2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Aynen hatta anneme de dedim havuç aldığımızda buharda pişireyim vereyim diye tatsın . Arkadaşım ben emziğine sürüp sürüp veriyorum ara ara dedi tatsın her şeyden dedi .

Kızlar şu an ofiste sizin dışarı fotilerinize imrenerek bakıyorum benim yerime de gezin sefanız olsun kahve date inize karton bardakla katılabilirdim ama görselinizi bozmak istemedim afiyetler olsun :)
Ahh kuzum en hak edilmiş kahve seninki ama hem iş hem çocuk en çok sen iç

Kızlar az önce bunu açtım bebiş elimde oynadık spor da oldu ilgisini de çekti güldü falan bi sakıncası olur mu arada açsam acaba

Su şişesine nohut pirinç atabilirsin sesler karışıyor o da eğlendiriyor çıngırak gibi

Ben biraz geç katıldım ağustos bekliyordum doğum gerçi yine yazamıyodum pek öğretmenim yoğun geçiyordu .şimdi ücretsiz izindeyim burada tanımadığın insanlarla paylaşım yapmak kilometrelerce mesafede samimiyet güzel bi hismişbelki bir gün bebişlerimiz aynı üniversitede falan okurlar belli mi olur

Bir kaç gündür gündüzleri uyumayınca, memede daha sık durunca sütümün yetmediğini düşündüm şuan rezene çayımı içiyorum az önce başım da döndü, çok sık emzirdim son zamanlar ve bu bünyeme fazla geldi sanırım. Görünürde diş yok, son atağı yeni atlatmıştık ama atakmış 23 haftalık şuan. Nasıl dayanıcam bilmiyorum şimdiden tükenmiş hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…