2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Maalesef çoook artmış yaa otel fiyatları. Bende bakınıyorum ama orta halli oteller bile 2 kişi 1 hafta 50 binden başlıyor
Aynen öyle biz de mecburen antalyaya baktık. Orada daha çok otel olduğu için fiyatlar daha uygun diğer yerlere göre... bu arada otelde bir bebek havuzunun üzerine gölgelik yapmışlar çok hoşuma gitti

Aynen öyle biz de mecburen antalyaya baktık. Orada daha çok otel olduğu için fiyatlar daha uygun diğer yerlere göre... bu arada otelde bir bebek havuzunun üzerine gölgelik yapmışlar çok hoşuma gitti
Aaa baktım şimdi çok akıllıca olmuş otelde baya güzelmiş beğendim ama antalya aşırı nemli oluyor ben o yüzden muğla tarafına yöneldim marmariste labranda mares var çok hoşuma gitti

septembrmom sen hangi otele gideceksin canım?

Ince eleyip sık dokuduğum demir ilacı verme projem byiugün de hüsranla sonuçlandı ilacı verdim 5 dakika sonra canım kızım Ağlama krizi ile illa meme istedi Bugün de başaramadık
demir ilacini alirken eczaci sut urunleriyle beraber vermeyin dedi bende napiyim 4 aylik bebegime et mi yedireyim dedim sonra sey demisti emdikten 45 dk sonra verebilirsiniz

Evet bakmıştık ona canım ama be denize sıfır ve kumlu istiyorum illa, kumda oynasın bebitom :)

5. Ay kontrolleri yaklaştı. GİDECEK Annelere önemle Rica ediyorum. Bebek boylarına beni Etiketleyin. Benim ki çok Bodur diye dert etmeye başladım. Öyle bişey Varsa erken müdahale etmek isterim bide devletin persentiline güvenmiyorum çevre persentili daha mantıklı mesela burda 10 bebeğin epey altında çıkarsa endokrinoloji ye götürürüm yani

Kaç cm ki boyu?

Canım biz henüz eşimin yaz okulu açıp açmama durumuna göre karar vereceğimiz için otel bakmadık. Her şey dahil dışında düşünmüyorum ama ben, yorulmak istemiyorum valla Buluruz yedirecek bişiler hiç olmadı kabak yemeği alır kabağını eze eze veriririz ya da kavanoz mama. Yulafla sıcak suyla püre de yaparım ben.
Bir de gidersem Haziran sonu veya Eylül başı gibi gitmeyi düşünüyorum ben.

Etiketliycem canım 8 Şubat'ta kontrol var.

Kızlar bu arada yaz tatilinden önce, bayram tatili geliyor Nisan'da bomba gibi 9 gün (cuma tatil değil de bence tatil yapılır)

Asıl oraya plan yapmak lazım, bebelerimizde 7-8 aylık olacaklar inşallah. Hava da mis olur, var mı şimdiden planlarınız?

Bence gidilir, eğer blw yaparsan zaten senin yedigin her seyi kesip verebilirsin o zMana alerji durumunu da biliyo olursun. Omlet, haslanmış yumurta, meyveler, çiğ sebzeler, köfte vs her seyi ufaktan yiyo olacak ki hala ana ogunu anne sütü olcak nasıl olur diye dusunme bence o yuzden

Evet bakmıştık ona canım ama be denize sıfır ve kumlu istiyorum illa, kumda oynasın bebitom :)
Kumlı ellerimi agzına gotururken ona dogru koşuşun/ koşuşumuz gözümde canlandı bile gjfjfk

Ay hiç dusunmedim bi de havalar cok dengesiz ankarada hala kar yok sanırım nisan ayı normal zamanın martı falan gibi gececek ya da guneye inmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…