- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
Katılıyorum ağlatmayın bebişlerinizi. Bir derdi sıkıntısı olmasa ağlamaz sonuçta. Büyükler işine gelince geldiği gibi yorumluyor her şeyi. Evet kucakta gezdir diye ağlıyor çünkü etrafı keşfetmek istiyor olabilir sıkılmış olabilir bir yeri ağrımış acımış olabiir vb. He ne yaparsın her ağlamada hemen almayıp önce oylamaya çalışırsın. Susuyorsa iyi susmuyorsa qlcan başka yolu yok.Benim kızda da cok az kaldı zaten bi sure sonra kendiliğinden geçiyormuş eger hala coksa mustelanın da konak sampuanı varmıs onu soylemişti bi doktor
Olur mu ya, dunyada en guvendikleei kişiler biziz kendilerince bi iletişim kuruyorlar agladıgında almayıp da strese mi sokalım maksimum 2 yıl kucagımda gezer ama agladıgında almazsam ömür boyu zedeleyeceğim belki o ilişkiyi
Eşim bakarken çocuk koltukta yatarken ağlıyor durmuyor kucağa alıyor hep.
Ben de koltuta yatıyor neden? Çünkü bomboş yatırıp önüne oyuncak koyup bekliyorum. Oyuncakta versem hep bem laf atıyorum oynatıyorum.. sıkılıp ah yh diyimce iki laf atıp başka oyuncak veriyorum..
İyice sıkılıp çok ağlayana kadar devam.
Eşim olsa ilk ıh demede kucakta bebek. Sonra vay bende durmuyor hep gezmek istiyor ee ilgi istiyor bebek ya hani :)