- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Evet ben bunu kullandım bir de Uni baby'ninkini kullandım ikisinden de memnunum ebeveynki de güzel ama bunlar kadar güzel değil bu Bu güzel yaniKızlar kakali kıyafetlere bunu kullanacağım, daha önce kullanan var mi randıman alabildiniz mi
Eki Görüntüle 3382765
Ajahahyahah ne demişim ben yaKendine olmuş bakış olmuyor görünmek için beslenme gerekiyor ağzında O da ilgilendirmiş ama internette paylaşınca bitmişim dedim mağazalarda yoktu
Aaa çok iyi, ben 2 lt 70-80 derece suya 2 yemek kaşığı koydum cozdurup içine iki parça beyaz zibin attım sen nasıl yapıyordunEvet ben bunu kullandım bir de Uni baby'ninkini kullandım ikisinden de memnunum ebeveynki de güzel ama bunlar kadar güzel değil bu Bu güzel yani
Belki indiririme girer takip et bakalım çok memnunum porsiyonluk oluyor tutuyor da çok güzelÇok iyi, memnunsan bende bunu alırım
Ben 2 kere okudum anlamadım zwtenf jfjfAjahahyahah ne demişim ben yaYa ben sesli komutla yazıyorum Bu yazıları da kim bilir o zaman ne anlatıyordum O da beni kaydetmiş Ben de göndere basmışım Eşim diyor zaten bir gün olmadık bir şeyi birine yollayacağım göreceğiz
Vallahi öyle hiç ölçü mölçü yapmadım kakalı beyaz bady oluyordu mesela üstüne göz kararı tozdan döküyorum Üstüne sıcak su koyuyorum öyle bekliyor. Su soğuduktan sonra bir ara gittiğimde onu görünce elimde çitiliyorum hemen çıkıyor zaten Sonra suyu döküyorum soğuk su koyuyorum üstüne durulansın diye sonra da makinada yıkıyorumAaa çok iyi, ben 2 lt 70-80 derece suya 2 yemek kaşığı koydum cozdurup içine iki parça beyaz zibin attım sen nasıl yapıyordun
Bir de renklilerde solma yapıyor mu
Durun durun Çözdüm Ne dediğimi Geçen gün indirime girmişti ama internete baktım kalmamış mağazaya gitti mağazada da yoktuKendine olmuş bakış olmuyor görünmek için beslenme gerekiyor ağzında O da ilgilendirmiş ama internette paylaşınca bitmişim dedim mağazalarda yoktu
Benim renkliler de solma yapmadı ama hepsinde küçük bir yerde önce deniyorum azıcık öyle yazıyor üstünde böyle çok koyu kırmızıda falan yapmadım yaniAaa çok iyi, ben 2 lt 70-80 derece suya 2 yemek kaşığı koydum cozdurup içine iki parça beyaz zibin attım sen nasıl yapıyordun
Bir de renklilerde solma yapıyor mu
Benim kızım 10 kiloya yakın 4 numara oluyor. Aramıza hoşgeldin gel sarılalımŞu meşhur goonu bende denemek istiyorum :) 4 numara 8 buçuk 9 kiloya olur mu acaba elimdekiler bitene kadar benim bebiş o kiloya gelir sanırım küçük olmaz değil mi?
Ahahahaha valla sürekli konuşuluyordu bir de ben deneyeyim dedim hoşbuldukBenim kızım 10 kiloya yakın 4 numara oluyor. Aramıza hoşgeldin gel sarılalım
Ebebekte bugune ozel indirim var gece de biraz devam ediyor internetten alacak olursanKızlar ben de bugün eşime akşam yemeği ismarliyim giderken de 5-10 paket goon alayım diyorum. Nerden aldiniz en uygun nerde
Onlqr dokulur ana kucagına falanKonakçı kızlar, bn yağ sürüp banyo sonrası baba tarağı ile taradım.. saçların içi hep kepek oldu onları temizlemek için yine mi banyo
Gercektrn buyuyorlar hemenYa bir şey itiraf edeyim mi size , ben kızım emsin istiyorum halayani mama vermeyelim 1 yaşına kadar emsin olmaz mı daha çok küçük ya sanki mama başlayınca benden ayrılacak gibi geliyor.
Goon benim paketi 3 yapmalı grupta goon kullanmayan kalmadı nerdetse fkfkf aramıza hoş geldinAhahahaha valla sürekli konuşuluyordu bir de ben deneyeyim dedim hoşbulduk
Ben dayanamadım bir daha çıktımbaktım Melikeben ve septembrmom kocalarına yemek ısmarlattılar dedim benim kocamın neyi eksik o da ödesin
High wayEki Görüntüle 3382818
Kocalara bol şans :)
İkikedilibirdeli kime gidiyor acabaBolu'da sonunda 4. Seferde çok iyi diye zar zor özel hastanede bulduğum doktorun taaa Mudurnu devlet hastanesine atanması.
5 ay kontrolüne kime gidicem ben