- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
Canım çok geçmiş olsun çok korkunç bir olay yani kimsenin başına gelmesin inşallah Aynen dediğiniz gibi tedbir almak bizden ben bu yüzden Geceleri uykumunu kaçma ihtimaline rağmen her zaman telefona bakıyorum hep gruba da girip yazıyorum zaten Evet uykum Benim kaçıyor Ama uykumu kaçması lazım yani çünkü uykuya dalacağım Allah korusun düşecek veya işte meme de meme ile üstüne baskı yapabilirim O an çocukta uykulu olduğu için kendini kurtaramayabilir Ben de bundan korkuyorum o yüzden her seferinde mutlaka telefona bakarak Emziriyorum uykum kaçıyor olsun Bir saat az uyurum ama en azından bebeğim sağlıklı olurOğlum 5 aylıktı sürekli hasta Sürekli uykusuz artık mahvolmuştum bi destek görmedim o süreçte eşimden bile
Haftalarca uykusuzluk yorgunluk perişan etmişti bi gece sabaha karşı bebeğim yine ağladı beşiğinden aldım kucağımda emziriyordum kendi bazamın uç kısmında
Saat sabahın 5i artık nasıl bir yorgunluk uykusuzluk haliyse çocuğu emzirirken ben uykuya dalıp sırt üstü düşüp uyumuşum çocuk kucağımda kayıp yere çakılması ile sesine uyandım büyük bir telaş içinde baktım çocuk ağlıyor ama ses yok morarmış o an yaşadıklarımı ve hissettiklerimi sana anlatamam direk hastane yolunu tuttuk çok şükür ki bişey olmadı yavruma ama o yaşadıklarım aklımdan hiç gitmiyor ya oğluma bişey olsaydı kendimi nasıl affedebilirdim
Uyku =ölüm bu sebeple şuan kızımda aynı tabloyu yaşamamak için elimden geleni yapıyorum
Önce Allah'a emanet sonra bizlere sonuçta bizde insanız