2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bende hepinizi çok seviyorum 36 yaşında ikinci çocuk annesi olmama rağmen bi çok şeyi yeniden sizin tecrübeleriniz sayesinde öğrendim hastalık ve ilaç konusunda başım her sıkıştığında Melikeben Melikeben güzel arkadaşımdan destek aldım
Hepiniz çok güzel şeyler kattınız
Daha bebeler yemek yemeyi öğrenecek emekleyecek yürüyecek
Daha hep birlikte diyet yapıcaz inşallah güzel mutlu anlara tanık olmaya devam edicez iyiki denk geldim iyiki eylül annesi oldumda sizleri buldum 😍🙏🙏🙏
Evet canım hepimiz aynı duygulara sahibiz ki hala grupta devam ediyoruz Bence anlaşıp bir sonraki çocuğu Hep beraber birlikte yapalım Sen 3 yaparsın biz ikincileri yaparız😂😂

Bugün çok verimli günümdeyim ben de kendime inanamıyorum önce kahve yaptım sunumlu şimdi de kızıma etkinlik hazırladım🌸💜

Eklentiler

• 20240207_154142.jpg
    20240207_154142.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 85
Vallahi ben Doktora sordum ben hiçbir şey yapmıyorum O yüzden hiç oturtmadım da Mama sandalyesini yeni aldığımızda bir denemek için bir kere oturttuk oturdu yani Zaten normalde de kucağımda kalkıp kendi de oturuyor hatta eşim hep kucağında oturtuyor ben de kızıyordum bir doktora soralım Dur Belki beni ağır bir sıkıntı olur falan diyordum Ama işimi kucağında hep kalkıyordu benim kucağımda da bebek kalkıyordu Ben yere oturtmaya çalışıyordum yani kendime yaslıyordum bakalım bundan sonra oturtacağız sorun yok dedi doktor bakalım.. Tabii destekle oturtacağız Yani hala yana düşüyor Benimki de düşüyordur doktor da hani etrafına yastık koyarak veya koltukta tam köşeye koyarak Hani düşmesin diye yanlarına yastık koyun o şekilde dedi kendi iyice düşmemeyi öğrenene kadar böyle devam edeceğiz
Ya bizimki de sürekli kalkmak istiyor . Hiç yatmak istemiyor .. öyle kendi oturmuyor daha destekli anca . Ama bizimki 6.ayı bekleyelim dedi . Aslında herkes veriyor yani kilo alımı iyi ara ara tadım yapmak lazım valla bilmiyorum ki . Eskiler nasıl yapmış bilemedim .

Kızlar haydi yapın kahvelerinizi karşılıklı içelim bakalım.. sırf size foto atacam diye sunum hazırladım kıymetinizi bilin 🥰🥰 kedi de girmiş kadraja 🥰😂
Ee bizde önce kahvemizi içip sonra 2.uykumuzu dışarda yapıp geldik bile 🥳

Eklentiler

• IMG_8379.jpeg
    IMG_8379.jpeg
    108,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_8383.jpeg
    IMG_8383.jpeg
    177 KB · Görüntüleme: 70
Bu arada bebek arabamızı çok seviyorum Hamilton R1 kabin boy ama çok havadar bi araba ya, var mı rüzgar güneş vs için önerisi olan? Yağmurluğu gördüm de başka şeylerde var mı merak ediyorum bi de rüzgardan nefret ederiö

Ya bizimki de sürekli kalkmak istiyor . Hiç yatmak istemiyor .. öyle kendi oturmuyor daha destekli anca . Ama bizimki 6.ayı bekleyelim dedi . Aslında herkes veriyor yani kilo alımı iyi ara ara tadım yapmak lazım valla bilmiyorum ki . Eskiler nasıl yapmış bilemedim .
Benimki işte Sadece 5 tane sebzeyi tatmış olacağız O da bir kaşık ver ilk gün 2 gün severse biraz daha ver dedi sadece tatlarına bakmış olacak Yani aslında biz de 6 ayı beklemiş sayılırız 5 tane sebze satmış olacak Belki yetişirse de yoğurt

Bu arada rejim yapıyorum kurabiyeyi kocama yaptım Show amaçlı koydum😂😂

Peki benim kahvenin yanına hurma koyma show um ahjajaj
sizin bu istikrarınıza rağmen benim Az önceki Kahvenin yanında yediğim çikolata yetmeyip şu an papatya çayı yanına aldıklarıma bakın 🤣🤔 sonra ben neden şişmanım Al işte bundan millet hurma yiyor kurabiye yemiyor

Eklentiler

• 17073119493926496445319673990424.jpg
    17073119493926496445319673990424.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 75
Güçlü gerçekten bzim doktorda 3 ve 5.ayda yapılcak dedi 5.ayı yaptıramadım henüz hasta olduğu için
Evet öyleymiş O yüzden benim Doktorum da vektörü 7 aya bırakalım bebek biraz güçlensin dedi yapmadı Hatta ben yaptırmak istedim ama gerek yok dedi yapma dedi 7 aya bıraktık onu çok güçlü bir aşıymış o

Bu arada bebek arabamızı çok seviyorum Hamilton R1 kabin boy ama çok havadar bi araba ya, var mı rüzgar güneş vs için önerisi olan? Yağmurluğu gördüm de başka şeylerde var mı merak ediyorum bi de rüzgardan nefret ederiö
Ben de yağmurluk almıştım hala kullanmadım Çünkü ben hala Bebek arabasına puset takarak kullanıyorum

Bugün çok verimli günümdeyim ben de kendime inanamıyorum önce kahve yaptım sunumlu şimdi de kızıma etkinlik hazırladım🌸💜
Sakın özenmeyin bir dakika içinde poşetleri yırttı hepsi etrafa dağıldı sonra Hadi biraz nohutlara dokunsun falan dışarıdayken dokunsun Bu sefer de nohutları ağzına atacak diye aklım çıktı.. en sonunda topladım nohutları.. ponponları da yemeye kalktı🤣🤣

X