2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Evet canım hepimiz aynı duygulara sahibiz ki hala grupta devam ediyoruz Bence anlaşıp bir sonraki çocuğu Hep beraber birlikte yapalım Sen 3 yaparsın biz ikincileri yaparız

Ya bizimki de sürekli kalkmak istiyor . Hiç yatmak istemiyor .. öyle kendi oturmuyor daha destekli anca . Ama bizimki 6.ayı bekleyelim dedi . Aslında herkes veriyor yani kilo alımı iyi ara ara tadım yapmak lazım valla bilmiyorum ki . Eskiler nasıl yapmış bilemedim .

Kızlar haydi yapın kahvelerinizi karşılıklı içelim bakalım.. sırf size foto atacam diye sunum hazırladım kıymetinizi bilin kedi de girmiş kadraja
Ee bizde önce kahvemizi içip sonra 2.uykumuzu dışarda yapıp geldik bile

Eklentiler

• IMG_8379.jpeg
    108,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_8383.jpeg
    177 KB · Görüntüleme: 70
Bu arada bebek arabamızı çok seviyorum Hamilton R1 kabin boy ama çok havadar bi araba ya, var mı rüzgar güneş vs için önerisi olan? Yağmurluğu gördüm de başka şeylerde var mı merak ediyorum bi de rüzgardan nefret ederiö

Benimki işte Sadece 5 tane sebzeyi tatmış olacağız O da bir kaşık ver ilk gün 2 gün severse biraz daha ver dedi sadece tatlarına bakmış olacak Yani aslında biz de 6 ayı beklemiş sayılırız 5 tane sebze satmış olacak Belki yetişirse de yoğurt

Bu arada rejim yapıyorum kurabiyeyi kocama yaptım Show amaçlı koydum

Peki benim kahvenin yanına hurma koyma show um ahjajaj
sizin bu istikrarınıza rağmen benim Az önceki Kahvenin yanında yediğim çikolata yetmeyip şu an papatya çayı yanına aldıklarıma bakın sonra ben neden şişmanım Al işte bundan millet hurma yiyor kurabiye yemiyor

Eklentiler

• 17073119493926496445319673990424.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 75
Güçlü gerçekten bzim doktorda 3 ve 5.ayda yapılcak dedi 5.ayı yaptıramadım henüz hasta olduğu için

Ben de yağmurluk almıştım hala kullanmadım Çünkü ben hala Bebek arabasına puset takarak kullanıyorum

Bugün çok verimli günümdeyim ben de kendime inanamıyorum önce kahve yaptım sunumlu şimdi de kızıma etkinlik hazırladım
Sakın özenmeyin bir dakika içinde poşetleri yırttı hepsi etrafa dağıldı sonra Hadi biraz nohutlara dokunsun falan dışarıdayken dokunsun Bu sefer de nohutları ağzına atacak diye aklım çıktı.. en sonunda topladım nohutları.. ponponları da yemeye kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…