- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Ben de doğumdan sonra kaydoldum buraya, keşke hamileliği öğrenir öğrenmez tanissaydim hepinizleBende sürekli yazamasam da buranın sıkı takipçisiyim hepinizden çok şey öğrendim iyi ki varsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de doğumdan sonra kaydoldum buraya, keşke hamileliği öğrenir öğrenmez tanissaydim hepinizleBende sürekli yazamasam da buranın sıkı takipçisiyim hepinizden çok şey öğrendim iyi ki varsınız
Kızz bu neee ne kadar da sorumlu öğrenciymişsin kız senden not alınırmış ünide.. sağolasın kaydettimKızlar ek gıda döneminde eğer herhagi bir marketten alışveriş yapmayıp bebeginize özel alışveriş yapmak istiyorsanız yazdıklarımı not edebilirsiniz
Kemik suyundan baharata kadar yapacağım alışverişler listesi:
Tavuk suyu-İlikli kemik suyu (kendim uğraşmam derseniz) Gurvita marka.
Tuz-Mayi tuz-İyotlu ince kaya tuzu (1 yaşından önce sıfır tuz.)
Ruşeym (8. Aydan sonra tüketebiliriz, buğdayın kalbidir. Makarna lütfen)
Bebek irmiği (Gluten hassasiyeti yoksa-Makarna Lütfen)
Yemekleri yaparken silikon kaşık seti kullanıyoruz, silikon cam türevi oldugu için en sağlıklı seçenek.
Baharatlar (Güzel bahar marka organik sertifikalı)(ya da Weefood)
Tereyağ -Kasar (Tire süt kooperatifi)
Siyez bulguru (Vitma marka)
Labne(Biogurme-Migros)
Şimdilik bunları not aldım. Sebze ve meyveleri ilk 1 yıl organik almak istiyorum. Yogurdumu, lor peynirini, labneyi, peynir altı suyunu kendim yapıp deneme yanılma ile mükemmeli yakalamaya çalışicam.
O daha bebek, ne yediğine karar veremez ama ben annesiyim onun boğazından geçen her şey benim sorumluluğumda.
İştahlı, sağlıklı, yemek secmeyen bir nesil olur inşallah bizimkiler
Ahsjdhsj daha araştırıyorum ne nerden alınır diyeKızz bu neee ne kadar da sorumlu öğrenciymişsin kız senden not alınırmış ünide.. sağolasın kaydettim
Şimdi ilk olarak zeytinyağı lazım onu da bir araştır.. ilk ay tadım yaparken en erken o gerekli..Ahsjdhsj daha araştırıyorum ne nerden alınır diye
Zeytnyagi-Buta Assos marka. (Premium gurme olan)Şimdi ilk olarak zeytinyağı lazım onu da bir araştır.. ilk ay tadım yaparken en erken o gerekli..
Baharat filan ne zaman acaba
Bunun özelliği ne bizim zeytinyağlardan fqrkı ne?Zeytnyagi-Buta Assos marka. (Premium gurme olan)
Kaydettim harikasınKızlar ek gıda döneminde eğer herhagi bir marketten alışveriş yapmayıp bebeginize özel alışveriş yapmak istiyorsanız yazdıklarımı not edebilirsiniz
Kemik suyundan baharata kadar yapacağım alışverişler listesi:
Tavuk suyu-İlikli kemik suyu (kendim uğraşmam derseniz) Gurvita marka.
Tuz-Mayi tuz-İyotlu ince kaya tuzu (1 yaşından önce sıfır tuz.)
Ruşeym (8. Aydan sonra tüketebiliriz, buğdayın kalbidir. Makarna lütfen)
Bebek irmiği (Gluten hassasiyeti yoksa-Makarna Lütfen)
Yemekleri yaparken silikon kaşık seti kullanıyoruz, silikon cam türevi oldugu için en sağlıklı seçenek.
Baharatlar (Güzel bahar marka organik sertifikalı)(ya da Weefood)
Tereyağ -Kasar (Tire süt kooperatifi)
Siyez bulguru (Vitma marka)
Labne(Biogurme-Migros)
Şimdilik bunları not aldım. Sebze ve meyveleri ilk 1 yıl organik almak istiyorum. Yogurdumu, lor peynirini, labneyi, peynir altı suyunu kendim yapıp deneme yanılma ile mükemmeli yakalamaya çalışicam.
O daha bebek, ne yediğine karar veremez ama ben annesiyim onun boğazından geçen her şey benim sorumluluğumda.
İştahlı, sağlıklı, yemek secmeyen bir nesil olur inşallah bizimkiler
Evet canım yüzüstü yatırayım da uyusun diye dedim 5 aylıkken oluyor mu ? Kafasını kaldırıyor ama emin olamadım . Ay benim bu korkularım vallaYüzüstü uyumak mi demek istedin canım
İnsta da saglıkcibianne diye bi hesap var çocuğu alerjikti daha hamile kalmadan alerji nedeniyle takip ediyordum, organik satan bi yerden sipariş veriyordu bununla kalmıyor elmasına kadar ne aldıysa teste götürüyordu öyle veriyordu çoçuğunaTüm sebzelerde meyvelerde pestisit çıkıyor onlaro nasıl bulcaz organik
Og marka da iyi zeytinyağdaŞimdi ilk olarak zeytinyağı lazım onu da bir araştır.. ilk ay tadım yaparken en erken o gerekli..
Baharat filan ne zaman acaba
Bulamadım sayfasında:s ama o test o kadar hızlı çıkan bir şey değil. Gerçi.özelde verir parasını yaptırır ama her parti için kolay değilİnsta da saglıkcibianne diye bi hesap var çocuğu alerjikti daha hamile kalmadan alerji nedeniyle takip ediyordum, organik satan bi yerden sipariş veriyordu bununla kalmıyor elmasına kadar ne aldıysa teste götürüyordu öyle veriyordu çoçuğuna
Bence koyma kendi dönerse dönsün.. benimki yan yatıyor nazen yüz üstümsü yatıyor. Sen müdahale etme nasıl isterse uyusunEvet canım yüzüstü yatırayım da uyusun diye dedim 5 aylıkken oluyor mu ? Kafasını kaldırıyor ama emin olamadım . Ay benim bu korkularım valla
Yine cahilce sorum ile geldim, neden yok yulaf unu yok bilmem ne unu filan alıyoruz? Normal bizim yediğimiz şeyleri yemeyecek mi çozuk? Sebze meyve et vs. Ben yulaf unu yemiyom ki o niye yiyor yani onların vitaminini vs alsın diye mi? Yoksa atıyorum un yerine bunu mu kullancaz (un kötü mü bilmem de) .. işin içine girince bir sürü şeyin unu varmış anam
Evet herkes bunu kullanıyor sipariş edeyim ben de aklıma getirdinizZeytnyagi-Buta Assos marka. (Premium gurme olan)
Ben daha hiç bakmadım ek gıda işine hiç doktorumla görüşüp o ne derse onu yapacağım instgramdakiler çok sürdürülebilir ve gerçekçi gelmiyor bana tabiki en güzelini en sağlıklısını yesin tabi şimdi çok küçük ama biraz büyüyünce anam babam usulu beslerim gibi geliyor benDaha bugün arkadaşıma dedim. Ruşeym, irmik, yulaf unu bilmem ne ben yemiyorum bebeğim neden yesin bir türlü çözemedim
Du ben bakayım takip ettiklerinde vardır belkiBulamadım sayfasında:s ama o test o kadar hızlı çıkan bir şey değil. Gerçi.özelde verir parasını yaptırır ama her parti için kolay değil
Ben daha hiç bakmadım ek gıda işine hiç doktorumla görüşüp o ne derse onu yapacağım instgramdakiler çok sürdürülebilir ve gerçekçi gelmiyor bana tabiki en güzelini en sağlıklısını yesin tabi şimdi çok küçük ama biraz büyüyünce anam babam usulu beslerim gibi geliyor ben