2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
7 şubatta gitçem inşallah unutmam unutursam msaj at

kum da blw'ye dahil değil miydi

Kızlar bebeğiniz sadece yan mı dönüyor tam tur karın üstümü biizmki sadece bu kadar dönüyor
Benimki de bu kadar dönüyor. Canı o kadar kıymetli ki hiç yorulmayı sevmiyor. Ben hergün alışsın diye döndürüyorum. Kolu altında kalıyor kafasını koyuyor yatıyor ilk gördüğümde 3 aylıktı. Biliyor yapabiliyor ama gerek duymuyor galiba.
Canım 1.5 yaşa kadar boy bir ölçüt değil diye biliyorum. Senin ve eşinin boyuna göre gelecekteki boyu yordanabilir ama beslenmesi iyi olursa üst sınırda olur. Balık yağı falan zamanı gelince kullanabilirsin. Benim annemin boyu 165 babamın 180 benim 175 kardeşim de 168 kardeşimle ikimiz arasındaki boy farkının sebebini ben hamilelik ve ilk bir yaştaki beslenmeye bağlıyorum.

Güzel annişleer Lohusa filmini izlemeye bugün gittik. Kesinlikle öneriyorum gitmelisiniz. Yaşadığımız zorluklar komediye dökülmüş, yer yer ağlamak garantili
Film dışında sağdığım sütü bebişim içmeden geldim, fakat ısınıp soğumuş tekrar buzdolabının normal tarafına konulmuş. O süt şimdi çöp mü olmuştur?

Bizim geçen ayki kontrolde aynı gün doktor 66 cm ebe 61 cm ölçtü

Bende sidefer kullanıyorum cnm burda bestiron konuşuldu çok ama doktor bunu verince ben bunu aldım
Gaz kabızlık vs olmadı memnunum yani sadece kakası baya kokuyo bu genel bişeymi bilmiyorum
Benimkinin de kokuyor qma ben bestiron almıştım. Kendi doktoruma gidememiştim geçen ay.. gidince benimki ne vercek soracağım

Evet canım ısıtıldıysq bir kere bir daha ısıtılmaz maalesef :s olsun üzülme fabrika sende çok istiyorum filme gitmek ya ama gidebilme ihtimalim yok (

Kızlar bebeğiniz sadece yan mı dönüyor tam tur karın üstümü biizmki sadece bu kadar dönüyor
Kuzum bu ayda (4) yan dönmesi gelişimi için yetermi. Ama senin kız zaten dönemez engel dolu. o alttaki battaniyeyi kaldır. Ve rahat birşeyler giydir.. mümkünse bezi takmadan havalandırırken biraz serbest bırak daha rahat hareket edebilir. Sende elle destekleyip öğret ama olabildiğince düz ve sert zemin olmalı. Benimki bayadır dönüyoe ama hala altında yumuşak bir şey olunca zorlanıyor yada dönesi gelmiyor

Evet canım ısıtıldıysq bir kere bir daha ısıtılmaz maalesef :s olsun üzülme fabrika sende çok istiyorum filme gitmek ya ama gidebilme ihtimalim yok (
Şimdi öğrendim aslında ısınmamış ama oda sıcaklığında 1 saat beklemiş. Ay doğru söylüyorsunuz, ilk süt sağışım çöp olmasına üzüldüm
Bakacak biri varsa bi nefes almak size de iyi gelirdi

4. Ayda boyu kaçtı? Arkadaşımın oğlu %25 persentildeydi uUn süre özel bir doktor ve profa gitmelerine rağmen hiç bir şey yapmadı. Yapısı bu şuan için birşey yapılmaz dedi sürekli.

Odada durduysa sıkıntı yok 3 saate kadar durabilir. İnternette düşünce izleyecez bu gidişle

Evet maalesef verme sakın, ben verdiğimde ağzından burnundan geldi fışkırarak kustu

8 gibi akşam uykusuna yatırdım 9 da kalktı emzrdim baya kaldı memede daldı gibi koyuyorum beşiğe ağlıyo yine ya
Aldım pışpışladım dalıyo koyuyorum yine ağlıyo 5 dk ya
Şimdi yine emziriyorum gündüz az emiyo oyun yapıyo diyemi böyle ya gece uyanıncada böyle 20 30 dk emsin istiyo doymuyomu anlamadım

Odada durduysa sıkıntı yok 3 saate kadar durabilir. İnternette düşünce izleyecez bu gidişle
Sağlık olsun da bebiş büyüyünce birlikte gidersiniz teşekkür ediyorum yanıtınız için

Evet maalesef verme sakın, ben verdiğimde ağzından burnundan geldi fışkırarak kustu
Yaa anladım. Tamamdır zaten buzluğa atmayı planlıyordum artık sağlık olsun fabrikası bende

Kaçtı 4 Ay

Gece kaç saatte bir uyanuyor

Ya benim bebe iyice çılgına bağladı bu 4. Ay 60 gün sürüyor galiba bir türlü bitmiyor bugün o kadar her şeye ağlıyor ki meme veriyorum ağlıyor vermiyorum ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…