2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kendine olmuş bakış olmuyor görünmek için beslenme gerekiyor ağzında O da ilgilendirmiş ama internette paylaşınca bitmişim dedim mağazalarda yoktu
Ajahahyahah ne demişim ben ya Ya ben sesli komutla yazıyorum Bu yazıları da kim bilir o zaman ne anlatıyordum O da beni kaydetmiş Ben de göndere basmışım Eşim diyor zaten bir gün olmadık bir şeyi birine yollayacağım göreceğiz

Evet ben bunu kullandım bir de Uni baby'ninkini kullandım ikisinden de memnunum ebeveynki de güzel ama bunlar kadar güzel değil bu Bu güzel yani
Aaa çok iyi, ben 2 lt 70-80 derece suya 2 yemek kaşığı koydum cozdurup içine iki parça beyaz zibin attım sen nasıl yapıyordun
Bir de renklilerde solma yapıyor mu

Ben 2 kere okudum anlamadım zwtenf jfjf
Kesin sesli komutla yaziyor dedim

Aaa çok iyi, ben 2 lt 70-80 derece suya 2 yemek kaşığı koydum cozdurup içine iki parça beyaz zibin attım sen nasıl yapıyordun
Vallahi öyle hiç ölçü mölçü yapmadım kakalı beyaz bady oluyordu mesela üstüne göz kararı tozdan döküyorum Üstüne sıcak su koyuyorum öyle bekliyor. Su soğuduktan sonra bir ara gittiğimde onu görünce elimde çitiliyorum hemen çıkıyor zaten Sonra suyu döküyorum soğuk su koyuyorum üstüne durulansın diye sonra da makinada yıkıyorum

Kendine olmuş bakış olmuyor görünmek için beslenme gerekiyor ağzında O da ilgilendirmiş ama internette paylaşınca bitmişim dedim mağazalarda yoktu
Durun durun Çözdüm Ne dediğimi Geçen gün indirime girmişti ama internete baktım kalmamış mağazaya gitti mağazada da yoktu dikloron septembrmom

Benim renkliler de solma yapmadı ama hepsinde küçük bir yerde önce deniyorum azıcık öyle yazıyor üstünde böyle çok koyu kırmızıda falan yapmadım yani

Kızlar ben de bugün eşime akşam yemeği ismarliyim giderken de 5-10 paket goon alayım diyorum. Nerden aldiniz en uygun nerde
Ebebekte bugune ozel indirim var gece de biraz devam ediyor internetten alacak olursan
Konakçı kızlar, bn yağ sürüp banyo sonrası baba tarağı ile taradım.. saçların içi hep kepek oldu onları temizlemek için yine mi banyo
Onlqr dokulur ana kucagına falan
Ya bir şey itiraf edeyim mi size , ben kızım emsin istiyorum hala yani mama vermeyelim 1 yaşına kadar emsin olmaz mı daha çok küçük ya sanki mama başlayınca benden ayrılacak gibi geliyor.
Gercektrn buyuyorlar hemen
Ahahahaha valla sürekli konuşuluyordu bir de ben deneyeyim dedim hoşbulduk
Goon benim paketi 3 yapmalı grupta goon kullanmayan kalmadı nerdetse fkfkf aramıza hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…