Aaa hangisinden aldın acaba bende almak istiyorumYenidoğandan itibaren kullanılansa koyabilirsin. Biz hala pusetteyiz. Çünkü uyuyunca eve taşıması kolay son ana kadar bunu kullanacağımben mama sandalyesine bir tane aldım qkşam 99 tl düşmüş e bebekte sipariş verdim onu.. arabayaya halkalar asıyorum. Müzikli ip çekince çalan bi oyuncak var çıngırak götürüyorum vs.
Yenidoğandan itibaren kullanılıyor evet bizimki . Bende pusette kalmak istiyorum ama ayaklar koltuğa değiyor artık ters değil düz koymak lazım herhaldeYenidoğandan itibaren kullanılansa koyabilirsin. Biz hala pusetteyiz. Çünkü uyuyunca eve taşıması kolay son ana kadar bunu kullanacağımben mama sandalyesine bir tane aldım qkşam 99 tl düşmüş e bebekte sipariş verdim onu.. arabayaya halkalar asıyorum. Müzikli ip çekince çalan bi oyuncak var çıngırak götürüyorum vs.
3bine düşmüş. Online da yok.. mağazada var mı diye onlinedan baktım yok görünüyor mağazaya sorduk varmış bizda aldık. Ben aslında kiwi koala alacaktık ona karar vermiş gibiydim bunu aldım son anda.Aaa hangisinden aldın acaba bende almak istiyorum
Yok yok 4 yaşa kadar ters koymak lazım hatta uzmanlara göre ama.. türkiyede pek uygulanmıyor.. en az 9 ay diyorlar galibaYenidoğandan itibaren kullanılıyor evet bizimki . Bende pusette kalmak istiyorum ama ayaklar koltuğa değiyor artık ters değil düz koymak lazım herhalde
Ne yapacağız yaBenim kızım başı da çok terler. Arabada şapkayı çıkarıyorum, kürk montun fermuarini açıyorum falan. Yani ne yaparsam yapayım engellemek zor. Bir kuru saç teli kalmıyor evet
Yok ya ben oyuncaktan bahsettim 99 tl ye düşmüş dedin ya mama sandalyesine büyük istemiyorum3bine düşmüş. Online da yok.. mağazada var mı diye onlinedan baktım yok görünüyor mağazaya sorduk varmış bizda aldık. Ben aslında kiwi koala alacaktık ona karar vermiş gibiydim bunu aldım son anda.
Heh biz 9 ay kullanamayız ayaklar direk değiyorYok yok 4 yaşa kadar ters koymak lazım hatta uzmanlara göre ama.. türkiyede pek uygulanmıyor.. en az 9 ay diyorlar galiba
Kuzum ben doğduğundan beri Zara'nın kürklü tulumunu giydiriyorum aynı. Sırtı hafif terliyor ama.basi sürekli terNe yapacağız yatüylü tulum mu dandik acaba (lcw) diye bir tane zara almıştık yırtdışında geziye gidince giysin diye büyüktü onu giydirdim bugün onda da terledi. Hava soğuk yani dışardaydık. Pusetten mi acaba hava almıyor diye vs.
Dişten dolayıdır . Diş için jel verdi mi doktor . Bana şey demişti anne sütünü dondur . Meyve püresi süzgecinde donsun eline ver demişti iyi gelir .. bir de karanfil suyu verebilirsin . 3-4 tane karanfili kaynat buzdolabına koy çıkar azıcık dışarıda kalsın emziği batır suyuna ver .Kızlar sabahtan beri kzım öok huysuz sürekli ağlıyor eli ağzında dişten şüpheleniyorum
Şuan memeyi bile almıyo başına gelen var mı ya bitek dışarı çıkınca sakinliyo uykusunu fln da aldı kakasını yapto böyle sıkntılarıda yok eli hep ağzında ve ağlıyor çok
O zamn oto koltuğu canım.. oto koltuğu da ters dönenleri var..Heh biz 9 ay kullanamayız ayaklar direk değiyor
Hee valla mama sandalyesi oyuncağı yazdım bu çıktı aldımYok ya ben oyuncaktan bahsettim 99 tl ye düşmüş dedin ya mama sandalyesine büyük istemiyorum
Anladım teşekkür ederim cidden e bebekte daha ucuzmuşHee valla mama sandalyesi oyuncağı yazdım bu çıktı aldım
Bugün indirim var oyuncaklarda %29.. yarın biraz ArtarAnladım teşekkür ederim cidden e bebekte daha ucuzmuş
Ben aydında oturuyorum burdan bir arkadaşla neredeyse komşuyuz çok yakınız ama o çalışıyor daha bebekler küçük falan belki yürümeye başlayınca parkta falan denk geliriz gibi düşünüyorum onun dışında burada olan bilmiyorum varsa seve seve görüşürüm tayinle geldik buraya ve kimseyi tanımıyorumYa kızlar böyle aynı yerde oturup görüşen var mı ? Çok merak ediyorum tanıdığım biri var mı diye ? Kim hangi il de ilçe de fln . Görüşülse fena olmaz hem sanki . Bebeklerde aynı süper olur
Ay valla bende Bandırma’dayım . Eğer var ise görüşmek isterim bende . 3 yıldır buradayız eşimle . İstanbul’u terk ettik . Burada çevre edindik ama herkes kendi halinde kimse gelip gitmiyor birbirine . Komşuluk var ama nasıl desem kahve içmeye gidilecek kimse yok .. hem tanışmış oluruz hem görüşmüş oluruz süper olurBen aydında oturuyorum burdan bir arkadaşla neredeyse komşuyuz çok yakınız ama o çalışıyor daha bebekler küçük falan belki yürümeye başlayınca parkta falan denk geliriz gibi düşünüyorum onun dışında burada olan bilmiyorum varsa seve seve görüşürüm tayinle geldik buraya ve kimseyi tanımıyorum
Tükendim bugün sabahtan beri aşırı huysuz ne uyudu ne emdi hala ağlıyorKızlar sabahtan beri kzım öok huysuz sürekli ağlıyor eli ağzında dişten şüpheleniyorum
Şuan memeyi bile almıyo başına gelen var mı ya bitek dışarı çıkınca sakinliyo uykusunu fln da aldı kakasını yapto böyle sıkntılarıda yok eli hep ağzında ve ağlıyor çok