2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar gece bebeler sık uyanıyor ya bu ara her seferinde emziriyor musunız ne yapıyorsunuz? Nem bazen emzik veriyom piş piş elini tutma filan
Benimkide çok uyanıyor gece 2 de yattı iki saatte bir kalktı
Gece 4 te bi aile asansör de kalmış kapıları vurup durdular sesten kalkıp baktım asansör zili çalıyo yardıma gittim güvenliği çağırdık tek blok 18 katlı güvenliğe ulaşana kadar aileyle sakinleşmesi için konuştum eşim manuel anahtarı getirdi açtılar falan baya korkmuşlar asansöz iki daire arasında kalmış resmen aradan zor bela çektiler çıkardılar
Sonra eve döndüm uyku hepten kaçti
Şimdide ruh gibi yatakta linayla bakışıyoz

Bu bendede böyle sürekli emmeyemi alıştı anlamıyorum
Bugün 4.30 da uyandı 1.5 saat önce emzirdim diye emzirmedim asla yatıramadım
Sonuç 4.30 dan beri ayaktayım napcz böyle bakalım
Biz de 11.30 da gece uykusuna yattık
00.30-2.20-4.50-06.30-7.50-09.00
Bu şekilde uyandık
Yorgun hissediyorum
Hemen hepsinde emdi

Çok benzer bizimde emzirmedim yatmadı yoksa yatardı 5 gbi belki
Sabah bile o kadar uykusu var 1 saat kadar uyudu aşırı yorgunum bende bitsin artık bu ay ya
Biz de 11.30 da gece uykusuna yattık
00.30-2.20-4.50-06.30-7.50-09.00
Bu şekilde uyandık
Yorgun hissediyorum
Hemen hepsinde emdi

Kızlar garip bir soru olacak ama bebişleriniz pırt yapınca kokuyor mu eskiden kokmazdı pırt ve kakayı kokuyla ayırırdım rahatla. Şimdi (sanırım demir ilacından beri) kokuyor ya çok fena
Benim ki kakasini her gün yapmıyor kakası 2 günü geçince çok fena kokuyor. Yetişkin Gibi aynı. Bir gün üstüme kalacak

Kizlar merhaba dün kontrol için doktora gittik ocean microfer verdi 2 kere çek dedi yani 1 ml vermiş oluyorum doğru mu
Bir de newvit damla da var ya sizin kullanma rutininiz nedir ben mesela uyaninca newviti veriyorum sonra emziriyorum bu iki damlayı arka arkaya mi vereyim

Ocean önermedi Benim doktor bestiron kullanıyorum

Canım yaşanan olayda çok kötü ya iyi ki duymuşsunuz gece yarısı allah korusun bu asansörler çok fena ya

Canım en azından evden çalışacaksın ne güzel. Ben bakıcı arıyorum referanslı olsun istiyorum bulamadım. Ajansla görüştüm ama gönderdikleri adaylar içime sinmiyor bebeğimi kimselere bırakmak istemiyorum. Şu an annemi ve kayınvalidemi tekrar zorlayacağım. Yani geldiğim son noktada bakıcıdansa kv daha çok içime siniyor.
Kızlar gece bebeler sık uyanıyor ya bu ara her seferinde emziriyor musunız ne yapıyorsunuz? Nem bazen emzik veriyom piş piş elini tutma filan
Ben emziriyorum çok nadir emzik veriyorum.
Kızlar ben gece gazını alamıyorum kızımın çünkü omzuma alır almaz ağlıyor, siz gaz çıkarıyor musunuz hala. Bunu sormuştum daha önce ama şuan cevaplar daha anlamlı gelecek
Ben hiç almıyorum gece. NewMamaa dediği gibi gündüz bile unuttum artık gaz çıkarmayı

Benim 14.30da randevum var canım sorarım
Süper ya valla dün Dr ocean microfer verdi 2 kere çekeceksin dedi ama ne zaman vereceğim diye sormadım verdikten sonra 1 saat emzirmemek gerekiyormuş bana Dr böyle bir şey demedi
D vitamini ilk uyandiginda verip hemen emziriyorum o da doğru mu bilmiyorum
Ayrıca şu microfer 2cizgi dediği 1 ml mi vermeliyim demir damlası o miktar mi kullaniyorsunuz

Allah allah qç karnına vermek lazım demiri ama sonrasında 1 saat beklemek gerektiğini bilmiyorum.. ben sabah verip üstüne emziriyorum.. bir saat beklemek zor ya zaten çocuk 2 saat durmuyor ki aç hem açı olacak hem verdikten sonra bir saat duracak bu mümkün değil yani ddlklc sendeyiz kuzu bizi aydınlat. Demir ve d vitamini en efektif nasıl kullanılmalı

Biz de aynı sabah kalkiyor altını bile zor degistiyorum durmuyor hemen emmek istiyor
Sizin kullandığınız demir markası nedir

Doktorum yarım saat emzirme dedi. Bizler de öyle yapıyoruz ya, ben mesela gece WC kalktigimda demir hapini icerim 3-4 gibi. En etkilisi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…