- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Ya bu kadar fark nasıl oluyor anlamıyorum biizmde 3. Ayda 63 dedi 4.ayda 61 dediBizim geçen ayki kontrolde aynı gün doktor 66 cm ebe 61 cm ölçtü
Bugün kaçta uyudu canım, dunki durumu çok iyidiYa benim bebe iyice çılgına bağladı bu 4. Ay 60 gün sürüyor galiba bir türlü bitmiyor bugün o kadar her şeye ağlıyor ki meme veriyorum ağlıyor vermiyorum ağlıyor
Dikkat ettinmi kakasında nokta kadar kahverengilikler varmıBenimkinin de kokuyor qma ben bestiron almıştım. Kendi doktoruma gidememiştim geçen ay.. gidince benimki ne vercek soracağım
Ne koyuyorsun altınaKuzum bu ayda (4) yan dönmesi gelişimi için yetermi. Ama senin kız zaten dönemez engel dolu. o alttaki battaniyeyi kaldır. Ve rahat birşeyler giydir.. mümkünse bezi takmadan havalandırırken biraz serbest bırak daha rahat hareket edebilir. Sende elle destekleyip öğret ama olabildiğince düz ve sert zemin olmalı. Benimki bayadır dönüyoe ama hala altında yumuşak bir şey olunca zorlanıyor yada dönesi gelmiyor
Ben saatlerdir uyutamadım tansiyonum oynadı resmen babasına postaladım az gezdir diye8 gibi akşam uykusuna yatırdım 9 da kalktı emzrdim baya kaldı memede daldı gibi koyuyorum beşiğe ağlıyo yine ya
Aldım pışpışladım dalıyo koyuyorum yine ağlıyo 5 dk ya
Şimdi yine emziriyorum gündüz az emiyo oyun yapıyo diyemi böyle ya gece uyanıncada böyle 20 30 dk emsin istiyo doymuyomu anlamadım
Clusterfeeding arat googleda canım, doymamakla ilgisi yok8 gibi akşam uykusuna yatırdım 9 da kalktı emzrdim baya kaldı memede daldı gibi koyuyorum beşiğe ağlıyo yine ya
Aldım pışpışladım dalıyo koyuyorum yine ağlıyo 5 dk ya
Şimdi yine emziriyorum gündüz az emiyo oyun yapıyo diyemi böyle ya gece uyanıncada böyle 20 30 dk emsin istiyo doymuyomu anlamadım
Cihazin içine serum fizyolojik mi koyuluyor kullanımı nasıl acaba biraz bilgi verebilir misiniz benim bebişim de bazen gıcık olmuş gibi öksürüyorBende taşınabilir nexus var gayet memnunum hamileyken hastalandığımda kendimde kullanmıştım faydasını görmüştüm. Kızım hastayken onada kullandık o da toparladı. Ama osman gönülal taşınabilir olanların efektif olmadığını o motorlu olanların alınması gerektiğini söylüyor. Onun önerdiği markada omrondu.
Neden isyandayım sanıyorsun 12Bugün kaçta uyudu canım, dunki durumu çok iyidi
Bakmadım yani görmedim canım bakarım bir dahakine.. benim kakadan ziyade pırt yapınca kokuyor bu araDikkat ettinmi kakasında nokta kadar kahverengilikler varmı
Yok yok 4. Ayda yan dönmesi yeterli dedi dr. Ama 5. Ayda ne yapmalı bilmiyorum. Yani senin 4 bitti 5 e doğru gidiyoruz ya bu arada geliştirsin biraz kendini. Şuan için sıkıntı yok merak etme.. ben oyun matı aldım halı. Ama ondan çok koltukta öğrendi benim kız. Koltuğu açık tutuyorum ben salonda sert ve düz bizim koltuk yani kat yeri filan yok orda öğrendi.. annemlerde yerde dursun diye halı üstüne yorgan koyduk olmadı yumuşak dçye hiç dönemedi yani zorlandı.. sende battaniye ser ama şöyle büyük battaniye ser sizinkilerden çok yumuşak olmasın mümkünse. Yada yatak odası yatağı üstünde de olur (sen başındayken) çarşafın üstüne koy altına alt açma ser aç bezini orda sevdiği oyuncağı koy yanına oynat elinle o yan döndünkçe popodan ittir arada öyle öyle yaparNe koyuyorsun altına
Dikkate alıcam kuzum
Gelişim için yetersiz mi diyorsun karnının üstüne gelecek şekilde dönmesi mi gerekirdi
Gece kaç saatte bir uyanuyor
Ben saatlerdir uyutamadım tansiyonum oynadı resmen babasına postaladım az gezdir diye
Clusterfeeding arat googleda canım, doymamakla ilgisi yok
Benimki şimdi uyudu ben ne yapayımNeden isyandayım sanıyorsun 12
Evet ben o yüzden almamıştımBazı doktorlar ise bu Nebulizatörleri önermiyor.neye inanıcaz bilmiyorum
Ben de kararsız kaldım şuan ihtiyaç yok ama bazen minik öksürük oluyor acaba gerekli mi diye düşündümEvet ben o yüzden almamıştım
Ben de bilemedim omronlar 1000-1500 arası faydalı ise alalım kullananlar fikirlerini verirse çok iyi olurBazı doktorlar ise bu Nebulizatörleri önermiyor.neye inanıcaz bilmiyorum
Aynen ben de almadım.. elim gidiyor bazen alayım dursun diye sonra almıyorum. İnşallah ihtiyaç duymayızEvet ben o yüzden almamıştım
Benimki hep memede uyuyor ve çok mutlu oluyorum.. ilerde beni zorlar bu durum biliyorum ama bana da çok haz veriyor bu durum nedenseBuna daha evvelde bakmıştım yenidoğan döneminde böyleydi gece gündüz memede kalıyodu uzun süre ama düzelmişti bu durum
4.ay girdiğinden bu zamana ağlama krizleriyle böyle olmaya başladı böyle uzun emmesine izin vermez memeden çekersemde asla uyumuyo nerdeyse her seferinde 20 30 dk kalıyo memede 2 kez emzirince böyle sonra uzun uyumaya geçiyo
Bende memede uyumaya alışır diye korkuyorum açıkçası