeyi bırakmışti, elveda diye post paylaşmış kızını paylasip ağlayarak. Gerçekten kızına bişey oldu sanmıştım sinirimi bozdu
bilgi verildiAy kim o