2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bebeğim bugün oyun halısında sırt üstü yatarken yan dönmeye başladı bana doğru, tam 4,5 aylığız bugün
Ya benimki bayağıdır sağa sola dönüyor ama sırtüstünden yüzüstüne dönmüyor henüz bunun için erken mi ya da dönenler var mı

Bizde yarın gideceğiz rota ve 4. Ay aşılarını olacağız endişeliyim ateş yapacak diye
4.ay asilarini olup 1 hafta sonra falan mi rota asini olsa acaba, 3.ayda rota ve menenjit asilarini oldu kizim ve 1 hafta etkileri gecmedi. Ama belki agir olan menenjittir, sizin galiba sadece rota

4.ay asilarini olup 1 hafta sonra falan mi rota asini olsa acaba, 3.ayda rota ve menenjit asilarini oldu kizim ve 1 hafta etkileri gecmedi. Ama belki agir olan menenjittir, sizin galiba sadece rota
Yarın doktora soracağım canım 4. Ay aşılarını ne zaman yaptıralım diye. Menenjit ağır gelmiş olabilir. Bizde rota ilk doz ve 2. Ay aşıları hiç ateş yapmamıştı. Menenjiti 5. Ay olacağız

Kızlar özel hastaneler devlet aşılarını yapıyor mu yoksa illa sağlık ocağına mı gitmek lazım? Bilgisi olan var mı?

Bir kv için sabır dilemeye geldim gidecem.. Allah'ım sinir olmamalıyım dedikçe oluyorum her hareketi batıyor artık ya

Şu fisher price eğitici hikayeler mi? Yoksa hikayeci tırtıl mı? Fiyatlar çok pahalı ikiside yakın.. hangisi daha güzel alan var mı?

Allah sabır versin kv ile geçinmek çok çok zor ne zaman gidecek?
Pazar inşallah.. ben sinir oluyorum belki başkası bu kadar olmaz bu hareketlere bilemiyorum ama.. kendime şaşırıyorum bebekten önce iyi anlaşırdık hiç batmazdı hareketleri şimdi çocuğa dokunsa sinir oluyorum

Bizim 4.aya birkaç gün kala yüzüstü dönmüştü
10 gündür fln da yüzüstüne dönüyo ordan sırt üstü yine yüzüstü şeklinde yuvarlanıyor sürekli yerdeyiz ama 3.aydan beri etkisi olmuştur
Ya benimki bayağıdır sağa sola dönüyor ama sırtüstünden yüzüstüne dönmüyor henüz bunun için erken mi ya da dönenler var mı

Bende yere koyuyorum ama bu ara havalar soğudı diye koyasım gelmiyor evin yerinde yeller esiyor sanki , batanniye serip koyuyordum ama korkuyorum yinede yer çeker diye ya kanepede ya da kendi yatağımızda tummy time yaptırıyorum ama sırtüstünden yüzüstüne dönmedi daha

Ben mat aldım o yüzden soğuk olmaya başlayınca koltuk olmadı rahat dönemiyodu şimdi oyun matında soğuk gelyo baya iyi oldu böyle yere koymak en etkilisi ya pratik yapıyo öyle baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…