Bizde yarın gideceğizYarın gideceğizvar mı sormamı istediğin bir şey?
Aa bu benBizde yarın gideceğizrota ve 4. Ay aşılarını olacağız endişeliyim ateş yapacak diye
Bizde 2. Ayda ateş yapmamıştı, ama bu grupta çoğu bebekte yaptıAa bu ben2. Ayda da ateş yapmıştı ua hiç yapmayacak ya daha beter yapacak, birlikte göreceğiz
Ya benimki bayağıdır sağa sola dönüyor ama sırtüstünden yüzüstüne dönmüyor henüzBebeğim bugün oyun halısında sırt üstü yatarken yan dönmeye başladı bana doğru, tam 4,5 aylığız bugün
4.ay asilarini olup 1 hafta sonra falan mi rota asini olsa acaba, 3.ayda rota ve menenjit asilarini oldu kizim ve 1 hafta etkileri gecmedi. Ama belki agir olan menenjittir, sizin galiba sadece rotaBizde yarın gideceğizrota ve 4. Ay aşılarını olacağız endişeliyim ateş yapacak diye
Yarın doktora soracağım canım 4. Ay aşılarını ne zaman yaptıralım diye. Menenjit ağır gelmiş olabilir. Bizde rota ilk doz ve 2. Ay aşıları hiç ateş yapmamıştı. Menenjiti 5. Ay olacağız4.ay asilarini olup 1 hafta sonra falan mi rota asini olsa acaba, 3.ayda rota ve menenjit asilarini oldu kizim ve 1 hafta etkileri gecmedi. Ama belki agir olan menenjittir, sizin galiba sadece rota
Ben Ankara'da ankapediaya gittim ücretsiz yaptılar.Kızlar özel hastaneler devlet aşılarını yapıyor mu yoksa illa sağlık ocağına mı gitmek lazım? Bilgisi olan var mı?
Allah sabır versin kv ile geçinmek çok çok zorBir kv için sabır dilemeye geldim gidecem.. Allah'ım sinir olmamalıyım dedikçe oluyorumher hareketi batıyor artık ya
Pazar inşallah.. ben sinir oluyorum belki başkası bu kadar olmaz bu hareketlere bilemiyorum ama.. kendime şaşırıyorum bebekten önce iyi anlaşırdık hiç batmazdı hareketleri şimdi çocuğa dokunsa sinir oluyorumAllah sabır versin kv ile geçinmek çok çok zorne zaman gidecek?
Ya benimki bayağıdır sağa sola dönüyor ama sırtüstünden yüzüstüne dönmüyor henüzbunun için erken mi ya da dönenler var mı
Bende yere koyuyorum ama bu ara havalar soğudı diye koyasım gelmiyor evin yerinde yeller esiyor sanki , batanniye serip koyuyordum ama korkuyorum yinede yer çeker diye ya kanepede ya da kendi yatağımızda tummy time yaptırıyorum ama sırtüstünden yüzüstüne dönmedi dahaBizim 4.aya birkaç gün kala yüzüstü dönmüştü
10 gündür fln da yüzüstüne dönüyo ordan sırt üstü yine yüzüstü şeklinde yuvarlanıyorsürekli yerdeyiz ama 3.aydan beri etkisi olmuştur
Hikayeci tırtıl var bende ama şuan burnunun ışığı dışında pek dikkatini çektiği söylenemezŞu fisher price eğitici hikayeler mi? Yoksa hikayeci tırtıl mı? Fiyatlar çok pahalı ikiside yakın.. hangisi daha güzel alan var mı?
Bugün avmde baktım 2sine de müzikeri bi dinledi güldü :) anlıyor da kereta oyuncak olduğunuHikayeci tırtıl var bende ama şuan burnunun ışığı dışında pek dikkatini çektiği söylenemez
Bende yere koyuyorum ama bu ara havalar soğudı diye koyasım gelmiyor evin yerinde yeller esiyor sanki , batanniye serip koyuyordum ama korkuyorum yinede yer çeker diye ya kanepede ya da kendi yatağımızda tummy time yaptırıyorum ama sırtüstünden yüzüstüne dönmedi daha
Bexero 2 gun ates yaptı kızımda agır bi aşıymış4.ay asilarini olup 1 hafta sonra falan mi rota asini olsa acaba, 3.ayda rota ve menenjit asilarini oldu kizim ve 1 hafta etkileri gecmedi. Ama belki agir olan menenjittir, sizin galiba sadece rota
Canım bı link atar mısınBen mat aldım o yüzden soğuk olmaya başlayınca koltuk olmadı rahat dönemiyodu şimdi oyun matında soğuk gelyo baya iyi oldu böyle yere koymak en etkilisi ya pratik yapıyo öyle baya
2.dozunda yapmaz umarim, bir de oyle bir ates ki vucudunda dolasiyordu.Bexero 2 gun ates yaptı kızımda agır bi aşıymış