- 1 Nisan 2022
- 2.719
- 1.613
- 38
Diğeri dediğiniz nedir termos olarakBen aldığımda bu yoktu diğeri de iş görüyor bence ama buna daha iyi demişler bir tane bundan uzun yol için bir tane diğerinden şeklinde de alabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğeri dediğiniz nedir termos olarakBen aldığımda bu yoktu diğeri de iş görüyor bence ama buna daha iyi demişler bir tane bundan uzun yol için bir tane diğerinden şeklinde de alabilirsin.
Yok bitmedi ilk 1 ay haftada 2 -3 tane falan kullandım. 1 aydan sonrada haftada bir anca değiştirdim. Yani ilk ay 10 -15 tane yarım kullandım. 3 aydırda en fazla 20-25 tane yarım kullanmışımdır. Yarım paket duruyor. ( 80 tane yarım olduğu için)Nasıl ya doğumdan beri 1 paket bitmedi mi? Benim doğumdan biri kaç paket olmuştur bilmiyorum ve sürekli ikiye kesip kullanırım evde.. Biz çok dikkatsiziz Demek ki sürekli döküyoruz sağa sola
Yenidoğandan itibaren kullanılansa koyabilirsin. Biz hala pusetteyiz. Çünkü uyuyunca eve taşıması kolay son ana kadar bunu kullanacağım ben mama sandalyesine bir tane aldım qkşam 99 tl düşmüş e bebekte sipariş verdim onu.. arabayaya halkalar asıyorum. Müzikli ip çekince çalan bi oyuncak var çıngırak götürüyorum vs.Mama sandalyesine ve arabaya ne gibi oyuncaklar aldınız kızlar ? Yani ben ek gıda için aldım ama böyle oyuncak tarzı hiç almadım . Arabaya da takmalık organizer almak istiyorum. Oyuncaklarını ihtiyaçlarını koymak için .
Ay çok soru soracağım ama bizim ki 5 aylık oto koltuğuna koyabilir miyiz ? Yenidopandan itibaren kullanılabiliniyor.. pusete koyduğumda ayakları koltuğa değiyor( hala ters koyuyoruz )
İnşallah 4. Ay uyku gerilemesidir. Dinimiz aminNeden ama yaa neden
Aferin kız sizi tebrik ediyorum. Beni de beceriksiz yada kızımı çişli ilan ediyorumYok bitmedi ilk 1 ay haftada 2 -3 tane falan kullandım. 1 aydan sonrada haftada bir anca değiştirdim. Yani ilk ay 10 -15 tane yarım kullandım. 3 aydırda en fazla 20-25 tane yarım kullanmışımdır. Yarım paket duruyor. ( 80 tane yarım olduğu için)
Hesap doğru çıktı
Baby plus'ın 450 ml olanı vqr yq siyah gibi renk koyu o daha iyiymiş. Instagram'da kullananlar öyle söylüyor diğeri o küçük olan kırmızı beyaz olanlar sadece Çelik bir taşıma kalıbı olarak düşünün sıcak tutması çok az dedilerDiğeri dediğiniz nedir termos olarak
Bizde çişten dolayı değilde kaka taştığı için hep değiştirdik. O da hep sleepy yüzündenAferin kız sizi tebrik ediyorum. Beni de beceriksiz yada kızımı çişli ilan ediyorum
Yok ya bez varken değil mesela bezi değiştirirken birkaç dakika altını açık bırakıyorum ya o arada kesin çiş yapıyor..Bizde çişten dolayı değilde kaka taştığı için hep değiştirdik. O da hep sleepy yüzünden
Simaykuşun suçu yoook bez kötüdür beezz
Joie mimmzy çok güzel ya ben kurdum mutfağa. Biz yemek yerken kızımda orda yatar pozisyonda takılıyorBugün de e bebeklendik şükür
Sonunda mama sandalyesi aldım:) ikea alcam alcam dedim Joie mimzy aldım kasımda almadığıma yanarım yanarım :) eşim düşünsün dinleseydi beni daha az para verirdi
Ben de bıraksın istiyorum ya içime sinmiyor. Uyku dışında çok nadir veriyorum. 6+ emzik almak istemiyorum ama bıraktırmaya çalışmak da korkutuyorHala bıraksın diye 4 göz bakıyorum ağlayınca falan vermiyorum beni susturabilmem lazım bu çocuğu emzik değil diye de eşim geliyor çocuğu ağlatıyorsun diye veriyor
Ben galiba şu an salondan bir koltuğu çıkartmak zorundayım bunu sığdırmak içinJoie mimmzy çok güzel ya ben kurdum mutfağa. Biz yemek yerken kızımda orda yatar pozisyonda takılıyor
Ahah aynen bende uyku dışında dışarda veriyorum uyku için de o istemiyor da ben veriyorum galiba uğraşsam bırakır sanki.. indirim vardı ama almadım 6+Ben de bıraksın istiyorum ya içime sinmiyor. Uyku dışında çok nadir veriyorum. 6+ emzik almak istemiyorum ama bıraktırmaya çalışmak da korkutuyor
Aynı öyle bir su bile vermedin diyor istemeden götürcekmişim sabır la havleY
Bütün erkolar aynı bazen o hastalanacağına ben hastalanayım diyorum ilacını bile benim vermemi ister nazlı koca bebek
Eve gidince atarım resmini ebebekten almıştım yıkanıyor da siliniyor da .Ben sürekli kirletiyorum ya ya çiş kaçıyor ya kaka değiyor bezden :) iyi ki ikiye bölüyorum artık biraz az kirletiyoruz gerçi ama.. ben genelde aşt açınca bi 10 dakkq açık bırakıyorum kesin kaza oluyor olsun napim :) o dediğini hiç görmedim nasl nir şey
Benim kızım başı da çok terler. Arabada şapkayı çıkarıyorum, kürk montun fermuarini açıyorum falan. Yani ne yaparsam yapayım engellemek zor. Bir kuru saç teli kalmıyor evetŞimdi Kızlar size bir sorum var Benim kızımın başı çok terliyor emerken falan evde terliyor o ayrı ama dışarıda bir tulum giydiriyorum mesela şapkalı oluyor ya kış için. Soğuk yani Hava şu an ben de mont giyiyorum çocuğa mecburen dış tulum giydiriyorum ve içine incecik şu taytlı ince takımlardan giydirdim. O taytıla ben evde şu an üşürüm.. onu giydirdim ya bebek arabasından bir çıkarttık ağlıyor diye kafası ter Ya bir tane kuru saçı Yok ya ben bu çocuğa ne giydireceğim ne yapacağımı bilmiyorum hasta olacak bu gidişle. Lütfen bana öneri yapın ne yapmalıyım..
İyi de 5. Aydayızİnşallah 4. Ay uyku gerilemesidir. Dinimiz amin