2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Oğlum 5 aylıktı sürekli hasta Sürekli uykusuz artık mahvolmuştum bi destek görmedim o süreçte eşimden bile
Haftalarca uykusuzluk yorgunluk perişan etmişti bi gece sabaha karşı bebeğim yine ağladı beşiğinden aldım kucağımda emziriyordum kendi bazamın uç kısmında
Saat sabahın 5i artık nasıl bir yorgunluk uykusuzluk haliyse çocuğu emzirirken ben uykuya dalıp sırt üstü düşüp uyumuşum çocuk kucağımda kayıp yere çakılması ile sesine uyandım büyük bir telaş içinde baktım çocuk ağlıyor ama ses yok morarmış o an yaşadıklarımı ve hissettiklerimi sana anlatamam direk hastane yolunu tuttuk çok şükür ki bişey olmadı yavruma ama o yaşadıklarım aklımdan hiç gitmiyor ya oğluma bişey olsaydı kendimi nasıl affedebilirdim
Uyku =ölüm bu sebeple şuan kızımda aynı tabloyu yaşamamak için elimden geleni yapıyorum
Önce Allah'a emanet sonra bizlere sonuçta bizde insanız
Canım çok geçmiş olsun çok korkunç bir olay yani kimsenin başına gelmesin inşallah Aynen dediğiniz gibi tedbir almak bizden ben bu yüzden Geceleri uykumunu kaçma ihtimaline rağmen her zaman telefona bakıyorum hep gruba da girip yazıyorum zaten Evet uykum Benim kaçıyor Ama uykumu kaçması lazım yani çünkü uykuya dalacağım Allah korusun düşecek veya işte meme de meme ile üstüne baskı yapabilirim O an çocukta uykulu olduğu için kendini kurtaramayabilir Ben de bundan korkuyorum o yüzden her seferinde mutlaka telefona bakarak Emziriyorum uykum kaçıyor olsun Bir saat az uyurum ama en azından bebeğim sağlıklı olur

Ben bugün yoğurt verdim. Ev yoğurdu yapmıştım dolu dolu 3 çay kaşığı verdim. Yarın biraz daha fazla vereceğim
Benim bebeğin uzun süredir kakasında mukus var hatta geçen 3-4 gün önce bir kere de çok hafif bir kan gördük bu mukus olması bir alerji olduğunu gösteriyor kan olunca da daha sıkıntılı olduğunu gösteriyormuş Bu yüzden ben hep yediklerimi dikkat ediyordum zaten Ama neye alerjisi var bunu bulamıyorum açıkçası Daha doğrusu doktor sadece mukus olduğu için bulmana gerek yok Kendini kasma ama hiçbir şey abartma dedim Şimdi de kan görünce biraz daha dikkatli ol hani Eğer bir daha kan görürsen o gün ne yediğini mutlaka değerlendir dedi O yüzden de biz yoğurdu 5 sebzeden sonraya bırakıyoruz süt ürünlerine alerji riski yüksek olduğu için o yüzden bana öyle dedi yani 5 sebzeden sonra yoğurt ver dedi

Benim bebeğin uzun süredir kakasında mukus var hatta geçen 3-4 gün önce bir kere de çok hafif bir kan gördük bu mukus olması bir alerji olduğunu gösteriyor kan olunca da daha sıkıntılı olduğunu gösteriyormuş Bu yüzden ben hep yediklerimi dikkat ediyordum zaten Ama neye alerjisi var bunu bulamıyorum açıkçası Daha doğrusu doktor sadece mukus olduğu için bulmana gerek yok Kendini kasma ama hiçbir şey abartma dedim Şimdi de kan görünce biraz daha dikkatli ol hani Eğer bir daha kan görürsen o gün ne yediğini mutlaka değerlendir dedi O yüzden de biz yoğurdu 5 sebzeden sonraya bırakıyoruz süt ürünlerine alerji riski yüksek olduğu için o yüzden bana öyle dedi yani 5 sebzeden sonra yoğurt ver dedi
Kızımda 8.ayda başlatmışlardı süt ürünlerine. Oğlumda alerjik olduğundan yine en sona bırakırım ben de
Ateş dirençli baya ya sürekli inip çıkıyo yani
Şurubuda içmiyo öğürüyo zorla verdim sabah kustu sonrada ateş halsiz bıraktı resmen 😞
Çok geçmiş olsun çok zor oluyor kızımda olmuştu bebekken.ateş 1 2 gün sürmüştü eşimle bende koronaydık.ateş düşürücü dışında bir şey kullanmamıştım(dönüşümlü). sirkeli suyla alnına bileklerine bez koymuştum. Birkaç güne geçer inşallah 🤲🏻

Biz bugün 2.doz nimenrix ve rota aşılarını olduk inşallah ateşsiz atlatırız
Aaa nimenrixin de mi 2. Dozunu oldunuz? Biz nimenrix ilk dozu 6. Ayda olacağız. Bexsero ilk doz bu ay sonunda olacağız korkuyorum bende şimdiden ateş yapacak diye 😔
Rota 2. Doz bize hiç ateş yapmadı. Sizde sıkıntısız atlatırsınız umarım 🙏

Kızlar haydi yapın kahvelerinizi karşılıklı içelim bakalım.. sırf size foto atacam diye sunum hazırladım kıymetinizi bilin 🥰🥰 kedi de girmiş kadraja 🥰😂

Eklentiler

• 20240207_150821.jpg
    20240207_150821.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 20240207_150850.jpg
    20240207_150850.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu arada yazışmamız 2000 sayfa olmuş🎉🎉🎉
En başından beri hepimiz el ele verdik iyi günde kötü günde birbirimize destek olduk
Birbirimizi tanımasakta kalben hep bir arada olduk
Hepinize ayrı ayrı kendi adıma teşekkür ediyorum 🙏
Bende buradan çok şey öğrendim çok destek gördüm iyiki katılmışım iyiki hepinizi tanımışım 🙏🌸

En başından beri hepimiz el ele verdik iyi günde kötü günde birbirimize destek olduk
Biz daha bexeroya başlamadık Rota ve nimenrix 3. Ve 5 ayda yapıyoruz..Bexeroyu 7 ayda yapacağız.. umarım ateş olmaz

Ooo 2bin olmuşuz.. diğer gruplar bizden çok konuşuyor aslında çaktırma😂😂 ama bizim grup de kalabalık değil genelde hep aynı kişiler konuşuyor o yüzden bu kadar az.. az olsun öz olsun Önemli olan o Hepinizi seviyorum hepimiz çok güzel dayanışma içindeyiz Bence herkese selam💜

Bexero ateş yapıyo cnm diğerlerini olduk biz en çok etkileyen bexero oldu gitmeden 4 saat önce calpol ver demişti doktorda
Aaa nimenrixin de mi 2. Dozunu oldunuz? Biz nimenrix ilk dozu 6. Ayda olacağız. Bexsero ilk doz bu ay sonunda olacağız korkuyorum bende şimdiden ateş yapacak diye 😔
Rota 2. Doz bize hiç ateş yapmadı. Sizde sıkıntısız atlatırsınız umarım 🙏

Bexero ateş yapıyo cnm diğerlerini olduk biz en çok etkileyen bexero oldu gitmeden 4 saat önce calpol ver demişti doktorda
Evet öyleymiş O yüzden benim Doktorum da vektörü 7 aya bırakalım bebek biraz güçlensin dedi yapmadı Hatta ben yaptırmak istedim ama gerek yok dedi yapma dedi 7 aya bıraktık onu çok güçlü bir aşıymış o

Ooo 2bin olmuşuz.. diğer gruplar bizden çok konuşuyor aslında çaktırma😂😂 ama bizim grup de kalabalık değil genelde hep aynı kişiler konuşuyor o yüzden bu kadar az.. az olsun öz olsun Önemli olan o Hepinizi seviyorum hepimiz çok güzel dayanışma içindeyiz Bence herkese selam💜
Bende hepinizi çok seviyorum 36 yaşında ikinci çocuk annesi olmama rağmen bi çok şeyi yeniden sizin tecrübeleriniz sayesinde öğrendim hastalık ve ilaç konusunda başım her sıkıştığında Melikeben Melikeben güzel arkadaşımdan destek aldım
Hepiniz çok güzel şeyler kattınız
Daha bebeler yemek yemeyi öğrenecek emekleyecek yürüyecek
Daha hep birlikte diyet yapıcaz inşallah güzel mutlu anlara tanık olmaya devam edicez iyiki denk geldim iyiki eylül annesi oldumda sizleri buldum 😍🙏🙏🙏

X