2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Vallahi denemediğim kalmadı solgarı hala kullanıyorum. Mamillac var solgar var dut kurusu demleme desen var. Benim sütüm olsa benimki ruhumu bile emikler. Ama olmayanda ne yapsan olmuyor galiba..
Kan değerlerine baktırdın mı doğumdan sonra? Yüksek TSH buna sebep olabilirmiş.

Selam kızlar , diş sıkıntısı yaşamaya başlayanlar oldu mu oldu ise ne gibi
Tetagil kullanan var mı yada başka birşey
Ekim anneleri görünümlü Eylül annesi olarak selamlar
Diş mi bilmiyorum ama 2 gecedir çok ağlayarak uyuyor. Hatta bir yerine birşey oldu sandık. Gündüz de zor daldı uykulara ve çok zor emzirdim. Memeyi de istemiyor. Tecrübeli arkadaşlardan ben de bilgi beklerim

Bionaturali içeriği sebebiyle tercih ediyordum ilk 2 ay onu kullandım sonra baby turco falan en kötüsü buydu. Molfix var 50 tane bitsin goon alayım bende.
Sleepy bionaturalden çektiğimizi bir ben bir Allah bide dikloron bilir elimde halen 30 tane var bitmedi bitmedi bitmedi bence goon ile sleepy bionatural kesinlikle aynı kategoride bile değiller

Goon forever
Temiz içerikli diye seviyordum ama çok dar, kilosu normal olmasına rağmen bacakları sıkıyor o yüzden. Evet goon alalyımm
Ben yavrum tek başına kalınca üzülüyordum daha minicik bebek diye halbuki kendi başına kalmaya da ihtiyacı var ama işte dayanamıyordum. Şimdi birbirimize yapışık koala givi olduk. Düzeleceğiz inşallah

Hemde nasıl zorlanma ya ellerini çok hareket ettiriyo bide

Kızımın da aynı şekilde iki yanağında ama bu kadar çok değil mustelanın kremini aldım günde bir kez sürüyorum iyi geldi bırakınca yine aynı oluyor cildiye doktoru yazın geçer kışın olur dedi

Aynı dertten bende muzdaribim gelin bir yaşı bekleyip sonra birbirimize destek olup diyet yapalım

Bu uyku işini ben anlamadım gitti ya
20 gündür kaçta uyutmuşum uyanmış vs yazıyorum ve bebeğim genelde 6.30 7 7.40 gbi uyanmış ve bu uyanmadan sonra hep 1.5 tuttum uyutmadım yani en erken gündüz uykusu 8.30 olmadı diye uyutmuyorum uyucak olsada uyumasına izin vermiyorum
Bugün mesela 6.30 da uyandı 8.30 -10.00, 11.45-12.30, 14.30-15.20, 17.08-18.00 şeklinde uyudu
Akşamda 20.15 gbi karanlığa aldım kitap okudum uyku müziği dinledik uzandık 21.00 uyudu 21.50 de uyandı pış pışladım kucağıma alıp uyuyo koyuyorum beşiğe uyanıyo gözler kapalı ağlıyo 22.00 gibi emzirdim dalıyo yine öyle yani dalamıyo uyanık değil aslında
Erken kaldırın etken uyusun deniyo genelde etken kalkmamıza rağmen neden erken geceye geçmiyo ya bu durumda gece kaçta uyudu deniliyo birde dü gecede böyleydi 1 e kadar saat balı uyandı yani 1 demi başladı yani gece uykusu
Kucağımda pış pışladığım için mi böyle oluyo ya

Gün içinde çok uyuyor o yüzden. Son uykuyu da 5 ye yaptırmanız lazım

21 de uyumuş ama sonrasında tam dalamamış. Şuan diş dönemi diye de ağlıyor olabilir. Gündüz uykuları gayet iyi aralıklarda son uykuda iyi aslında 18de uyanmış belki bir tık daha öne alabilirse iyi olur. Ama şuan gececsıkıntısı 4. Ay + diş sıkıntılarından hepimizde canım. Ben dün 21den 22ye kadar odada uğraştım (21.20dw 2 saat dolduğu için uyumalıydı 2 sa uyanık kalıyor) 22 de uyudu ama yatağa koyunca uyanacak bildiğim için tam 50 dak kucağımda tuttum. İlk uyku periyodunu anlatsın uyansın tekrar güvenli yerde uykuya dalsın sonra koyarım diye bekledim. Tam 45te uyandı baktı kucaktayım oo ii güvenli burası hoop devam etti. 5 10 dak tuttum yatırdım sonra sıkıntı yok.. eğer ilk uyuduğunda yatırsaydım uyanıp destek arayacak uyku biraz açılacaktı. Bende erken yatmaya alışsın diye böyle böyle alıştırcam. Saatler otursun sonra destekleri çekeriz.

Ay ben bekleyemem.. 6 dan sonra başlayacam. Resmen kendimi sevmiyorum ya 10 kg fazlam . Ondan öncede fazlam vardı min 5.. yani enn enn az 15 vermeliyim ki eskiden ayy ne şişmanım dediğim kiloya düşeyim 6 dolsun 2 gezi planımız var nisan da başlayacam..

4.ay için çok mu ya 4 5 saat uyku deniyo bu ay için bugün ilk uyku 1.5 saat oldu ama normalde 45 dk 1 saat
Birde 4 uyku yapıyo şuan 3 e düşürsem dayanabilirmi bilyorum uykusu geliyo düşürmeyi düşündüm 5.ayı bekliyim dedim sonra az kaldı diye
Senin gündüz kaç saat yatıyo cnm
Gün içinde çok uyuyor o yüzden. Son uykuyu da 5 ye yaptırmanız lazım

Ben desteğe çok takılmıştım ama farkettimki saatlerde oturmamış yani olay sadece destek değil belki o zaman daha kolay olur
Son uykuyu erkene çekmek için 3 uykuya gçmem lazım oda uyanıklık süresi olarak şuan dayanamaz gibi ya
Bizim sorunda dalamama ya 23.00 gibi daldı tekrar
4.ay direnci çok az azalmaya başladı bende biraz takip edeyim ve rutin oluşturayım dedim ama akşam uykusu çok can sıkıyor 5.aya geçince toplarız inş istiyorumki en geç 9 da uyusun ya

Gündüz 4 5 saat uyuması iyi.. bu zamanlarda artık 3 uykuya düşmeliler. Yani geneli düşüyor.. qmq seninki çok erken kalkıyor o nedenle 3 uyku yetmeye bilir.. 1.5 saat gayet iyi. Hatta tüm uykular 1 ile 2 saat arasında olmalı.. sadece son uyku 30 -45 dakika filan olmalı..
benim kızım 2 saat uyanık kalıyor genelde.. ben de gece uykusunu ona göre ayarlamaya çalışıyorum.. gece uykusu önce 2 saatten fazla duruyor ama nedense sende ona göre takip edip ayarlayabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…