Sende solgar kullanıyordun hiç işe yaramadı mı?Maşallah yaa keşke ben de böyle ağrı çeksem de sütüm olsanazar değmesin.
Vallahi denemediğim kalmadı solgarı hala kullanıyorum. Mamillac var solgar var dut kurusu demleme desen var. Benim sütüm olsa benimki ruhumu bile emikler. Ama olmayanda ne yapsan olmuyor galiba..Sende solgar kullanıyordun hiç işe yaramadı mı?Benimde sütüm az bakma benimki olan sütü de boşaltmıyor ondan şişiyor memeler
Milkin diye bişey var ona baktın mı hem tableti hem içeceği varVallahi denemediğim kalmadı solgarı hala kullanıyorum. Mamillac var solgar var dut kurusu demleme desen var. Benim sütüm olsa benimki ruhumu bile emikler. Ama olmayanda ne yapsan olmuyor galiba..
Evet maalesef öyle, bende bir çok şey demedim işe de yaradılar ama gel gör ki bizde durum tam tersi doğdu doğalı sevmiyor emmeyi zorla veriyorum. Emse süt artacak ama emmiyor bu yüzden hep mastit oluyorumVallahi denemediğim kalmadı solgarı hala kullanıyorum. Mamillac var solgar var dut kurusu demleme desen var. Benim sütüm olsa benimki ruhumu bile emikler. Ama olmayanda ne yapsan olmuyor galiba..
Denemediğim kalmadı vallahi umudum kalmadı artıkMilkin diye bişey var ona baktın mı hem tableti hem içeceği var
İlk günden bugüne
Kızlar Nazlı Hanım'ın maşalı saçlarından falan bahsetmişsiniz. Pijamali halimle, deli topuzumla gözümü açtığım gibi poğaça börek kurabiye falan yaptım, ev supurdum toz aldım WC banyo yıkadım. Şimdi de kocama mop verdim evi siliyor. Çocuğu da kundakta bir saniyede uyuyormuş. Benim kız gece 2 de uykuya geçti, en son kucağımda kızım agliyor. Ben de onla ağlıyor, eşim de ikimize sarılıp susturmaya çalışıyorduDiyeceklerim bu kadar.
Amma velakin seviyorum o kadını, niyeyse ütopik bir hayatı var gibi. Çocuğuna aldığı çorap 500 lira, pusetine astigi oyuncak 3 bin falan. Her haftasonu tatilde, yazıları da hoşuma gidiyor. Allah mutluluklarını artırsın. Hadi ben kaçtım
Ben bir markete gitsem düzenim şaşıyor beceremiyorumKundak yapınca saniyede uyuyomuş
Hiç mi gaz sancısı olmadı bebeğin hiç mi pış pışlamadı vala ne diyim
Bide 7 civarı akşm uykusuna yatırıyor anladığım kadarıyla sonrada dizi keyif güzel bir hayat belki bir gün bizde
En sonunda o kitabı alcam yani tracy hogg paylaşıp duruyo 40 ı çıktığında burdan rutin yapalım demişti biz gazla uğraşırken o rutin yapmış
O kim ya tanımıyorum benBen bir markete gitsem düzenim şaşıyor beceremiyorumbunca gezmeye rutin kaliyorsa helal olsun. Kızı alerjik onun, en büyük problemleri oydu bir ara fena uğraştırdı
Valla instada nazlı şuan konu grupta ona bak kundağı bırakmaya çalışıyor bu araKızlar bebişleri kundaksız nasıl uyutuyosunuz ya
Ben kundakla ellerini sabitlemezsem sürekli ağzında elleri ya da ağzındaki memeyi çıkarıyo oynuyo yatmıyo kundağı bırakmam gerek artık ama hiç gücüm yok buna
Nazlialtac :)O kim ya tanımıyorum ben
Bende var galiba o kitap ya iyi hatırlattın bir bakayım yarınKundak yapınca saniyede uyuyomuş
Hiç mi gaz sancısı olmadı bebeğin hiç mi pış pışlamadı vala ne diyim
Bide 7 civarı akşm uykusuna yatırıyor anladığım kadarıyla sonrada dizi keyif güzel bir hayat belki bir gün bizde
En sonunda o kitabı alcam yani tracy hogg paylaşıp duruyo 40 ı çıktığında burdan rutin yapalım demişti biz gazla uğraşırken o rutin yapmış
Cildiyeye götür bence nolur nolmazKızlar yaklaşık 2 aydır oğlumun yanağı böyle, sadece sol yanak böyle vücudunun başka yerinde böyle bi kabarıklık kızarıklık yok. 4.ay kontrolünde dr a göstermiştik bu kadar kabarık değildi tabi o da kortizonlı krem vermişti bi de bol bol nemlendirin demişti.Krem çok iyi geldi tek seferde bile geçiriyor ama her akşam bu şekilde kızarıyor sabaha sönmüş oluyor çok ilginç, sürekli kortizonlu kremi kullanamayacağım için Mustelanın Cicaplast kremibi sipariş verdim başka öneri olan var mı neden oluyor sizce? Besin alerjisi olsa başka yerde de olmaz mıydı? Öpmeyle ilgili olabileceğini de düşündüm ama uzun süre orayı öpmedik özellikle eşim öpmedi sakallardan dolayı ama yok yine aynı
Ben kızım 4 aylık dolduktan sonra başladımKızlar ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri nasılsa kilo bu alınır da verilir de diyip hamileliği de bahane edip aşırı çok yemeye başladım. Doğumdan sonra da eski kafayla ne kadar çok yersem o kadar sütüm gelir diye diye aldım kiloları iyice. Ve mankenlere taş çıkartan fiziğim şuan gittikçe kötülemeye başlıyor6. Ayda diyetisyen eşliğinde kilo verme hedefim vardı, bu sefer de sütüm azalır mı diye düşünüyorum. 1 yaşını bekliyim diyorum. Sizce?
Ben 3 aylıkken başladım spor da yapıyorum iyiki başlamışım daha sağlıklı besleniyorum. Sütüm azaldı ama o yediğim zamanki kadar çok olması beklenemezdi zaten. Bugün solgar aldım ben de ona başladım.Kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri nasılsa kilo bu alınır da verilir de diyip hamileliği de bahane edip aşırı çok yemeye başladım. Doğumdan sonra da eski kafayla ne kadar çok yersem o kadar sütüm gelir diye diye aldım kiloları iyice. Ve mankenlere taş çıkartan fiziğim şuan gittikçe kötülemeye başlıyor6. Ayda diyetisyen eşliğinde kilo verme hedefim vardı, bu sefer de sütüm azalır mı diye düşünüyorum. 1 yaşını bekliyim diyorum. Sizce?