2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ne koyuyorsun altına
Dikkate alıcam kuzum
Gelişim için yetersiz mi diyorsun karnının üstüne gelecek şekilde dönmesi mi gerekirdi

Ben saatlerdir uyutamadım tansiyonum oynadı resmen babasına postaladım az gezdir diye

Clusterfeeding arat googleda canım, doymamakla ilgisi yok

Cihazin içine serum fizyolojik mi koyuluyor kullanımı nasıl acaba biraz bilgi verebilir misiniz benim bebişim de bazen gıcık olmuş gibi öksürüyor

Ne koyuyorsun altına
Dikkate alıcam kuzum
Gelişim için yetersiz mi diyorsun karnının üstüne gelecek şekilde dönmesi mi gerekirdi
Yok yok 4. Ayda yan dönmesi yeterli dedi dr. Ama 5. Ayda ne yapmalı bilmiyorum. Yani senin 4 bitti 5 e doğru gidiyoruz ya bu arada geliştirsin biraz kendini. Şuan için sıkıntı yok merak etme.. ben oyun matı aldım halı. Ama ondan çok koltukta öğrendi benim kız. Koltuğu açık tutuyorum ben salonda sert ve düz bizim koltuk yani kat yeri filan yok orda öğrendi.. annemlerde yerde dursun diye halı üstüne yorgan koyduk olmadı yumuşak dçye hiç dönemedi yani zorlandı.. sende battaniye ser ama şöyle büyük battaniye ser sizinkilerden çok yumuşak olmasın mümkünse. Yada yatak odası yatağı üstünde de olur (sen başındayken) çarşafın üstüne koy altına alt açma ser aç bezini orda sevdiği oyuncağı koy yanına oynat elinle o yan döndünkçe popodan ittir arada öyle öyle yapar

Buna daha evvelde bakmıştım yenidoğan döneminde böyleydi gece gündüz memede kalıyodu uzun süre ama düzelmişti bu durum
4.ay girdiğinden bu zamana ağlama krizleriyle böyle olmaya başladı böyle uzun emmesine izin vermez memeden çekersemde asla uyumuyo nerdeyse her seferinde 20 30 dk kalıyo memede 2 kez emzirince böyle sonra uzun uyumaya geçiyo
Bende memede uyumaya alışır diye korkuyorum açıkçası
Clusterfeeding arat googleda canım, doymamakla ilgisi yok

Benimki hep memede uyuyor ve çok mutlu oluyorum.. ilerde beni zorlar bu durum biliyorum ama bana da çok haz veriyor bu durum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…