2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Benimki işte Sadece 5 tane sebzeyi tatmış olacağız O da bir kaşık ver ilk gün 2 gün severse biraz daha ver dedi sadece tatlarına bakmış olacak Yani aslında biz de 6 ayı beklemiş sayılırız 5 tane sebze satmış olacak Belki yetişirse de yoğurt
Aynen hatta anneme de dedim havuç aldığımızda buharda pişireyim vereyim diye tatsın . Arkadaşım ben emziğine sürüp sürüp veriyorum ara ara dedi tatsın her şeyden dedi .

Kızlar şu an ofiste sizin dışarı fotilerinize imrenerek bakıyorum benim yerime de gezin sefanız olsun kahve date inize karton bardakla katılabilirdim ama görselinizi bozmak istemedim afiyetler olsun :)
Ahh kuzum en hak edilmiş kahve seninki ama hem iş hem çocuk 🥰 en çok sen iç

Kızlar az önce bunu açtım bebiş elimde oynadık spor da oldu ilgisini de çekti güldü falan bi sakıncası olur mu arada açsam acaba🐥

Sakın özenmeyin bir dakika içinde poşetleri yırttı hepsi etrafa dağıldı sonra Hadi biraz nohutlara dokunsun falan dışarıdayken dokunsun Bu sefer de nohutları ağzına atacak diye aklım çıktı.. en sonunda topladım nohutları.. ponponları da yemeye kalktı🤣🤣
Su şişesine nohut pirinç atabilirsin sesler karışıyor o da eğlendiriyor çıngırak gibi😌

Bu arada yazışmamız 2000 sayfa olmuş🎉🎉🎉
En başından beri hepimiz el ele verdik iyi günde kötü günde birbirimize destek olduk
Birbirimizi tanımasakta kalben hep bir arada olduk
Hepinize ayrı ayrı kendi adıma teşekkür ediyorum 🙏
Ben biraz geç katıldım ağustos bekliyordum doğum gerçi yine yazamıyodum pek öğretmenim yoğun geçiyordu .şimdi ücretsiz izindeyim burada tanımadığın insanlarla paylaşım yapmak kilometrelerce mesafede samimiyet güzel bi hismiş❣️belki bir gün bebişlerimiz aynı üniversitede falan okurlar belli mi olur🤭

F139E15A-AB47-47A1-BD04-D3F9FAC90F4A.jpeg
geldiler😀

Bir kaç gündür gündüzleri uyumayınca, memede daha sık durunca sütümün yetmediğini düşündüm şuan rezene çayımı içiyorum 🙄 az önce başım da döndü, çok sık emzirdim son zamanlar ve bu bünyeme fazla geldi sanırım. Görünürde diş yok, son atağı yeni atlatmıştık ama atakmış 🤯 23 haftalık şuan. Nasıl dayanıcam bilmiyorum şimdiden tükenmiş hissediyorum.
IMG_1333.jpeg

X