- 5 Nisan 2023
- 126
- 186
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç gündür gündüzleri uyumayınca, memede daha sık durunca sütümün yetmediğini düşündüm şuan rezene çayımı içiyorum az önce başım da döndü, çok sık emzirdim son zamanlar ve bu bünyeme fazla geldi sanırım. Görünürde diş yok, son atağı yeni atlatmıştık ama atakmış 23 haftalık şuan. Nasıl dayanıcam bilmiyorum şimdiden tükenmiş hissediyorum. Eki Görüntüle 3383528
Benim oğlum da böyle maalesef emzirmeden tekrar uykuya dönmüyor geceleri. Bende yeter ki uyusun diye her kalktığında mecburen emziriyorum sık sık da uyanıyor zaten ilerde düzelirler inşallahAnnelerin vicdani susmuyor
Kızım meme-uyku ikilisini aşırı bağdaştırmış durumda. Artık gece yarım saatte bir uyanıyor. Emzik -pışpıs- kucak - ayak hic bir yöntemle uykuya dönemiyor. Ama memeyi ağzına aldığı vakit saniyesinde uyuyor.
Sonuç olarak ikimiz de çok kalitesiz uykular yaşıyoruz. Bugün dedim ki emzirip mayistirip yatağa koyayım. Öyle yaptım tabi çığlık kiyamet. Kucağıma alıp sakinlestirp tekrar yatağa koymaya başladım ve kucağıma aldığım an iki elimle yanağımi tutup yanağımi emmeye başladı. Ya bu nasıl bı şey yanağımi kavramaya emmeye çalışıyor elimle çektim, elimi emmeye çalışıyor. Kötülük mu ediyorum bilmiyorum çok üzüldüm onu böyle görünce bunu her kucağa alisimda yaptı. Minicik daha ve meme ile yanağı ayırt bile edemiyor bense ona en doğal hakkı olan memeyi vermiyorum, acımasızlık mi bu
Öyle gerçekten, bu ataktan önce akşam 8'den sabah 8'e kadar uyuyordu yeni yeni, gündüz uykularını düzene sokmak kalmıştı. Şimdi yine her şey tepetaklak. Hemen ilk olarak sütümüzün yetmediğini düşünmek yanlış aslında ama elde değil, doktor aksini demedikçe devam.Ataklar hiç bitmiyoki ya asla bir düzen kurulamıyor
Saatleri düzenleme kısmında takıldım kaldım ben daha tam diyorum böyle olur gibi bişey çıkıyo
Ya dişten yatamıyo ya hasta ya atak
Bizimkide hep memede ya öylede uyumaya başladı ve sık emiyor yani bende sütüm yetmiyomu diyorum açıkçası
Liiink
Çok teşekkür ederimOG natural Organik Tam Yulaf Unu 200 Gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
OG natural Organik Tam Yulaf Unu 200 Gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
OG natural Hurma Püresi 320 Gr +7ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol
OG natural Hurma Püresi 320 Gr +7ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok teşekkür ederim
Keşke beni de emse sömürse başım dönseBir kaç gündür gündüzleri uyumayınca, memede daha sık durunca sütümün yetmediğini düşündüm şuan rezene çayımı içiyorum az önce başım da döndü, çok sık emzirdim son zamanlar ve bu bünyeme fazla geldi sanırım. Görünürde diş yok, son atağı yeni atlatmıştık ama atakmış 23 haftalık şuan. Nasıl dayanıcam bilmiyorum şimdiden tükenmiş hissediyorum. Eki Görüntüle 3383528
Az mı emiyor iştahsız mı yoksa mama mı içiyor?Keşke beni de emse sömürse başım dönse
Az emiyor meme konusunda iştahsız ama mamaya bayılıyor bebemin bana garezi varAz mı emiyor iştahsız mı yoksa mama mı içiyor?
Ayy harika görünüyorhttps://www.hepsiburada.com/baby-to...P49W?magaza=ebebek&url_src=and-product-detail
Kızlar ne diyorsunuz buna globber muadili gibiiii
Tabii ki öyle bir şey yokk birlikte küvete girin ten tene temas ve ılık su sayesinde kendisini anne karnında gibi hissedecek. Küvette emzir inşaAllah seni de sömürür bebeğin.Az emiyor meme konusunda iştahsız ama mamaya bayılıyor bebemin bana garezi var
Globberdan farklı olarak oturma yeri geriye dönüyor galiba. Benim hiç aklımda yokken globber soktunuz aklıma alacağınız olsun septembrmom NewMamaahttps://www.hepsiburada.com/baby-to...P49W?magaza=ebebek&url_src=and-product-detail
Kızlar ne diyorsunuz buna globber muadili gibiiii
Koltuğunun dönmesi beni çok etkiledi şuanGlobberdan farklı olarak oturma yeri geriye dönüyor galiba. Benim hiç aklımda yokken globber soktunuz aklıma alacağınız olsun septembrmom NewMamaa
Yüzüstü uyumak mi demek istedin canımKızlar bebişler ne zaman yüzüstü yatırılmalı ? Benimki yan yatırdığımda yüzüstü düşüyor kafasını kaldırıyor ama korkuyorum . 5 aylık daha . Yan yatırmaya bile korkuyorum kaldı ki yüzüstü yatırmak
Gece emiyor da bizim sorunumuz gündüz çok az emmesiyle, uzun süredir böyle bu.Tabii ki öyle bir şey yokk birlikte küvete girin ten tene temas ve ılık su sayesinde kendisini anne karnında gibi hissedecek. Küvette emzir inşaAllah seni de sömürür bebeğin.