Katılıyorum ağlatmayın bebişlerinizi. Bir derdi sıkıntısı olmasa ağlamaz sonuçta. Büyükler işine gelince geldiği gibi yorumluyor her şeyi. Evet kucakta gezdir diye ağlıyor çünkü etrafı keşfetmek istiyor olabilir sıkılmış olabilir bir yeri ağrımış acımış olabiir vb. He ne yaparsın her ağlamada hemen almayıp önce oylamaya çalışırsın. Susuyorsa iyi susmuyorsa qlcan başka yolu yok.Benim kızda da cok az kaldı zaten bi sure sonra kendiliğinden geçiyormuş eger hala coksa mustelanın da konak sampuanı varmıs onu soylemişti bi doktor
Olur mu ya, dunyada en guvendikleei kişiler biziz kendilerince bi iletişim kuruyorlar agladıgında almayıp da strese mi sokalım maksimum 2 yıl kucagımda gezer ama agladıgında almazsam ömür boyu zedeleyeceğim belki o ilişkiyi
Zor gercekten yaa taşımak
Benim ki kucak işini yeni çıkardı yaa oda oda gezecek bqnada kucağa alıştırma diyorlar ne yapayım yerde ağlıyor diyorum ağlasın almayinca susar diyorlar
Canım verdin mi, vaziyetler nasıl :)Bakalım takip edeyim bu gece yine vereceğim.. ne özürü aşk olsun.
Sorma benim cadı ilacın bir yolunu buldu herhalde uyumadıCanım verdin mi, vaziyetler nasıl :)
Sorma benim cadı ilacın bir yolunu buldu herhalde uyumadı
Zaditenin bugı bulunmuştur
Hepimiz fjgkf uyku regresyonu sana geç mi uhradı ya da diş miKızlar benim bebeğin gece uykuları mahvoldu ya sürekli ağlayarak uyanıyor hiç böyle yapmazdi. En az 5 saat kesintisiz uyuduğu olurdu. Şimdi 1bucuk saate bir yada 2 saatte bir ağlayarak uyanıyorvar mı bizim gibi başta iyi olup şimdi Düzeni bozan
1 haftadan fazladır başladı alarm kurmuş gibiHepimiz fjgkf uyku regresyonu sana geç mi uhradı ya da diş mi
Aynıyız. Artık 2 saatte bir uyanınca mutlu oluyorum.Kızlar benim bebeğin gece uykuları mahvoldu ya sürekli ağlayarak uyanıyor hiç böyle yapmazdi. En az 5 saat kesintisiz uyuduğu olurdu. Şimdi 1bucuk saate bir yada 2 saatte bir ağlayarak uyanıyorvar mı bizim gibi başta iyi olup şimdi Düzeni bozan
Kızlar benim bebeğin gece uykuları mahvoldu ya sürekli ağlayarak uyanıyor hiç böyle yapmazdi. En az 5 saat kesintisiz uyuduğu olurdu. Şimdi 1bucuk saate bir yada 2 saatte bir ağlayarak uyanıyorvar mı bizim gibi başta iyi olup şimdi Düzeni bozan
Bizim de 3 gün önce İlk dönüşünü yaptıBebeğim bugün oyun halısında sırt üstü yatarken yan dönmeye başladı bana doğru, tam 4,5 aylığız bugün
O nası betimleme vicdansız ofiste ağlıyorumAglar ağlar susar mi ? Ya sanırım beni en en yaralayan şey çocuğu aglatip çaresizce susturmak.
Daha 4 ayliksin, tanidigin bir koku bir kişi var, o olmazsa yok olacagini falan düşünüyorsun ya o kadar miniksin. Ağlıyorsun, benii kucağına al, sana ihtiyacım var, benle ilgilen diyorsun. Seni yerde ağlatıyor, ağlatıyor sonra çaresizce susuyorsun. Bir daha da talep etmiyorsun kucaga alınmak.
Büyüklerimiz minicik bedenlere kocaman yükler bindiriyor, bebek bakmak büyütmek bu değil.
Sen doğru olanı yapıyorsunMaviHayallerim
Benimki hasta ya öyle yapıyor şuan canım resmen ağlayarak uyanıyorKızlar benim bebeğin gece uykuları mahvoldu ya sürekli ağlayarak uyanıyor hiç böyle yapmazdi. En az 5 saat kesintisiz uyuduğu olurdu. Şimdi 1bucuk saate bir yada 2 saatte bir ağlayarak uyanıyorvar mı bizim gibi başta iyi olup şimdi Düzeni bozan
Ah hayır üzmek istemedimm, gittiğinde geri geleceğini bilmek güzel bir şey ama agla aglaa kimsenin kucağına almaması çaresizlik. Üzülme güzel anneO nası betimleme vicdansız ofiste ağlıyorumhemen eve gidip bebemi kucağıma almam lazım
Biz varızKızlar benim bebeğin gece uykuları mahvoldu ya sürekli ağlayarak uyanıyor hiç böyle yapmazdi. En az 5 saat kesintisiz uyuduğu olurdu. Şimdi 1bucuk saate bir yada 2 saatte bir ağlayarak uyanıyorvar mı bizim gibi başta iyi olup şimdi Düzeni bozan
Yarın gideceğizBiz varız
Normalde 6 saat bile aralıksız uyuduğu olurdu. Şimdi alarm kurulmuş gibi 1 saatte bazen 2 saatte bir mutlaka kalkıyor. Diş midir uyku regresyonu mudur bilmiyorum
esdia Bizim kızçeler çok yakın birbirine. Siz 4. Ay kontrolüne gittiniz mi?